]

Pullman

De naam Pullman moet bij de liefhebbers van comfortabel reizen een belletje doen rinkelen. De Amerikaan George Pullman ontwikkelde medio 19e eeuw een unieke, verende ondersteuning van bedden in treincoupés. Dat maakte het afleggen van grote afstanden over het spoor een stuk aangenamer. Reizigers konden aan boord van de Pullman Sleeper in alle weelde en rust genieten van hun reis en heerlijk slapen. Pullman werd de standaard op het gebied van slaapcomfort. De unieke vering in de matrassen van Pullman werd wereldwijd ontdekt en al snel werden bedden in treinen, cruiseschepen en hotels voorzien van Pullman matrassen.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Pullman Silverline Matrassen

Producten van Pullman

Pullman naar Nederland

In 1937 trad Pullman toe tot de Nederlandse markt. De kennis uit Amerika werd overgedragen aan Nederlandse ambachtslieden. Bovendien werden modernere productietechnieken toegepast. Technieken die vandaag de dag nog steeds aan de basis liggen van de kwaliteit en het succes van Pullman bedden. Goed slapen is zó belangrijk: een goede nachtrust draagt eraan bij dat we ons overdag fitter, vitaler en meer uitgerust voelen. Of je nu houdt van stevig of weldadig zacht; de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman bezorgen je een weldadige nachtrust. Maar ook de Pullman boxsprings geven een ongekend comfort. Dit is te danken aan de unieke Pullman pocketvering.

Zalige matrassen

De Pullman matrassen zijn van rand tot rand geveerd. Ze bevatten een geavanceerd pocketvereninterieur dat is afgedekt met een soepele latex comfortlaag. Alle matrassen zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die er op natuurlijke wijze voor zorgt dat het matras fris blijft. Handvatten zijn standaard aanwezig op matrassen in een damast- en stretch uitvoering en maken het zo makkelijk om de matras om te draaien.

Pullman bij Groter in Wonen

Groter in Wonen is al jaren een van de officiële dealers van Pullman. Bij Groter in Wonen kiezen we voor kwaliteit; logisch dus dat je de boxsprings en matrassen van dit gerenommeerde merk aantreft in het assortiment van deze woonwinkel in Maastricht. In onze volledig vernieuwde slaapafdeling kun je de hoogwaardige producten van Pullman naar hartenlust bekijken en proberen. Bekijk ook eens de Pullman Goldline. Onze ‘slaapspecialist’ vertelt je alle ins en outs over dit merk. En natuurlijk ben je bij groter in Wonen ook aan het juiste adres voor hoofdkussens, dekbedden, dekbedovertrekken en bedtextiel, zoals moltons. Je kunt bij Groter in Wonen zelfs terecht voor je complete slaapkamer.

Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om te slagen bij Groter in Wonen. We hebben geweldige merken in ons assortiment, we hebben verstand van zaken en een jarenlange ervaring waar we op kunnen bogen. Onze woonspecialisten staan je graag vakkundig en enthousiast te woord en we staan garant voor uitstekende service en levering. Kom kennismaken met Pullman én Groter in Wonen. Wij staan voor je klaar! Op onze website of onze Facebookpagina informeren we je regelmatig of er sprake is van een actie of korting. Hou onze digitale kanalen dus goed in de gaten.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.