Vandyck beddengoed

Het Nederlandse merk Vandyck behoort al vele jaren tot de top als het gaat om beddengoed. Dat komt onder andere door de jarenlange ervaring die binnen dit bedrijf is opgedaan. Vandyck bestaat al bijna 100 jaar, dus ze verstaan de kunst van het maken van bed- en badtextiel. En dat is het understatement van een eeuw. Vandyck is een familiebedrijf dat in 1923 werd opgericht door Cornelis van Dijk. Cornelis heeft zijn kennis en expertise inmiddels doorgegeven aan jongere generaties. De producten van Vandyck zijn wereldwijd verkrijgbaar en worden alom geprezen.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Van Dyck

Producten van Van Dyck

Bijzonder bedlinnen

De collectie beddengoed van Vandyck bestaat uit dekbedden, overtrekken, lakens, matrasbeschermers en kussens. Het zijn stuk voor stuk tijdloze en pure producten, gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen. Het uitgebreide programma is onderscheidend, innovatief en duurzaam. Laat dat nu allemaal eigenschappen en kwaliteiten zijn waar we bij Groter in Wonen blij van worden. Logisch dus dat de producten van Vandyck te vinden zijn op de slaapafdeling van onze woonwinkel. Je kunt Vandyck beddengoed natuurlijk online bestellen, maar de stoffen met je eigen handen voelen en de fraaie dessins met eigen ogen zien, voegt zonder twijfel een extra dimensie toe.

In de leukste woonwinkel van Maastricht komen liefhebbers van inspirerende interieurs absoluut aan hun trekken. Verdeeld over ruim 6000m² wonen en 1500m² slapen staat er heel veel fraais op jou te wachten. Kom de kwaliteit en de schoonheid van Vandyck beddengoed en nog zó veel meer dus zelf ontdekken bij Groter in Wonen. Daar worden jij én je huis ongetwijfeld vrolijker van!

lees meer lees minder

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK