overleg eens met onze styliste
spar met onze slaapspecialist
bezoek onze slaapafdeling
Slaapkamerdromen

Bij de inrichting van een huis gaat de stylingaandacht vaak uit naar de woonkamer, de keuken of de eetkamer. Dat zijn plekken waar we niet alleen met het gezin, maar ook met familie en vrienden tijd doorbrengen. Maar de look & feel in die andere ruimte waar we heel veel tijd doorbrengen, de slaapkamer, wordt nogal eens naar het tweede plan verwezen. En dat is jammer, want de sfeer in die kamer is minstens zo belangrijk als die in de living. Het is de plek waar je tot rust komt, waar dromen tot stand komen en waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Actie is Reactie


Slapen acties Slapen acties

Onze merken slapen

Logo Bedding Concepts
Logo Novamobili
Logo Damai
Logo Sterk in Slapen
Logo Formesse
Logo Cinderella
Logo Mahoton
Logo Silvana Support
Kardol logo
Ariadne at home logo
Logo M line
Logo Essenza
Logo Silvana
Logo Nolte Germersheim
Logo Beka
Logo Avek
Logo Van Dyck
Logo at home
Logo Velda
Logo Pullman
Logo Innovation Living
Logo Kayori
Marc O'Polo logo
Sofabed Logo
Kaat Amsterdam Logo
Beddinghouse logo

Maak je eigen moodboard

Met 'Mijn Stijlstudio' maak je je eigen droominterieur. Nog niet helemaal tevreden? Maak een afspraak met een stijladviseur. Jouw moodboard is het ideale vertrekpunt.

Maak je eigen moodboard
Slaapkamerdromen

Slapen in een kamer om van te dromen

Slapen, we komen er niet onderuit. Gelukkig maar… Zeker als je van je welverdiende nachtrust mag genieten in een slaapkamer die daar optimaal toe uitnodigt. Als je slaagt op de Slapen-afdeling van Groter in Wonen (die kans is heel groot), wordt elke nacht vanaf nu ‘a night to remember’. De mooiste meubels en accessoires voor ‘slapen in stijl’ zijn hier ondergebracht. Ontdek onze slaapmerken, doe briljante ideeën en inspiratie op, spar met onze slaapkamerspecialisten en creëer jouw droomslaapkamer! 

LEES VERDER

Voor een droom slaapkamer

Vraag een Styliste van GIW

Vraag je een Styliste

Vraag een Styliste van GIW
Maak een afspraak

Een droom van een slaapkamer

Een slaapkamer is zo veel meer dan de plek waar je alleen maar slaapt. Het is de plek waar ‘the magic happens’, waar je tot rust komt, waar je volledig jezelf mag én kunt zijn. Dan is het toch van groot belang dat jij je thuis voelt in die ruimte? Dat doe je door jouw stijl in die ruimte tot zijn recht te laten komen. Maak er helemaal jouw slaapkamer van! Door te kiezen voor slaapkamermeubels die de juiste look & feel hebben. Door fijne materialen in de perfecte kleuren te kiezen. Door accessoires te selecteren die de sfeer helemaal ten goede komen. Door er je personal touch aan te geven. En door al die elementen samen te smelten tot een plek waar je elke dag opnieuw met plezier gaat slapen en weer opstaat. Op de slaapafdeling van Groter in Wonen helpen we je graag om dat plekje te realiseren.

Laat (ons) je inspireren

Wij worden helemaal blij van een compleet interieur. Of het nu gaat om een slaapkamer, een living of een eetkamer; als een ruimte ‘af’ is, zijn wij in onze nopjes. Dat zie je óók in onze woonwinkel. Bekijk onze stijlstudio’s en je weet precies waar we het over hebben. Onze adviseurs en ontwerpers hebben zich in elke ruimte uitgeleefd om een stijl- en sfeervolle inrichting te verwezenlijken. Alle details hebben daarbij hun volledige aandacht gekregen. Elke slaapkamer is af en je kunt hier perfect beleven hoe jouw slaapkamer er uit kan zien.

Testen is weten

Bij Groter in Wonen hebben we een zeer moderne en uitgebreide testafdeling. Hier kun je alle boxsprings, bedden, matrassen, hoofdkussens, toppers, lakens en dekbedovertrekken zelf grondig bekijken en proberen. M-Line, Avek, Velda, Mahoton en Pullman, het is slechts een greep uit ons assortiment. Onze slapen-adviseurs weten waar ze over praten en zullen je eerlijk en vakkundig adviseren.

Je staat er niet alleen voor

Heb je hulp nodig bij het inrichten van jouw droomslaapkamer? Dan kun je altijd een beroep doen op onze interieurontwerpers. Zij kunnen zelfs bij je thuis komen om een advies op maat te geven. Je zult versteld staan van de briljante ideeën die ze binnen no-time uit hun hoed toveren. Online kun je overigens ook al aan de slag. Met behulp van ons moodboard leg je een uitstekende basis voor jouw eigen stijlstudio en dankzij zo’n moodboard kunnen wij nog beter inzicht krijgen in jouw woonwensen en je stijlvoorkeuren. Dat plaveit de weg naar een droomslaapkamer.

Ontdek de look & feel van jouw ideale slaapkamer bij de mooiste woonwinkel. Shop je stijl bij Groter in Wonen. Slaap lekker…

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK