]

mahoton

Mahoton Slaapsystemen BV is een Nederlands bedrijf dat in 1984 in Lelystad werd opgericht. Aanvankelijk vertegenwoordigde Mahoton diverse ondernemingen in de beddenbranche in Nederland. Daarnaast begint Mahoton met de ontwikkeling een eigen collectie innovatieve slaapsystemen. Vanaf 1996 gaat het bedrijf met die eigen collectie volledig zelfstandig. Met een eigen ontwikkelings- en productieafdeling én een eigen visie op slaapcomfort ontwikkelt Mahoton zich tot een onderscheidende en belangrijke toeleverancier voor beddenspeciaalzaken in Nederland en België.

Tot ziens in woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Mahoton Slaapsystemen

Producten van Mahoton

Compleet slaapcomfort

Je kunt bij Mahoton dus terecht voor complete slaapsystemen: matrassen, lattenbodems, kussens en bedtextiel. De matrassen hebben een natuurrubber kern, al dan niet in combinatie met latex óf een kern van comfortschuim. Natuurrubber matrassen zijn rekbaarder dan andere matrassen. Matrassen Victoria, Alexandra en Cleopatra bestaan voor 100% uit natuurrubber en hebben een kern met 7 ergonomische comfortzones. Zuiver scheerwol (500gr/m²) draagt bij aan een heerlijk zachte tijk. Deze matrassen zijn dankzij de elasticiteit bijzonder geschikt voor verstelbare bedbodems. Ze zijn leverbaar in stevigheid Soft, Medium en Strong. Matrassen Lexus, Ibis en Maxim hebben een kern van 60% natuurrubber, waarbij de laatste twee voorzien zijn van 3 ergonomische comfortzones en matras Lexus 5 comfortzones heeft.

Comfortschuim kern

De matrassen met een comfortschuim kern worden gekenmerkt door een optimale vormvastheid en een aangenaam ventilerend vermogen. De Pantera heeft 5 comfortzones, een vierzijdig afritsbare Dri Release tijk en een hoogte van 20 centimeter. Matras Phantom kent vergelijkbare specificaties, maar heeft een Airstream matraskern van hoogwaardig HR koudschuim. Matrassen Royal en Live hebben een 12 centimeter natuurrubber kern in combinatie met een laag visco elastisch natuurrubber. De afritsbare, antiallergische Modal comforttijk is heerlijk zacht en zorgt voor optimale ventilatie. Topmatras Function heeft een 6 centimeter dikke kern van visco elastisch natuurrubber en maakt jouw slaapbeleving compleet.

Reflexion, Emotion en Infusion

Dat zijn de namen van de drie lattenbodems in het assortiment van Mahoton. De Emotion bestaat uit 28 latten die in de middelste zone verstelbaar zijn in stijfheid. De Emotion kan als vlakke en als elektrisch verstelbare bodem geleverd worden. De Infusion gaat een stapje verder qua comfort en verstelmogelijkheden. Elke lathouder is verstelbaar in een harde of softe stand. Bovendien kunnen de lathouders in de zone rond de nek en de lenden in vijf standen tot 3 centimeter verhoogd worden. Zo kun je de ondersteuning die voor jou het prettigst is nauwkeurig instellen. Ten slotte is er de Reflexion: deze lattenbodem kan persoonlijk op lichaamsgewicht en lichaamsvorm worden ingesteld. Alle lathouders zijn verstelbaar in soft of hard, daarnaast kunnen voeten, knieën, lumbale en nek zones in vijf standen in hoogte worden versteld. De kunststof met glasvezel versterkte latten zijn voorzien van extra ventilatieopeningen.

Je maakt je Mahoton slaapsysteem helemaal af met een natuurrubber kussen, zoals kussens Melody en Butterfly of gezondheidskussen Sensory. Ook het uitgebreide assortiment bedtextiel van Mahoton kan bijdragen aan een betere en gezondere nachtrust. In woonwinkel Groter in Wonen weten we alles van de producten van Mahoton. Bezoek onze 1500m² grote slaapafdeling en voel de inspiratie, want wij raken geïnspireerd door jouw woonwensen.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.