Filter Selectie:
Merk
Bodilson

COCO Maison

Dutchbone

Zuiver

Uitvoering:
MDF

Wanddecoratie

Materialen:
Glas

Metaal
Spiegels Om van je huis nóg meer een thuis te maken

De schitterende spiegels in onze woonwinkel zijn er om (in) gezien te worden.
Laat ons jou inspireren met een stijladvies op maat.


laad meer producten

De schitterende spiegels in onze woonwinkel zijn er om (in) gezien te worden.

Spiegels

De een kijkt er dagelijks herhaaldelijk in, de ander gebruikt ze alleen als dat hoogstnoodzakelijk is: spiegels. Loop in gedachten of in ‘real life’ eens door je woning en tel het aantal spiegels eens. Je zult misschien verbaasd zijn over het aantal. We lopen met je mee: in de badkamer, de slaapkamer, de hal, het toilet en misschien wel één of meer exemplaren in de woonkamer? Bewust of onbewust heeft de mens de neiging om het uiterlijke zelfbeeld te checken. En daar is niets mis mee, natuurlijk. Maar spiegels zijn er niet alleen om jezelf in te bekijken. Ze vervullen óók een decoratieve én functionele rol in onze interieurs. Decoratief omdat de styling en vormgeving van spiegels al lang het niveau van ‘rechttoe-rechtaan’ of ‘gewoon rond is ook mooi’ zijn ontstegen. Functioneel omdat een spiegel een ruimte optisch kan vergroten of een bepaald meubel of accessoire in huis kan ‘uitlichten’. Of je nu fan bent van spiegels of niet, ze zullen altijd deel uitmaken van onze interieurs. Dus, in welke spiegel zie jij jezelf graag terug?

Schitterende spiegels voor elke interieurstijl

Spiegels zijn er in onnoemelijk veel soorten, stijlen en maten. Laten we beginnen met de staande spiegel. Een lange (hoge) staande spiegel staat meestal in de slaapkamer en wordt als losse kleedspiegel gebruikt. Je kunt jezelf er helemaal in, dus je kunt optimaal checken of je jasje en je dasje goed zitten. Een staande hoge spiegel heeft wel een beetje ruimte nodig, maar heeft als voordeel dat hij makkelijk verplaatst kan worden. Een lage staande spiegel zien we dikwijls terug op de kap- of opmaaktafel. Bij het aanbrengen van make-up of het stylen van je coupe is zo’n compacte staande spiegel ideaal. Wij denken dat de meeste spiegels in huis hangen (en niet staan). Een spiegel is dan niet alleen een praktisch voorwerp, maar zeker ook een decoratief woonaccessoire. Kies voor een romantische spiegel in een lijst vol tierlantijntjes of voor een spiegel in een lijst van zwart metaal, voor een stoere, industriële look. Een spiegel in een lichtkleurige houten lijst past perfect bij een interieur in Scandinavische of natuurlijke stijl. Ga voor een strakke, witte omlijsting en deze spiegel voelt zich vast en zeker thuis in een moderne interieurstijl. Ben je fan van een retro stijl? Dan is jouw favoriete spiegel ongetwijfeld asymmetrisch van vorm en heeft de lijst een dikke, kleurrijke rand. Wat die maten betreft kunnen we kort en bondig zijn: eigenlijk is alles mogelijk.

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand…

Wij weten het en de boze koningin uit Sneeuwwitje wist het waarschijnlijk ook al: de mooiste spiegels aan de wand hangen bij Groter in Wonen. Bekijk ons assortiment online of kom gezellig naar onze nieuwe woonwinkel. Je kijkt er je ogen uit. Heb je een spiegel van een bepaald merk of model op het oog en vind je die niet terug op onze woon- of slaapafdeling? Geen probleem, dan kunnen we dat item altijd voor je bestellen. Niet alleen voor spiegels ga je naar Groter in Wonen; wij hebben alle meubels voor een stijlvolle en persoonlijke inrichting van jouw woning onder één dak. Van salontafels tot eetkamerstoelen, van kussens tot boxsprings. Laat je verrassen en inspireren; breng een bezoek aan Groter in Wonen.

lees meer lees minder

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK