]

Quick-Step

Quick-Step produceert prachtige vloeren van topkwaliteit in pvc, laminaat en parket. De vloerbekleding is de basis van elke verdieping in huis. Zo’n vloer krijgt best veel te verduren. Daarom is het een geruststellende gedachte als je weet dat jouw pvc-, laminaat- of parketvloer van Quick-Step tegen een stootje kan. Bij Quick-Step ligt de focus niet alleen op een mooi design en een goede kwaliteit, maar zeker ook op een duurzaam product. Dat is gunstig voor jou, als klant, maar ook voor onze wereld. Maak een afspraak en step quick binnen bij onze winkel in woninginrichting, dan introduceren we je graag aan de vloeren van Quick-Step.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Quick Step

Product categorieën

Welke Quick-Step-vloer gaat het worden?

Het antwoord op die vraag hangt op de eerste plaats samen met de ruimte waarin de nieuwe vloer gerealiseerd moet worden. Je kunt je wel voorstellen dat in een badkamer een andere vloer zal liggen dan in de woonkamer of de slaapkamer. In de ene ruimte krijgt de vloer vocht te verduren, in de andere wordt je mooie vloer blootgesteld aan schuivende stoelen, hoge hakken, krassend speelgoed, vallende glazen en meer kwellingen. Misschien dans je voor je hobby wel elke avond de quickstep in de woonkamer. In de slaapkamer loop je waarschijnlijk vooral op blote voeten of met je fijnste pantoffels aan. Dat betekent dat je vloeren al die verschillende ‘behandelingen’ moeten kunnen weerstaan. Bij Groter in Wonen hebben we de Quick-Step-vloeren die aan jouw verwachtingen voldoen.

Vloeren van uitzonderlijke kwaliteit

De laminaatvloeren van Quick-Step zijn haast niet meer van vol houten vloeren te onderscheiden. Dankzij het vernuftige, maar eenvoudig te gebruiken Uniclic kliksysteem is leggen een koud kunstje, zelfs in krappe hoeken en onder radiatoren. Laminaatvloeren van Quick-Step zijn waterbestendig dankzij de waterafstotende HydroSeal-coating. En door de Scratch Guard bovenlaag is een Quick-Step laminaatvloer uitstekend bestand tegen krassen. Ideaal voor intensief gebruik. Voor de badkamer of de keuken overweeg je wellicht een pvc-vloer. Quick-Step pvc-vloeren zijn voorzien van een waterafstotende laag en een waterdicht kliksysteem. Zo’n vloer voelt heerlijk warm en zacht aan en is dus ideaal voor ruimtes waar je vaak op blote voeten loopt. En last but not least zijn daar de parketvloeren van Quick-Step. Vol hout, met een warme, natuurlijke uitstraling. Quick-Step parketvloeren zijn optimaal beschermd tegen slijtage. Bovendien zijn de vloerpanelen eenvoudig in te klikken. Deze vloeren zijn leverbaar in de mooiste houtkleuren en worden ambachtelijk vervaardigd. Voor welke Quick-Step vloer jij ook kiest, je krijgt gegarandeerd kwaliteit onder je voeten.

De zeer uitgebreide afdeling Woninginrichting, waar we bij Groter in Wonen vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en zonwering onder verstaan, vind je in onze winkel in Gronsveld. Dankzij ruim 50 jaar ervaring kunnen we je uitstekend adviseren en bijstaan in je zoektocht naar de ideale vloer. Misschien ligt er bij jou thuis binnenkort wel een Quick-Step.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.