]
Perfect passende PLINTEN in talloze tinten
Perfect passende PLINTEN in talloze tinten
Perfect passende PLINTEN in talloze tinten

Plinten

Een vloer is pas afgewerkt als alle plinten en dorpels netjes op hun plek zitten. Bij Groter in Wonen zorgen we er niet alleen voor dat jouw vloer perfect gelegd wordt, we regelen ook dat de plinten en dorpels de aandacht krijgen die ze verdienen. Voor elk type vloer is er een fraaie plint leverbaar, van laminaat tot pvc. We hebben plinten in wit mdf in verschillende hoogtes, diktes en in stijlen, maar je kunt ook kiezen voor een plint in de kleur of het materiaal van de vloer. Onze ervaren monteurs zagen of snijden de plinten perfect op maat. Bevestiging gebeurt met kit en er is veel aandacht voor een secure afwerking; ze houden niet van half werk. Ook voor de overgang van het ene type vloer naar het andere, bijvoorbeeld van tapijt naar laminaat, hebben we bij Groter in Wonen een toepasselijke oplossing in huis. Wij staan voor het complete plaatje.

Tip van Groter in Wonen

Plinten in dezelfde stijl als de vloer zorgen voor een extra exclusieve look. 

Pluspunten van Plinten

  • Geven uitstraling aan je vloer
  • Dragen bij aan een stijlvolle afwerking
  • Beschermen de wanden
  • Fraaie overgang van vloer naar wand
Pluspunten van Plinten

Inspiratievol

Zeker meten, zeker weten
Meetservice
Vakkundig opmeten van vloer(en) Legservice
Professioneel leggen van de (onder)vloer(en)

Onze merken Plinten

Eén plint, tientallen mogelijkheden

Een plint vormt de overgang tussen de vloer en de muur. Het klinkt misschien gek, maar zelfs die overgang draagt bij aan de sfeer in je interieur. Het bruggetje tussen vloer en wand valt nu eenmaal op en het zorgt ervoor dat je een bepaalde stijl nog beter kunt benadrukken. Laten we als voorbeeld een ‘eenvoudige’, witte gelakte plint nemen. In een klassiek interieur zou een hoge, dikke plint met een rechte afwerking een heel andere look opleveren dan een lage, dunne plint met een afgeronde bovenkant. Die laatste zou zich beter in een moderner interieur thuis voelen. Onze witte plinten zijn gemaakt van mdf en ze zijn in verschillende hoogtes, diktes en afwerkingen leverbaar. Mdf kan uitstekend tegen een stootje en gaat jarenlang mee. Kies je voor een gladde plint of voor een exemplaar met een subtiele kraal aan de bovenzijde?

Kunststof plinten in overvloed

Een andere populaire optie is het plaatsen van plinten in hetzelfde materiaal of dessin als de vloer. Dat gebeurt niet alleen bij parket of stenen vloeren, maar ook bij vloeren van bijvoorbeeld pvc, linoleum of vinyl. Deze materialen zijn er in oneindig veel kleuren en dessins. Als de plinten vakkundig gemonteerd zijn, en daar zorgen wij wel voor bij Groter in Wonen, gaan vloer en plint fraai in elkaar over. Dat geeft een bijzonder stijlvolle uitstraling. ook deze plinten zijn in diverse afmetingen en afwerkingen leverbaar. Het voordeel van een materiaal als pvc of vinyl is dat het vochtbestendig en zeer slijtvast is. Deze plinten kunnen dus écht wel tegen een stootje. Welk type plint je ook kiest, onze monteurs zorgen altijd voor een perfecte montage en een afwerking die je onder de loep mag nemen.

Is jouw interieurstijl in een hokje te plaatsen of hoeft het niet 100% design of industrieel te zijn? Alles mag, alles kan, óók als het over plinten gaat. Onze interieuradviseurs luisteren graag naar jouw woonwensen en stemmen hun deskundige advies daarop af. Heb je nog geen idee welke plinten het beste bij jouw interieur passen? Laat je dan leiden door onze woonmensen. Samen komen we er gegarandeerd uit. Als jij een bezoekje aan Groter in Wonen brengt, zorgen wij voor de rest.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.