]

Avek kwaliteitsbedden

In 1927 sliepen de meeste mensen in Nederland nog in een bedstee. Eigenlijk was dat een muurkast met een matras erin. In het Friese Surhuisterveen had Roelf Kok een manufacturenwinkel. De vraag naar bedbodems voor bedstedes nam toe, maar die ‘kasten’ hadden geen standaardmaten. De bedbodems moesten dus op maat gemaakt worden. Daar zag Kok wel brood in, dus begon hij met het op maat maken van bedbodems. Hij besloot een naam aan het bedrijf te geven die mentaliteit en missie kort en bondig in zich droeg: Avek, wat staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Het bedrijf bestaat vandaag de dag nog steeds. Avek is inmiddels fabrikant van boxsprings, spiraalbodems, ruimtebesparende bedden en Avek matrassen, die nog steeds volgens de waarden van Roelf Kok worden vervaardigd.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Simmer boxspring Avek

Producten van Avek

Avek, garantie voor uniek slaapcomfort

Ieder mens is uniek en dat geldt eigenlijk ook voor onze slaappatronen. Slaap je liever op je rug, je zij of je buik? Prefereer je een stevige matras of een zachte? Heb je liever een dik of een dun kussen? Boxspring, lattenbodem of spiraalbodem? Katoen of dons? Warm of koel? Transpireer je veel tijdens het slapen? Heb je het altijd koud? Zo zijn er talloze vragen die je voor jezelf zou moeten beantwoorden voordat je overgaat tot de aankoop van een Avek bed, een matras, een kussen of een dekbed. Bij Avek is de gedachte dat iedereen zijn of haar ideale slaapsysteem kan samenstellen. Met het juiste advies is dat absoluut mogelijk. Groter in Wonen is een van de officiële dealers in Avek slaapsystemen. Wij staan voor je klaar om je van alle informatie te voorzien die je nodig hebt om tot een weloverwogen keuze te komen.

JE GASTEN BLIJVEN GRAAG SLAPEN

Avek bedden zijn ideaal voor logés. Ze besparen ruimte, zijn makkelijk tevoorschijn te halen én op te bergen en bieden bovenal een geweldig ligcomfort. Ruimtebesparende Avek bedden, zoals de Avek Wing, worden uitgevoerd met een dwarsgespannen spiraal. Dat geeft meer stevigheid; de tijd dat een spiraal meer op een trampoline dan op een bed leek, is voorbij. De bedden zijn uiteraard van kwalitatief hoogstaande materialen gemaakt: in- en uitklappen kan keer op keer, zonder haperingen of defecten. Dankzij de wielen is het bed moeiteloos verplaatsbaar. En neemt de logé zelf nog een gast mee? Dan is de Avek Twin de perfecte oplossing. 

Avek bedden prijzen

Het mooiste van alles is misschien wel dat de Avek bedden prijzen net zo aantrekkelijk zijn als de bedden zelf. Wat prijs-kwaliteit betreft ligt het perfect in de markt. De avek bedden prijzen beginnen al vanaf €550 euro en lopen bij Groter in Wonen op tot een vanaf prijs van €3.295,00 euro. 

Het wing vouwbed inclusief matras is al verkrijgbaar vanaf €550 euro. De prijs voor een avek twin bed begint vanaf €795 euro, gemaakt van hoogstaande materialen. Daarnaast kun je vanaf €3.295,00 euro genieten van nog meer luxe, met een elektrisch avek bed. Deze kun je geheel naar eigen wens samenstellen. Benieuwd naar de exacte prijs van een van de avek bedden? Maak een afspraak in onze winkel of stel een vraag over het product.

Avek bedden bij Groter in Wonen

Bekijk en test de Avek bedden zelf in het ruime assortiment slaapmeubels bij Groter in Wonen. Onze nieuwe slapen-afdeling is erop ingericht om de zoektocht naar een bed, boxspring, matras of zelfs een complete slaapkamerinrichting zo makkelijk mogelijk te maken. Kies je voor een boxspring van of val je voor een ander bed van Avek? In onze testafdeling kun je alle producten, ook de matrassen, kussens en boxsprings uitvoerig proberen. Als je er dan toch bent, kun je meteen de rest van onze vernieuwde woonwinkel bekijken.

Bij Groter in Wonen kijken we graag met je naar het totaalplaatje. Dat Avek bed staat immers niet alleen in die slaap- of logeerkamer. We richten ons op een complete wooninrichting, dus ook voor raamdecoratie, vloerbedekking en wandbekleding ben je bij Groter in Wonen op de juiste plek. Onze woon- en slaapspecialisten weten van alle meubels en accessoires van de hoed en de rand. En onze inspirerende interieurstylisten kunnen je adviseren om jouw droominterieur te realiseren. Zo wordt jouw interieur pas echt compleet. Leef je uit: bij Groter in Wonen!

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.