]
Maatwerk(kasten) Maak een afspraak

Interieurbouw-erskwaliteit
Als standaard niet aan jouw eisen voldoet

Maatwerk Paswerk Maatwerk Maatwerk
 

We beginnen altijd met een orientatiegesprek

Maatwerk Orientatiegesprek
 maatwerk bij Groter in Wonen
 maatwerk bij Groter in Wonen
 maatwerk bij Groter in Wonen
 maatwerk bij Groter in Wonen
 maatwerk bij Groter in Wonen

Wat is maatwerk?

Geen huis en geen wens is standaard. Schuine wanden, afwijkende maten, speciale wensen of heel hoogwaardige eisen; je komt ze allemaal tegen. Vaak is het mogelijk om voor veel kastruimte te zorgen als het op maat wordt gemaakt. En kast rondom een deur, tot aan de nok van het huis, alles is dan mogelijk. Op de slaapkamer, in de badkamer, de woonkamer, keuken of de garage, die speciale wensen vind je overal. Wij zorgen ervoor dat jouw maatwerkdroom werkelijk wordt met onze gespecialiseerde adviseurs, interieurbouwers en een eigen montagedienst. Wat jij in je hoofd hebt daar zoeken wij een passende oplossing voor, puur kwaliteit.

Naar maatwerk


Passend versus op maat gemaakt

MAATWERK IS EEN BREED BEGRIP:

Passend gemaakt (paswerk): dat is het passend maken van standaard kasten/kastenwanden. Dat gebeurt normaal gesproken met ‘passtukken’, plinten of met het aanpassen van een (standaard) kast. StandaardPlus kun je het ook wel noemen. Wij werken met de merken: Nova Mobili, Nolte en Spectral.

Op maat gemaakt (maatwerk): speciaal voor jou wordt een kast, een wand, een tv-meubel of een inloopkast gemaakt. Alles aan de kast is van tevoren bedacht, besproken en berekend en zo uit te voeren zoals jij het wenst of zoals jullie huis het vraagt. Deze interieur-bouwerkwaliteit brengt een grote ontwerpvrijheid met zich mee. Sommige dingen bestaan nog alleen in jouw verbeelding.

Naar maatwerk

Die belangrijke eerste stap: Een inkijkje in het proces

Een kennismaking met jou (jullie) is wellicht de belangrijkste stap die we gaan zetten. Het ‘lezen’ van de persoonlijkheid zegt vaak veel over de wensen die deze heeft. Leg je probleem op tafel en onze adviseurs komen met een oplossing die aansluit op jouw dromen. Een goede voorbereiding is nooit verkeerd als je een afspraak maakt. Tijdens het uurtje sparren moet duidelijk worden hoe we jouw probleem gaan aanvliegen. Welke adviseur past het beste bij jullie, hebben we te maken met passend maken van bestaande kasten of gaan we voor het pure maatwerk? Tijdens het kennismakingsgesprek wordt duidelijk gemaakt wat de vervolgstappen zijn en wat jullie verder kunnen verwachten. Een offerte op maat hoort uiteraard tot één van deze stappen.

Naar stappenplan

Eigen montagedienst

Vertrouwde mensen die het juweel bij jou thuis komen monteren. Met voorzichtigheid en uiterste precisie wordt jouw kast gemonteerd en geplaatst. Uiteraard hebben we van tevoren gekeken naar de situatie en zijn oneffenheden en dergelijke verwijderd. Onze monteurs zijn vakmensen die gewend zijn om middels het GIW-DNA te functioneren. Is er iets niet duidelijk of gaat het anders dan gedacht? Neem dan gewoon contact op met je vertrouwde adviseur. Die weet met wie hij te maken heeft en kan zo meteen bijsturen indien nodig.

Naar montagedienst

De professionele adviseur van de afdeling slapen

Maatwerkkasten komen nogal eens voor als we het hebben over de slaapvertrekken. Onze specialist, Bjorn, weet je de juiste richting op te sturen. Hij laat je alle hoeken van de slaapkamer zien en voor maatwerk ben je ook aan het juiste adres. Lig je wakker of droom je van een prachtige slaapkamer maar je weet niet of deze bestaat, maak dan eens een afspraak en wellicht reis je samen met je adviseur door de wereld die ’droomslaapkamers’ heet. Dus laat je niet beperken, gaat niet bestaat niet. Slaap er nog maar eens een nachtje over!

Gerealiseerde projecten

Niets spreekt zo tot de verbeelding als voor- en na foto’s van een project. Vaak kun je, nadat het project gerealiseerd is, amper nog voorstellen hoe het van tevoren was. Da’s maar goed ook, want dan weten we dat we die klus ook weer goed geklaard hebben. Wil jij jouw rommelige ruimte ook omtoveren tot een oase van rust? Maak dan vandaag nog een afspraak met onze kastenspecialist!

Kasten op maat laten maken

Ben je op zoek naar een nieuwe kast en zit je er aan te denken een kast op maat te bestellen voor jouw huis? Voor maatwerk kasten ben je bij Groter in Wonen aan het juiste adres. Een kast die op maat is gemaakt, zorgt voor optimaal gebruik van de ruimte.

Heb je bijvoorbeeld schuine wanden of juist hoge plafonds waarvan je alle beschikbare ruimte wil benutten? Of heb je specifieke wensen voor bijvoorbeeld de indeling, het materiaalgebruik of afmetingen van jouw nieuwe kast? Dan is een maatwerkkast dé oplossing.

Op maat gemaakte kasten voor iedere ruimte

Slaap je op zolder onder een schuin dak en past er geen standaard kledingkast met schuifdeuren op jouw slaapkamer? Of zoek je een mooi tv-meubel voor in een nisje om een open haard? Kortom: zoek je een kast op een plek waar standaard kasten net niet mooi passen of staan? Overweeg dan eens om een kast te laten maken op maat.

Een kast die aan al jouw wensen voldoet

Een andere reden om voor een kast op maat te kiezen, is dat je al jouw wensen kan verwerken in het ontwerp. Denk aan kleur- en materiaalgebruik, type deuren, formaat en indeling.

Denk aan een draaideur of schuifdeur en moet jouw nieuwe kast lades bevatten of zijn hoge deuren voldoende? En moet de kast deur op maat van hetzelfde materiaal zijn gemaakt als de rest van de kast, of wil je een statement maken door bijvoorbeeld één deur in een andere kleur te kiezen? Of wat dacht je van een glazen kastdeur? Wat jouw wensen ook zijn, (bijna) alles is mogelijk.

Voor inloopkasten maken wij vaak een interieur kast op maat. Hierdoor kunnen we de perfecte indeling realiseren op basis van jouw garderobe. Heb je bijvoorbeeld veel kleding die je wil ophangen? Dan zorgen we voor voldoende hangplekken. En heb je een grote schoenencollectie? Dan ontwerpen we daar een speciale plek voor, zodat je ze allemaal netjes op kan bergen.

Samen ontwerpen we jouw droomkast

Bij Groter in Wonen ben je aan het juiste adres als je op maat een kast wil laten maken. Dit kan als onderdeel van een compleet interieuradvies, maar ook als los project.

Maak een vrijblijvend een afspraak om jouw wensen te bespreken. Deze wensen verwerken we in een 3D-ontwerp van jouw droomkast. Zo kan je alvast een voorstelling maken van hoe de droomkast in jouw huis komt te staan. Nu kan je nog dingen aanpassen die toch anders waren in je hoofd dan in het ontwerp. Wanneer het ontwerp definitief is, zullen we hier een offerte voor opstellen, zodat jij een duidelijk beeld krijgt van de kosten van jouw maatwerk kast.

Vervolgens gaan onze interieurbouwers aan de slag om jouw kast op maat te bouwen. Is de kast klaar? Dan komt onze montagedienst de kast bij jou in huis monteert. Wij gaan pas naar huis als de kast helemaal gebruiksklaar is.

Ben je benieuwd of jouw wensen eventueel ook realiseerbaar zijn met een standaard kast? Er zijn ook veel personalisatiemogelijkheden mogelijk bij onze slaapkamerkasten. Denk hierbij aan het gebruik van verschillende materialen, indelingen en zelfs formaten. Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.