]
Wat is maatwerk? Maak een afspraak

MAATWERK: JIJ HEBT IETS IN JE HOOFD EN WIJ REALISEREN DAT!

Ik ben echt heel perfectionistisch, met een standaardkast kom ik niet weg. Gelukkig heeft Björn me bij de hand genomen. Ik ben dolgelukkig met mijn nieuwe inloopkast.

Sandra Häuschen, Gulpen-Wittem

Wat is maatwerk?

Geen huis en geen wens is standaard. Schuine wanden, afwijkende maten, speciale wensen of heel hoogwaardige eisen je komt ze allemaal tegen. Vaak is het mogelijk om voor veel kastruimte te zorgen als ze op maat wordt gemaakt. En kast rondom een deur, tot aan de nok van het huis, alles is dan mogelijk. Op de slaapkamer, in de badkamer, de woonkamer, keuken of de garage speciale wensen vind je overal. Wij zorgen ervoor dat jouw maatwerkdroom werkelijk wordt met onze gespecialiseerde adviseurs, interieurbouwers en een eigen montagedienst. Wat jij in je hoofd hebt daar zoeken wij een passende oplossing voor, puur kwaliteit.

Zo bestaat er geen tweede
Een maatwerkoplossing is uniek. Jij hebt iets in je hoofd en wij zullen dat realiseren. Uiteraard komt daar heel wat vakmanschap bij kijken. Maar het resultaat is zeer bevredigend. Alles voldoen aan jouw specifieke eisen en wensen en past helemaal bij jullie huis. Stel je voor hoe de ruimte van een schuin dak een oase aan opbergruimte kan schenken.

Maatwerk is een veelgebruikt begrip
Iets dat wordt aangepast is al snel ‘Maatwerk’ te noemen. Toegegeven: veel merken hebben zoveel mogelijkheden te bieden dat het met een kleine (soms iets grotere) ingreep lijkt alsof het voor jou gemaakt is. Maar als jij eens wens hebt die alle verbeelding overstijgt en je vrij wil zijn in maatvoering, materiaalgebruik, afwerking, kleurgebruik etc. Dan spreken we van echt maatwerk. Dat regelen wij bij Groter in Wonen ook voor je: Jij de droom, wij de realisatie. Ontzorging van A tot Z. Dit project is uniek, geen ander huis, geen andere persoon.

soorten kasten

Wat is maatwerk? 1
Wat is maatwerk? 2
Wat is maatwerk? 3
Wat is maatwerk? 4
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.