]

Planning, levering, montage & verpakkingsmaterialen...

Planning:
Zodra je meubels in ons magazijn staan, kun je een telefoontje van onze planning verwachten. Wij plannen dan in overleg een dagdeel waarop de levering en montage zal plaatsvinden. Wij leveren en monteren van maandag t/m vrijdag tussen 08.30u en 17.00u

Levering:
Bij Groter in Wonen kun je rekenen op een vakkundige levering van de door jou gekochte meubels. Dit gebeurt door ons professionele bezorgteam. Door onze samenwerking met Pinxt Verhuizingen hebben wij de beschikking over een verhuislift. Zo kunnen wij ook 'op hoogte' leveren.

Montage:
Onze mannen zijn erin gespecialiseerd om banken, tafels, bedden, boxsprings en kleerkasten perfect bij je thuis af te leveren en te monteren. Zij staan dan ook garant voor een perfecte afwerking en oplevering. De montage is in de meeste gevallen gratis. Indien dit niet het geval is, stellen wij je daar vooraf van op de hoogte.

Afvoer verpakkingsmaterialen:
Als onze monteurs meubels leveren en monteren, nemen ze al het verpakkingsmateriaal mee terug. Wij zorgen voor de afvoer hiervan. Je hoeft hier niet meer naar om te kijken.

Afvoer van je oude meubelen:
Moeten de oude meubelen afgevoerd worden, dan kunnen we dat ook voor je regelen! In overleg met onze woonadviseur is veel mogelijk.

Specifieke afspraken:
Wij werken volgens het pricipe 'alles kan, als het maar duidelijk vooraf is afgesproken'. Als jij jouw wensen omtrent een aankoop van tevoren duidelijk aangeeft, kunnen wij er alles aan doen om daar gehoor aan te geven. Bespreek je wensen daarom bij aankoop met onze woonadviseur. 

levering-montage

Levering-montage

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.