Avek kwaliteitsbedden

In 1927 sliepen de meeste mensen in Nederland nog in een bedstee. Eigenlijk was dat een muurkast met een matras erin. In het Friese Surhuisterveen had Roelf Kok een manufacturenwinkel. De vraag naar bedbodems voor bedstedes nam toe, maar die ‘kasten’ hadden geen standaardmaten. De bedbodems moesten dus op maat gemaakt worden. Daar zag Kok wel brood in, dus begon hij met het op maat maken van bedbodems. Hij besloot een naam aan het bedrijf te geven die mentaliteit en missie kort en bondig in zich droeg: Avek, wat staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Het bedrijf bestaat vandaag de dag nog steeds. Avek is inmiddels fabrikant van boxsprings, spiraalbodems, ruimtebesparende bedden en Avek matrassen, die nog steeds volgens de waarden van Roelf Kok worden vervaardigd.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Simmer boxspring Avek

Producten van Avek

Avek, garantie voor uniek slaapcomfort

Ieder mens is uniek en dat geldt eigenlijk ook voor onze slaappatronen. Slaap je liever op je rug, je zij of je buik? Prefereer je een stevige matras of een zachte? Heb je liever een dik of een dun kussen? Boxspring, lattenbodem of spiraalbodem? Katoen of dons? Warm of koel? Transpireer je veel tijdens het slapen? Heb je het altijd koud? Zo zijn er talloze vragen die je voor jezelf zou moeten beantwoorden voordat je overgaat tot de aankoop van een Avek bed, een matras, een kussen of een dekbed. Bij Avek is de gedachte dat iedereen zijn of haar ideale slaapsysteem kan samenstellen. Met het juiste advies is dat absoluut mogelijk. Groter in Wonen is een van de officiële dealers in Avek slaapsystemen. Wij staan voor je klaar om je van alle informatie te voorzien die je nodig hebt om tot een weloverwogen keuze te komen.

Alleen het beste…

In de collectie van Avek vind je vier matrassen: Bronze, Prata, Ouro en Ninety. Elke matras is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, hardheden en veringen. De Bronze is ideaal voor mensen die hechten aan fris en comfortabel slapen. De Prata is steviger en zorgt voor een optimale ondersteuning. De Ouro biedt het summum aan slaapcomfort, met de allerbeste pocketkern (515 veren per m²) en een heerlijke laag ademend Talalay latex. De Ninety is de jubileummatras en combineert dus alle knowhow en ervaring van 90 jaar Avek. Avek heeft vijf verschillende boxspring-programma’s: 1927, Ljocht, Simmer, Noflik en Ninety. Elk programma heeft een eigen karakter en biedt een ruime keuze aan op maat gemaakte mogelijkheden. Kies uit verschillende hardheden, diverse comfortcombinaties en toppers, bedlengtes tot 240 cm en zelfs op maat gemaakte achterwanden. Daarnaast bieden wij ook een collectie aan van het merk Beka.

Ervaar Avek zelf

Er was een tijd dat spiraalbodems en logeerbedden van inferieure kwaliteit waren. Gelukkig is die tijd met de spiraalbodems en ruimtebesparende bedden van Avek verleden tijd. Combineer een matras en een spiraalbodem van Avek en ervaar het comfort. Met de ingenieuze en comfortabele ruimtebesparende bedden zou je willen dat je logé in eigen huis was. Er is eigenlijk te veel om op te noemen. Kom Avek zelf proberen bij Groter in Wonen en raak overtuigd van de kwaliteit en het comfort.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK