Wandmeubel Waar je blij van wordt… en je interieur ook

Verras de muren in huis met de fraaiste wandmeubels die in onze woonwinkel te vinden zijn.
Maak je interieur groots met een stijladvies op maat.


laad meer producten

Verras de muren in huis met de fraaiste wandmeubels die in onze woonwinkel te vinden zijn.

Een wandmeubel ruimt lekker op

Opgeruimd staat netjes, toch? We hebben steeds meer elektronische spullen in huis. Aan veel van die gadgets zitten snoeren en de betreffende apparaten verdienen vaak geen schoonheidsprijs. Modems, gameconsoles, soundbars, subwoofers, mediaspelers; onze woon- en slaapkamers staan er vol mee. Die devices zijn uiteraard leuke hebbedingen, maar het zou fijn zijn als ze onze interieurs niet zouden ontsieren. Met een wandmeubel is de oplossing nabij. Alle apparaten, afstandsbedieningen en gebruiksaanwijzingen kunnen een plekje vinden in zo’n wandmeubel. Kabels kunnen keurig worden weggewerkt en de genoemde apparaten kunnen aan het zicht worden onttrokken. Zo ziet die plek in huis er ook altijd opgeruimd en netjes uit. Wandmeubels zijn er in vele uitvoeringen en maten. Bij Groter in Wonen vind je de mooiste exemplaren. Kijk je mee?

Zwevend of staand

Een wandmeubel vinden we vaak op de plek waar de televisie en de daarbij aanwezige randapparatuur zich in huis bevinden. Meestal is dat in de buurt van de zithoek en zoals de naam al doet vermoeden, staat of hangt dit meubel tegen een wand. Hangt? Jazeker, een wandmeubel kan zonder pootjes aan de muur worden bevestigd. Zo’n hangend, ook wel ‘zwevend’ wandmeubel lijkt dan eerder deel uit te maken van de muur (en dus van het huis), dan dat er een apart meubelstuk staat. Dat geeft een opgeruimde indruk. Je kunt kiezen voor een kant-en-klaar wandmeubel, maar het kan ook volledig op maat worden gemaakt. Zo past het perfect in de ruimte waar het komt te staan of te hangen. Qua design kun je alle kanten op: van klassiek tot modern. En ook wat kleuren betreft, zijn de mogelijkheden eindeloos. Hoogglans wit, al dan niet in combinatie met hout levert een exclusieve uitstraling op en is te combineren met vele stijlen en kleuren meubels en accessoires. Een zwart wandmeubel is stoer en tijdloos. Welk wandmeubel past bij jouw interieur?

Decoratief wandmeubel

Uiteraard hoeft zo’n fraai wandmeubel niet per se volgestouwd te worden met elektronische apparatuur. Misschien verzamel je Boeddhabeeldjes, modelauto’s, bijzonder serviesgoed of wil je familie- en vakantiefoto’s een prominent plekje geven in huis. Een wandmeubel is natuurlijk ook een ideale plek om dierbare en mooie spullen in te ‘etaleren’. Dan wordt het met recht een pronkstuk in je interieur. Het meubel kan bestaan uit kasten, lades, legplanken en open opbergvakken. Spullen die je niet in het zicht wilt hebben, berg je op in de kastjes of lades; alles wat gezien mag worden, krijgt een opvallende plek. Een stijladvies dat we daarbij kunnen geven, is ‘less is more’. Soms worden wandmeubels volgepropt met spullen. Dat mag natuurlijk, maar het levert al snel een minder opgeruimde aanblik op. Als je enkele mooie stukken in het zicht zet en die van tijd tot tijd vervangt door andere accessoires, raak je er ook niet snel op uitgekeken.

Interstar

Bij Groter in Wonen zijn we helemaal weg van de wandsystemen van het Nederlandse merk Interstar. Alle onderdelen van een Interstar wandmeubel worden op maat gemaakt. Dankzij de losse kastelementen kun je bij het samenstellen van jouw meubel naar hartenlust variëren in maatvoering. De bijzondere meubels van dit merk zijn schitterend van design, subliem qua gebruikte materialen en perfect wat afwerking betreft. Een wandsysteem van Interstar kan dus volledig op maat worden samengesteld voor een specifieke muur in jouw huis. Je combineert losse elementen zelf tot het ideale meubel. Houtsoorten kunnen worden gefabriceerd in een matte, gelakte of hoogglans afwerking. Ook qua kleuren en afwerking zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. De panelen kunnen in talloze kleuren worden geleverd en grepen en poten kunnen in diverse mooie materialen worden uitgevoerd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan rvs of aluminium. Een wandmeubel van Interstar kan zelfs worden voorzien van fraaie verlichting, een tv-lift of een open haard. Waar je ook voor gaat, met Interstar haal je iets heel bijzonders in huis.

Advies waar je iets aan hebt

Aan de daadwerkelijke aanschaf van een wandmeubel gaat natuurlijk het nodige denk- en meetwerk vooraf. Hoe breed, hoog en diep kan de wandkast zijn? Welke indeling is zowel praktisch als mooi? Hoe groot is de televisie die eventueel in het meubel moet worden geïntegreerd? Mag die tv zichtbaar zijn als hij niet gebruikt wordt? Wil ik een zwevend of staand meubel? Welke materialen en kleuren passen bij mij, mijn huisgenoten en mijn interieur? En zo zijn er ongetwijfeld nog talloze vragen waar je liefst eerst een antwoord op wilt hebben, voordat je tot zo’n aankoop overgaat. Gelukkig sta je er niet alleen voor: de interieurspecialisten van Groter in Wonen kunnen en zullen je met raad en daad bijstaan. Uiteraard weten ze alles over de wandmeubels die bij Groter in Wonen te koop zijn, maar ze kunnen je ook adviseren in je zoektocht naar het ideale wandmeubel. Bij het uitbrengen van een advies zullen ze altijd eerlijk zijn; we gaan niemand naar de mond praten. Dat is wel zo fair. In onze compleet en stijlvol ingerichte stijlstudio’s kun je diverse wandmeubels al met eigen ogen bekijken. Daar doe je ongetwijfeld al de nodige inspiratie en ideeën op.

Stijlvol en praktisch

Een wandmeubel is zowel een stijlvolle als praktische aanwinst voor je interieur. Het design van zo’n meubel geeft een kamer een heel eigen uitstraling. In de juiste materialen en passende kleuren is een wandmeubel een ware eyecatcher. Je woon-, slaap- of studeerkamer zal je ‘dankbaar’ zijn. Het maakt niet uit of je interieur in een moderne, een landelijke, een industriële of een andere stijl is ingericht; bij elke stijl is een matchend wandmeubel te vinden of samen te stellen. In een neutrale kleurstelling past een meubel al snel bij andere meubels in huis. Ook meubels in houttinten laten zich eenvoudig koppelen aan verschillende stijlen. Maar misschien is ‘neutraal’ helemaal niet jouw ding; jij wil een uitgesproken wandmeubel in een gedurfde stijl en een opvallende kleur. Omdat het kán en omdat het bij jou past. Van welke stijl je ook houdt en hoe intro- of extravert je ook bent, als het een meubel is waar jij blij van wordt, is de beslissing altijd goed. Tel bij die esthetische waarde de praktische bruikbaarheid van zo’n meubel op en het plaatje is compleet.

Woonmensen met passie

Onze woonwinkel bestaat al bijna vijftig jaar. Aan ervaring is bij Groter in Wonen dus geen gebrek. Groter in Wonen werd recent grondig gerenoveerd; de winkel onderging van boven tot beneden een complete make-over. Het resultaat mag gezien worden. Wij zijn er trots op en we hopen dat het jou ook kan bevallen. Die fraaie, unieke winkel is één, maar het zijn de mensen die er écht toe doen. De adviseurs, de stylisten, de monteurs en de bezorgers, de planners en de mensen in de backoffice; het enthousiaste team van Groter in Wonen raakt oprecht geïnspireerd door jouw woonwensen. We zijn niet van het dertien-in-een-dozijnprincipe en denken altijd in mogelijkheden en oplossingen. Wij staan achter de producten die we leveren en het bieden van uitstekende service en kwaliteit en eerlijk advies staan hoog in het vaandel. Wij zijn de woonmensen van Groter in Wonen.

Creëer je thuis

Leef je uit bij Groter in Wonen; dat is de slogan die je in combinatie met ons logo ziet opduiken. Dat betekent natuurlijk niet dat je bij ons de beest mag uithangen of dat je je moet komen afreageren in onze woonwinkel. Je uitleven kun je ook opvatten als ‘je vooral niet inhouden’ bij het opdoen van ideeën en inspiratie voor de inrichting van je huis. Dat huis verandert in een thuis als er ook echt geleefd kan worden, met meubels en accessoires die helemaal bij jou passen. En je mag je natuurlijk ook uitleven bij het stellen van vragen en het uitproberen van al die mooie meubels. Beneden is onze wonen-afdeling: hier vind je banken, stoelen, tafels, vloerkleden, woonaccessoires en veel, heel veel meer. Op de bovenverdieping is onze slapen-afdeling. Boxsprings, bedden, slaapkamerkasten, matrassen, beddengoed; alle ingrediënten voor een comfortabele en sfeervolle slaapkamer zijn hier aanwezig. Het recept mag je zelf meenemen, maar we kunnen je ook adviseren. Neem de kortste route naar de Galjoenweg in Maastricht, zet al je zintuigen op scherp en dompel jezelf onder in onze woonwinkel met wow-factor. Onze woonwinkel is erop ingericht om inspiratie op te doen, om tot frisse ideeën te komen en vooral om onbekommerd te ‘woonshoppen’. Hier mag je je ‘uitleven’. Groter in Wonen is makkelijk met de auto en het openbaar vervoer te bereiken. Je parkeert de auto pal voor de deur en dat kost… helemaal niets. Een bushalte en treinstation zijn op loopafstand van onze zaak.

Online heb je bij Groter in Wonen al veel moois gezien op het gebied van wonen en slapen. Maar op basis van foto’s en teksten kun je de bouwkwaliteit of de afwerking van een wandmeubeI (of ander meubel) niet beoordelen. Een kast of lade wil je een keer openen en dichtdoen, in een stoel wil je even ‘proefzitten’ en de zachtheid van een matras wil je zelf ervaren. Een bezoek aan Groter in Wonen is na dit online-bezoek dus de logische vervolgstap. Graag tot ziens!

lees meer lees minder

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK