]

M line

Goed slapen draagt bij aan een gezonder leven, daar zijn de meeste mensen het inmiddels wel over eens. Dat begint eigenlijk bij een goed matras. Dat weten ze bij M line, een Nederlandse fabrikant van slaapsystemen maar al te goed. Daarom wordt er op alle mogelijke gebieden in geïnvesteerd om zo goed mogelijke slaapsystemen op de markt te brengen. Daarbij worden geen concessies gedaan: een product van M line is altijd kwalitatief hoogwaardig, duurzaam, comfortabel en innovatief. Duurzaamheid en kwaliteit zijn gegarandeerd: matrassen, bedden en kussens van M line doorstaan intensieve testen bij diverse onafhankelijke instituten zoals TÜV en TNO met glans. Daarnaast zijn alle producten LGA en Oeko-tex Standaard 100 gecertificeerd. Daardoorkan M line tot wel 10 jaar garantie op producten geven.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto M line

Producten van M line

Top slapen voor topprestaties

Meer dan 300 topsporters en ambassadeurs zijn ervan overtuigd dat goed slapen, op een M Line product dus, bijdraagt aan een sneller herstel van lichaam en geest. Hierdoor kunnen overdag nóg betere sportprestaties worden geleverd. Gelukkig profiteren niet alleen topsporters van de voordelen van een M line-product. Een gezonde nachtrust is namelijk voor iedereen van belang. Het dagelijks leven lijkt steeds intensiever te worden. We werken hard, we sporten of hebben andere hobby’s en we willen ‘quality time’ met familie en vrienden doorbrengen. En nog zo veel meer… Deze intensieve levensstijl vraagt veel van ons lichaam. Daarnaast willen we ook gezond en vitaal door het leven gaan. Een goede nachtrust kan een uitstekende bijdrage leveren aan een gezondere en vitalere manier van leven.

Superieure slaapsystemen

Een compleet slaapsysteem begint met een M line boxspring. Bij de Ultimate is de hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim opgedeeld in zones. Hierdoor vormen bedbodem (en matras) zich nog beter naar de contouren van jouw lichaam. Schouders en rug krijgen zo precies de ondersteuning die ze nodig hebben. Dan zijn er verschillende types M line matrassen verkrijgbaar. Niet iedereen slaapt immers hetzelfde. In grote lijnen is er keuze uit de Cool Motion en de Slow Motion Serie. Het verschil zit vooral in de tijk; Cool Motion zorgt voor een betere klimaatregulering, Slow Motion is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en is dus iets duurzamer. Alle matrassen zijn verkrijgbaar in een Soft (zacht) en een Firm (stevig) uitvoering. Zo is de Cool Motion 5 (opgebouwd uit pocketveren, met daarop lagen van HR-schuim en visco-elastisch schuim) voorzien van een zachte toplaag; de Cool Motion 6 is hetzelfde matras, maar dan met een stevige toplaag. Tot slot is natuurlijk het kussen van groot belang voor je slaapcomfort. Het M Line Athletic Pillow is bijvoorbeeld uniek qua vorm en structuur, zodat nek, schouders en hoofd perfect ondersteund worden.

Met een M line krijgt het lichaam de ideale kans om volledig te ontspannen en goed te herstellen. Bij Groter in Wonen in Maastricht vind je M line op de geheel vernieuwde slaapafdeling van maar liefst 1500m². Onze slaapexperts kunnen je alles over M line vertellen. Kom naar Groter in Wonen.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.