]
De Beste Prijs Garantie bij Groter in Wonen Maastricht

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR EEN ARTIKEL?

Dit hangt af van verschillende factoren: Krijg ik een eerlijk en juist advies? Heeft de aanbieder al een scherpe productselectie gemaakt? Hoe gaat de verkoper om met een tegenvaller? Is de bezorging naar wens (en betrouwbaar) en wordt alles kwalitatief gemonteerd en opgeruimd? Het geheel van deze aspecten bepaalt het totale 'serviceplaatje' en het gevoel dat de verkopende partij, wij in dit geval, bij jou achterlaat.

Kortom: hoe blij word jij van je aankoop(ervaring)?

EIGEN BEZORGSERVICE:

Eigen bezorging en montage:
Eigen bezorging en montage Onze mannen zijn erin gespecialiseerd om banken, tafels, bedden, boxsprings en kleerkasten perfect bij je thuis af te leveren en te monteren. Zij staan dan ook garant voor een perfecte afwerking en oplevering. De montage is in de meeste gevallen gratis. Indien dit niet het geval is, stellen wij je daar vooraf van op de hoogte. Maar dat is nog niet alles! Als kers op de taart nemen onze monteurs al het verpakkingsmateriaal mee terug wanneer ze jouw prachtige meubelstukken afleveren.

Verkoopmedewerkster Germaine

"Geen wandkleed in huis? Je kunt ook zelf aan de slag gaan met een oud karpet of plaid. Bevestig ‘m aan een stok en klaar is je DIY wandkleed!"

INSPIREREND INTERIEURADVIES:

Persoonlijk en geheel op maat
Ons hart gaat sneller kloppen van complete interieurs. In onze woonwinkel vind je dan ook volop inspiratie. Ons hart gaat nóg sneller kloppen als we eraan kunnen bijdragen dat joúw interieur compleet wordt.  We streven naar een inspirerend totaalplaatje waarin jij je helemaal thuis voelt. Want om zo’n droominterieur te creëren heb je niet alleen prachtige meubels en woonaccessoires nodig, maar ook persoonlijk en deskundig advies op maat. Over de meubels die je zoekt, over de styling van je woon- of slaapkamer en zelfs over het creëren van een compleet interieur dat matcht met al jouw woonwensen. Laat ons je begeleiden op de reis naar jouw ideale leefomgeving. Samen creëren we een interieur waarin je niet alleen woont, maar waarin je écht leeft. Bij Groter in Wonen staat jouw tevredenheid voorop, en we kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Verkoopmedewerker Pascal

"Combineer eens eetkamerstoelen in verschillende kleuren. Zo voeg je een persoonlijke touch toe aan jouw eethoek!"

ACTUELE SHOWROOM

Altijd boordevol inspirerende interieurs
Aan woonideeën geen gebrek op onze website en in onze woonwinkel. En aan mooie meubels en accessoires al helemaal niet. Maar hoe staan die items er nu bij in onze woonwinkel? Stap gerust eens (online) binnen en ontdek woon-, eet- en slaapkamers zoals ze kunnen zijn. Onze interieuradviseurs hebben ze met veel liefde en creativiteit ingericht. Werp er alvast eens een online blik op en laat je inspireren door de kracht en pracht van deze GiW-interieurs! En bedenk dan meteen dat jouw thuis er binnenkort ook zo compleet en stijlvol uit kan zien.

Verkoopmedewerker Pascal

"Combineer eens eetkamerstoelen in verschillende kleuren. Zo voeg je een persoonlijke touch toe aan jouw eethoek!"

Fam. Schenk

"Wij zijn erg blij met het resultaat van zowel de slaapkamer als de eethoek."

UP TO DATE MET TRENDS

Jouw droominterieur wacht op je
Woontrends, je ontkomt er niet aan. Gelukkig maar, want er is niets leukers dan van je huis een echt thuis te maken door de nieuwste trends te combineren met je eigen persoonlijke touch. Bij Groter in Wonen nodigen we je uit om jezelf volledig onder te dompelen in de meest actuele woontrends. Onze stylisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en dit zie je terug in onze woonwinkel. Wat je smaak ook is en welke trend jou ook aanspreekt, we zijn ervan overtuigd dat je geïnspireerd zult raken in onze stijlvolle stijlstudio's. Hier kun je de trends tot leven zien komen en ontdekken hoe je ze op een prachtige manier kunt integreren in je eigen interieur. Dus kom langs en laat je verwonderen door de creatieve mogelijkheden en de unieke combinatie van stijl en persoonlijkheid die onze woonwinkel te bieden heeft. Jouw droominterieur wacht op je!

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.