]

Tarkett

Welkom op de merkpagina van Tarkett. Je bent hier waarschijnlijk aanbeland omdat je op zoek bent naar een nieuwe vloer voor woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte in huis. Welnu, dan zit je hier goed, want Tarkett heeft vloerbekleding in vele soorten en stijlen in het assortiment. Vinyl, hout, linoleum, laminaat en tapijt en vloerkleden. Het kan niet op… In onze winkel in wooninrichting hebben we al jaren ervaring met de producten, de kwaliteit en de service van Tarkett. Wij zijn zeer enthousiast en we verwachten dat jij dat ook zult worden. Met 130 jaar aan ervaring, verkoop in meer dan 100 landen, eigen onderzoekslaboratoria, ontwerp- en recyclingcentra en een eigen onderzoeks- en innovatiecentrum is Tarkett een toonaangevend merk. Genoeg redenen om verder te lezen dus.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Tarkett

Product categorieën

Een vloer voor elke ruimte

Met zo’n breed en gevarieerd assortiment aan Tarkett vloeren, is het een feest om voor elke kamer of ruimte in je huis een geschikte vloeroplossing te vinden. Hoe bepaal je nu wat de juiste vloer is? Dat begint natuurlijk met antwoord geven op de vraag wat je mooi vindt of wat je aanspreekt. Wat past bij jou? Hou je van een houtlook, mag jouw vloer gerust een opvallend kleurtje hebben of val je voor een meer industriële look? Daarnaast is het verstandig om meer praktische vragen te stellen. Wat gebeurt er in de ruimte waar die vloer terechtkomt? In een studeer- of speelkamer kun je behoefte hebben aan een andere vloer dan in de slaapkamer. Hoe intensief gaat die vloer ‘gebruikt’ worden? Loop ik meestal met schoenen aan in die kamer of vertoef ik er meer op blote voeten of sokken? Als er meubels staan die veelvuldig verplaatst worden, kan dat ook bepalend zijn voor je keuze. Niemand zit te wachten op lelijke krassen of slijtagesporen. In onze winkel voor wooninrichting kunnen we uitgebreid sparren over jouw wensen en onze mogelijkheden.

Tarkett vloeren worden duurzaam geproduceerd

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Tarkett en dat kunnen we zeker waarderen, bij Groter in Wonen. Tarkett is een heuse pionier als op duurzame ontwikkeling en productie van vloeren aankomt. In plaats van te werken volgens het principe ‘einde levensduur, dus gooi maar weg’, werken ze bij Tarkett vanuit de gedachte dat grondstoffen en materialen prima hergebruikt kunnen worden. Het Cradle-to-Cradle-gedachtegoed speelt daarbij een belangrijke rol. Enkele duurzame innovaties die Tarkett heeft bewerkstelligt, gaan we je niet onthouden: ontwikkelen van de eerste ftalaatvrije vinylvloer op de markt, de eerste tapijtleverancier én de eerste linoleumproducent op de markt met een gouden Cradle to Cradle-certificering en met de iQ One ontwikkelde Tarkett de eerste homogene vloer met een gouden Cradle to Cradle-certificering. Daar mogen ze best trots op zijn, bij Tarkett!

Natuurlijk wil je meer weten over de vloeren van Tarkett. Er is nog zo veel over te vertellen. Maar beter nog is het om die vloerbekleding van dit merk met eigen ogen te komen bekijken. Dat kan in Gronsveld in onze mooie winkel in wooninrichting. Ook in onze woonwinkel in Maastricht staan onze woonmensen voor je klaar. In onze winkels vind je alles om een compleet droominterieur te realiseren. Van vloer, via bankstel tot schilderij aan de muur. Je slaapkamer blijft niet ongemoeid bij Groter in Wonen, want op onze ruime Slapen-afdeling vind je alles voor een sfeervolle en comfortabele nachtrust. Zien we jou binnenkort (ver)schijnen?

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.