Adviesgesprek aanvragen

De ideale route naar een droominterieur

Bij Groter in Wonen worden we warm van complete interieurs. Die vind je dan ook volop in onze woonwinkel. Nóg enthousiaster worden we als we eraan kunnen bijdragen dat joúw interieur compleet wordt. Een inspirerend totaalplaatje waarin jij je helemaal thuis voelt. Om dat te creëren heb je niet alleen mooie meubels en woonaccessoires nodig, maar ook een deskundig advies 'op maat'. Over de meubels die je zoekt, over de styling van je woon- of slaapkamer en zelfs over het creëren van een compleet interieur dat matcht met al jouw woonwensen. Bij Groter in Wonen kun je terecht met al je vragen op interieurgebied. Wij adviseren én ontzorgen je graag om jouw droominterieur te realiseren. 

Jouw interieur verdient onze volledige aandacht

Welk advies je ook nodig hebt, we nemen de tijd voor je bij Groter in Wonen. We zijn nu eenmaal geen ‘doorsnee meubelzaak’. Daarom starten we graag met een vrijblijvend adviesgesprek in onze woonwinkel. We gaan er eens goed voor zitten en bespreken, onder het genot van een heerlijk kopje versgemalen koffie, waar jij naar op zoek bent. Onze adviseurs luisteren naar je verhaal en van daaruit kunnen verschillende vervolgstappen gezet worden. Dat kan de kortste route door onze woonwinkel zijn richting je nieuwe bank, fauteuil, stoel, tafel of kast, maar ook een afspraak voor een basis-interieuradvies, een totaalontwerp in 3D en zelfs een complete stylingsessie aan huis. Op basis van het gekozen pad vertellen we je uiteraard precies welke kosten aan die advisering verbonden zijn.

Ben jij toe aan een interieur(advies) waar je warm van wordt? Vul dan het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op. Want jouw interieur verdient onze volledige aandacht!

Review voor Groter in Wonen
Geweldig! Aanrader!

''Heel erg goed geholpen met het volledige interieuradvies voor onze nieuwbouwwoning. Er werd goed met je mee gedacht, maar de uiteindelijke keuzes maak je zelf, waardoor het nu echt ons thuis is !! Voor , tijdens en na.. alles ging super!''

Mariëlle, Eijsden

ADVIESGESPREKaanvragen

Voornaam *

Naam *

Adres

Postcode + Woonplaats

Land

Telefoonnummer

E-mailadres *

Nieuwsbrief

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

Gewenst contact *

Toelichting


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Interieuradvies aanvragen

Uitgekeken op je huidige interieur? Wil je ‘iets anders’, maar heb je geen idee hoe je je woonkamer of slaapkamer moet restylen. Kies dan voor een interieuradvies door een deskundige interieuradviseur van Groter in Wonen in Maastricht. Iedereen kijkt wel eens een woonprogramma op televisie of bladert door een woonmagazine. Dan denk je: waarom ziet mijn interieur er niet zo uit? In de interieurs in programma’s en boekjes is vaak duidelijk de hand van een professionele interieuradviseur te zien. Zo’n prachtig gestylede kamer hoeft echt niet alleen op tv of in boekjes te bestaan. Voor een inspirerend en uniek interieuradvies in Limburg kun je namelijk bij woonwinkel Groter in Wonen terecht.

Inspirerend interieuradvies

Interieuradvies in Limburg is trending: steeds meer mensen in Maastricht en omstreken durven de inrichting en styling van hun woning over te laten aan professionals. En geef ze eens ongelijk. Een interieuradviseur heeft verstand van styling, is op de hoogte van alle trends en denkt buiten de gebaande paden. Vooral dat laatste is belangrijk. We hebben de neiging om een beetje in hetzelfde stramien te blijven denken als het over de woninginrichting van ons eigen huis gaat. Meestal ziet het er al jaren (ongeveer) hetzelfde uit en we denken dan al snel: het is wel goed zo. Wat de boer niet kent, dat eet hij niet, dus we blijven braaf bij het oude vertrouwde. Een ‘vreemde’ toelaten om jou te adviseren hoe je je huis kunt stylen, kan een drempeltje opwerpen. Maar de veranderingen hoeven niet radicaal te zijn; ook met subtiele tips en tricks van een interieuradviseur (uit Maastricht), kunnen er al duidelijk zichtbare veranderingen optreden. Durf jij de stap te zetten?

Altijd betaalbaar, altijd uniek

Bij Groter in Wonen kun je gebruikmaken van de kennis, expertise en vooral creativiteit van een van onze stylisten om van jouw interieur een waar plaatje te maken. We beperken ons daarbij niet alleen tot interieuradvies in Maastricht en Limburg, al is dat wel het meest voor de hand liggend werkgebied; we hebben recent zelfs interieuradvies in Eindhoven uitgebracht. En nee, we hebben (nog) geen interieuradviseur uit Eindhoven in dienst... Maar goed, de naam Groter in Wonen zie je dus op steeds meer plekken, óók buiten Limburg opduiken. De Groter in Wonen-touch is dus in steeds meer interieurs te ontdekken. Ben jij nieuwsgierig naar de unieke look & feel van een GiW-interieur? Maak dan vandaag nog een afspraak met een interieurontwerper in Limburg.

Interieuradvies op maat

Onze interieuradviseur aan huis komt uiteraard naar je toe ; ze wil natuurlijk zien hoe je woont, welke meubels en accessoires je nu in huis hebt staan en welke stijl eventueel in je interieur de boventoon voert. Maar ze wil vooral zien wie er woont: wat zegt een huis en de inrichting ervan over de mensen die er wonen. Is bijvoorbeeld zichtbaar welk beroep of welke hobby je hebt? Hoe is de gezinssamenstelling? Op basis daarvan kan een interieuradvies nóg specifieker op jouw wensen en criteria toegespitst zijn. En natuurlijk luistert ze heel goed naar wat je vertelt. Als jij aangeeft wat je favoriete kleuren zijn, van welke meubels je blij wordt (en van welke zeker niet) en wat bijvoorbeeld jullie favoriete plekje in de woonkamer is, dan zal het interieuradvies daarop afgestemd zijn. Maar misschien ontstaan er ook wel ideeën die je vooraf niet voor mogelijk had gehouden. Dat is de kracht en de verrassing van Groter in Wonen. Spannend, toch?

Maak hier een afspraak met een interieurstylist van Groter in Wonen. Dan woon jij binnenkort in een interieur waar alle woonprogramma’s en woonmagazines jaloers op zijn. Breng ook eens een bezoek aan onze unieke woonwinkel in Maastricht: je weet niet wat je ziet!

lees meer lees minder

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK