]

Damai dekbedovertrek

Je hebt een heerlijk comfortabel bed en een lekker zacht dekbed. Mooi! Dan wil je natuurlijk dat je bedtextiel, zoals je laken, je dekbedovertrek en je kussensloop ook aan de hoogste eisen voldoet. Dan kun je eigenlijk niet om Damai heen. Damai is een Nederlands merk dat al vele jaren garant staat voor bekoorlijk en betaalbaar beddengoed. Of je nu houdt van neutrale, rustige overtrekken of meer uitgesproken en kleurrijke dessins: Damai heeft het!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Damai

Producten van Damai

Damai: tijdloos Twents design

De wortels van Damai groeien in Twente. Daar weten ze wel raad met een gezonde portie nuchterheid. De makers van Damai onderscheiden zich dus niet door ‘veel geschreeuw en weinig wol’. No-nonsense producten, gebruik van degelijke en mooie materialen en ontwerpen die zich in welhaast elk interieur thuis voelen; dat is Damai. De productie is geheel in eigen handen, dus kwaliteit gegarandeerd. De lakens en overtrekken zijn verkrijgbaar in diverse maten en stoffen. Er is zelfs een lijn voor kinderbedden.

Heerlijk slapen

De dekbedovertrekken van Damai zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals katoen, flanel en zelfs satijn. Belangrijk is dat de stoffen prettig aanvoelen; ons lichaam komt namelijk vooral in contact met het dekbedovertrek. De stof moet warmte bieden, maar ook voldoende ademen. En zo’n overtrek mag natuurlijk mooi zijn. Ons bed vormt meestal het belangrijkste én grootste meubelstuk in onze slaapkamer. Een dekbedhoes trekt dus al snel de aandacht.

Bij Groter in Wonen

Bij Groter in Wonen in Maastricht kun je de uitgebreide collectie lakens, dekbedovertrekken en plaids zelf ontdekken. In onze modern opgezette en overzichtelijke slaapafdeling kun je inspiratie opdoen en de kwaliteit en de uitstraling van de producten van Damai zelf ervaren.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.