Welke woonstijl past bij mij?
Gorissen Sfeervol Wonen stapt in bij Groter in Wonen
Gorissen Sfeervol Wonen stapt in bij Groter in Wonen
Klik hier voor meer informatie

Met ingang van april 2021 is Gorissen Sfeervol Wonen Gronsveld ingestapt bij Groter in Wonen Maastricht. Deze twee mooie familiebedrijven vormen vanaf nu één grote woonfamilie. Als je op zoek bent naar 'wooninspiratie met een wow-factor' ben je bij ons aan het juiste adres! Dankzij de toevoeging van vloeren, zonwering en raamdecoratie aan ons assortiment, kunnen we nu écht het complete plaatje voor jouw droominterieur invullen. 

Graag ontvangen wij jullie in Maastricht voor wonen en slapen en in Gronsveld voor vloeren, zonwering en raamdecoratie.

Klik hier voor meer informatie
In the Spotlight

Woonwinkel met wow-factor!

Bij Groter in Wonen houden we van uitdagingen. We dagen jou graag uit om een bezoek te brengen aan onze totaal vernieuwde woonwinkel. Wij durven er onze handen voor in het vuur te steken dat je meteen bij binnenkomst overvallen wordt door een wow-gevoel. De sfeer komt je onherroepelijk tegemoet. Het tweede dat je tegemoet komt is een van onze zeer enthousiaste en deskundige woonadviseurs. Zij staan je graag bij in je zoektocht naar het interieur van jouw dromen, want zij raken écht geïnspireerd door jouw woonwensen.

Leef je uit…

We dagen onszelf ook graag uit. Om onze klanten 110% tevreden te stellen, bijvoorbeeld. En daar gaan we heel ver in. Wil je lekker rondkuieren en inspiratie opdoen voor jouw interieur? Prima, er is heel veel moois te zien bij Groter in Wonen. Wil je meer weten over een bankstel, een fauteuil, een tafel of een bed? Onze woonadviseurs staan altijd voor je klaar. Misschien heb je advies nodig over hoe je van jouw interieur een droominterieur kunt maken. Ook daarvoor kun je terecht bij onze vakkundige interieurontwerpers. En natuurlijk gaan we ver in het bieden van service en garantie, dat staat buiten kijf. Bezoek onze woonwinkel en verras, verwonder én overtuig jezelf. Leef je uit bij Groter in Wonen!

Interieuradvies aanvragen
Neem contact met ons op
Onze Merken
Logo Kayori
Logo Henders en Hazel
Logo Nolte Germersheim
Logo Velda
Logo Leolux
Logo De Toekomst
Logo M line
Logo Passe Partout
Logo It's About RoMi
Logo Pode
Logo Secto Design
Logo Dutchbone
Logo Pullman
Logo Zuiver

Zó leuk kan woonshoppen zijn...

Raak je het spoor bijster op de woonboulevard? ‘Zo zie je alles’, maar uiteindelijk vind je niets? Zoek je een meubelzaak waar persoonlijk advies écht persoonlijk is? Breng dan een bezoek aan de leukste woonwinkel van Maastricht: Groter in Wonen.

Complete woninginrichting

Groter in Wonen bestaat sinds 1973 en mag zich op basis van die rijke ervaring met recht een specialist in meubels noemen. Daar zijn we trots op. Onze meubelwinkel is niet alleen groot in oppervlakte, met meer dan 6000 vierkante meter aan ideeën voor een fantastische woninginrichting. We willen ook groot(s) zijn in het luisteren naar jouw woonwensen, in het geven van persoonlijk advies en in het bieden van uitstekende service. Zo hebben wij diverse Leolux banken en Henders en Hazel banken in onze woonwinkel staan. Op zoek naar een beddenzaak in Maastricht? Ook dan ben je bij Groter in Wonen aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan onze Pullman boxspring

Eigentijds & uniek

Aan de rand van Maastricht vind je onze geheel vernieuwde woonwinkel. Ruim, eigentijds en vooral uniek. Geen dertig bankstellen naast elkaar, want dan zie je door de banken je woonkamer niet meer. Wij kijken graag met je naar het totaalplaatje. Aan de hand van jouw woonwensen en onze expertise bekijken we de mogelijkheden om zo tot de ideale woninginrichting te komen. Onze stijlstudio’s zijn ingericht om je zoektocht zo makkelijk mogelijk te maken.

Leef je uit! bij Groter in Wonen

Onze woonmensen luisteren goed naar jouw woonwensen. We geven advies op maat, we zijn transparant, vakkundig en duidelijk. We zijn makkelijk bereikbaar en we hebben een eigen bezorgdienst die de meubelaanwinst(en) thuis aflevert. Nieuwsgierig naar een unieke Groter in Wonen-experience? Aarzel dan niet en breng een bezoek aan onze vernieuwde woonwinkel. Of kuier nog wat rond op onze vernieuwde website www.groterinwonen.nl

lees meer lees minder

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK