Zuiver meubels

Zuiver is een Nederlands meubelmerk, gevestigd in de Zaanstreek onder de rook van Amsterdam, dat sinds de oprichting in 1998 stevig aan de weg timmert, zowel binnen als buiten Nederland. Zuiver ontwerpt en produceert eigentijdse en karaktervolle meubelen en interieuraccessoires van hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare prijzen. En dat concept past prima bij Groter in Wonen. Logisch dus dat we officieel dealer van dit inmiddels gerenommeerde meubelmerk zijn.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Zuiver

Fraai design

De collectie meubels en de accessoires van Zuiver kenmerken zich door een fraai design. Ze zijn én worden ontworpen door Nederlandse toppers op het gebied van meubelontwerp. Zuiver en de mensen die er werken, sleepten in het recente verleden al diverse toonaangevende awards in de wacht. Dat zegt wel iets over dit merk. Je vindt de Zuiver meubels tegenwoordig dan ook bij steeds meer verkooppunten, en niet alleen in Nederland. Ook in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk en Spanje is Zuiver te koop.

Mooi interieur

Met de meubels van Zuiver voeg je wel écht iets moois aan je interieur toe. Fauteuils, bijzettafels, lampen, eetkamerstoelen, banken of wanddecoratie; Zuiver heeft het allemaal in het assortiment. Je zou je volledige woonkamer met gemak in de stijl van Zuiver kunnen inrichten. Dat zou jouw interieurplaatje écht af maken. Maar je kunt de producten van Zuiver natuurlijk ook heel gemakkelijk combineren met je andere meubels en accessoires. Het tijdloze design ervan past bij heel veel stijlen en smaken.

Bezoek onze winkel!

Waar in Limburg zijn de meubels van Zuiver nu te koop? Welnu, op diverse verkoopadressen. Zoek je echter een complete woonwinkel in Maastricht, dan moet je eigenlijk bij Groter in Wonen in Maastricht zijn. Onze winkel is compleet gerenoveerd, van onder tot boven. En je kunt er je ogen uitkijken. Met op de benedenverdieping alle aandacht voor ‘wonen’ en boven een mooie afdeling ‘slapen’. De Zuiver meubels vind je op diverse plekken in onze zaak terug. We kunnen je er alles over vertellen.

Vind je het lastig om de Zuiver meubelen te combineren met je eigen meubelstukken? Onze eigen interieuradviseur kijkt graag thuis met jou mee! Voor interieuradvies in Eindhoven, Maastricht of Roermond maak je snel en eenvoudig een afspraak zodat we samen het perfecte plaatje kunnen creëren. 

Uit voorraad beschikbaar

De meeste meubels en accessoires van Zuiver zijn uit voorraad beschikbaar. Daardoor hoef je niet lang te wachten voordat je ‘jouw Zuiver’ in huis hebt. En dat is wél zo prettig. Je hoeft bovendien de deur niet uit om iets van Zuiver te kopen: in onze online shop tref je de collectie gewoon aan. Op www.groterinwonen.nl kun je al de nodige inspiratie opdoen. Maar beter nog is het om Zuiver te komen ervaren; een stoel wil je natuurlijk even uitproberen en die lamp of dat karpet wil je toch met eigen ogen zien. Bij Groter in Wonen staan we in ieder geval voor je klaar (met koffie) om je van het beste advies te voorzien.

Zuiver bij Groter in Wonen

Enthousiast over Zuiver én Groter in Wonen? Aarzel dan niet en breng een bezoek aan onze prachtige woonwinkel. Je vindt ons aan de Galjoenweg in Maastricht. Parkeren kan gratis en voor de deur. Onze woonmensen staan je graag te woord. En de meubels die je koopt, bezorgen we natuurlijk netjes bij je thuis. Zien we je snel?

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE