]
Stappenplan Maak een afspraak

STAP VOOR STAP RICHTING DIE DROOMKAST.

Ik ben best handig en Carlijn heeft een geweldig vormgevoel maar dit hadden we zelf niet voor elkaar gekregen, subliem!

Jos en Carlijn Waterval, Eijsden

Middels deze stappen komen we tot een passende oplossing.

Door ervaring weten we welke stappen we achtereenvolgens moeten nemen om tot het juiste resultaat te komen. Daarbij is de eerste stap altijd de belangrijkste: neem contact op met Groter in Wonen. Uiteraard nemen we vervolgens contact op en maken een afspraak om kennis te maken met elkaar. Als we weten wie jullie zijn, welke droom er bestaat en wat de uitgangspositie is dan kunnen we verder. Kijk hieronder maar eens welke stappen we samen gaan zetten.

Naar reviews

1.

KENNISMAKING MET JULLIE KASTENDROOM

Onze adviseur ontfutselt jullie kastendroom. We leggen de problemen bloot en gaan voor de ultieme oplossing. Via jullie wensen en onze ervaring en creativiteit stappen we op die unieke kast af.

2.

3D-ONTWERP

Via een driedimensionaal computer-ontwerp maak jij kennis met je droomkast. Zo weet je zeker dat wat er in je hoofd zat ook in je huis komt te staan. Indeling, materiaalkeuze en accessoires worden levensecht weergegeven.

3.

HET FINANCIËLE PLAATJE

Uiteraard willen jullie weten wat deze unieke kast gaat kosten. In een heldere offerte krijg je een duidelijk beeld van de kosten.

4.

OPMETEN VAN DE RUIMTE

Uiteraard moeten we weten, op de millimeter nauwkeurig, wat de ruimte is waar de kast of de kasten komen te staan. Zeker bij het inbouwen van kasten is dit een secuur werkje

5.

LEVERING EN MONTAGE

Het is zover, de onderdelen zijn vervaardigd en klaar om geleverd en professioneel gemonteerd te worden. Het is een spannende dag maar zeker de moeite van het wachten waard. Ons montageteam gaat pas naar huis als alles naar wens is.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.