]

historie

Historie

Al meer dan 40 jaar een begrip in Maastricht en omstreken

De naam Groter in Wonen bestaat pas sinds 2005. Achter die naam schuilt echter meer dan 40 jaar ervaring in de wonenbranche. De oorsprong van dit familiebedrijf ligt in Gronsveld, waar Pierre Gorissen sr. aan de Stationsstraat startte met een compleet aanbod aan woninginrichting; gordijnen, vloerbedekking, banken, tafels, stoelen en natuurlijk bedden en matrassen.

Op den duur werd de zaak in Gronsveld te klein en met de uitbreiding van de locatie aan de Galjoenweg in de Beatrixhaven in 1973 was Megroma een feit. Destijds werd gestart met een oppervlakte van 1000 m2, vandaag de dag  is de woonwinkel gegroeid tot een omvang van 6000 m2 'wonen' en 1500 m2 'slapen'.

In 2002 besloot Pierre Gorissen sr. het bedrijf definitief door te schuiven naar de volgende generatie. Plannen werden gemaakt om Megroma ingrijpend te veranderen. Op dat moment maakte ook de 3e generatie al haar opwachting om samen het nieuwe tijdperk in te gaan.

Door een nieuwe visie op wonen en slapen werden de huisstijl, de collectie en werkwijze aangepast en kreeg Megroma een eigentijdse look. In een tijdsbestek van drie jaren resulteerde dit in oktober 2005 in Groter in Wonen by Megroma.  De mix van jarenlange ervaring en het genoten vertrouwen in combinatie met de nieuwe visie op wonen en slapen zijn de sleutel tot succes.

De persoonlijke benadering, de ervaring, het vakmanschap en het vertrouwen maken dat Groter in Wonen by Megroma zich onderscheidt in de wonen- en slapenbranche en dat klanten bewust voor deze woonwinkel kiezen.

Tot ziens in onze inspirerende woonwinkel!

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.