]
Met de juiste GORDIJNRAILS valt alles in de plooi
Met de juiste GORDIJNRAILS valt alles in de plooi
Met de juiste GORDIJNRAILS valt alles in de plooi

Gordijnrails

Dat we bij Groter in Wonen Gronsveld gespecialiseerd zijn in gordijnen en andere vormen van raamdecoratie wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat we veel verstand hebben van de rails waaraan die gordijnen bevestigd worden? Ook in de wereld van de gordijnrails en -roedes heeft de klok niet stilgestaan. Natuurlijk, de ‘eenvoudige’ witte rails is er nog steeds en die zal er ook altijd blijven. Wat goed functioneert hoeft immers niet per se verbeterd te worden. Maar het oog wil soms meer dan een witte rails. Fraaie gordijnen, in welke vorm dan ook, vragen om exclusieve stijlvolle gordijnrails. Bij Groter in Wonen hebben we een breed assortiment gordijnrails, van eenvoudig wit tot luxe design. Waaraan worden jouw gordijnen bevestigd?

Tip van Groter in Wonen

Met een elektrisch railsysteem stijgt het woongenot naar ongekende hoogten.

Pluspunten van Rails

  • Gordijnen altijd in de plooi
  • Stijlvolle uitstraling
  • Soepele geleiding
  • Ook elektrisch bedienbaar
Pluspunten van Rails

Inspiratievol

Zeker meten, zeker weten
Meetservice
Vakkundig inmeten van raamdecoratie

Onze merken Rails

interstil logo

Gordijnen zijn belangrijke sfeermakers in huis; ze dragen bij aan de warmte binnen, maar ook aan de uitstraling die de woning aan de buitenkant heeft. Mooie gordijnen verdienen een fraai ophangsysteem. Het Duitse Interstil heeft wat die systemen betreft het neusje van de zalm te bieden. Of het nu om gordijnroedes,...

Meer over dit merk

logo Büsche

Büsche is een Duitse fabrikant van gordijnroede- en railsystemen. Het bedrijf werd opgericht in 1872 en kent daardoor een lange en waardevolle ervaring in systemen voor het ophangen en geleiden van gordijnen. De producten van Büsche kenmerken zich door duurzaamheid, functionaliteit en vakmanschap. ‘Gemaakt in Duitsland’ is hier geen...

Meer over dit merk

Interstil - Impressie
Büsche - Impressie

Verbluffend mooie gordijnrails

Een standaard witte rails kan dus prima aan de eisen voldoen. Voor het fraaiere werk kun je kiezen voor robuustere gordijnrails, gemaakt van materialen als rvs, messing, hout of ijzer. Elk materiaal draagt bij aan de sfeer in je interieur. Zo geeft hout een warme, natuurlijke uitstraling en draagt een ijzeren gordijnroede bij aan een industriële look. Roestvrij staal is modern en messing voelt zich in een klassiek of romantisch interieur prima thuis. In de wereld van de luxe gordijnrails is heel veel mogelijk. Alle schijnbaar onmogelijke vormen en bochten kunnen gerealiseerd worden. Uiteraard worden alle rails perfect op maat gemaakt en uiterst nauwkeurig door onze vakmensen gemonteerd. Ook de liefhebbers van design komen volop aan hun trekken. Bij Groter in Wonen werken we met de zeer veelzijdige en vooral mooie producten van Interstil. Bij dit Duitse familiebedrijf weten ze het belang van kwaliteit en esthetiek op waarde te schatten. Je kunt je oprecht afvragen wat mooier is: de gordijnen of de railsystemen.

Gordijnen openen vanaf je smartphone

De technologische wonderen der domotica zijn bezig aan een heuse opmars in onze huizen. Smarthome oplossingen vinden hun weg naar onze woningen en dus kunnen steeds meer zaken in onze interieurs via een draadloze afstandsbediening en zelfs via tablet of smartphone worden bediend. Denk aan de centrale verwarming, de verlichting, de deurbel en zelfs de tv en de wasmachine. Eigenlijk is het dus logisch dat ook onze gordijnen (of zonwering) op afstand bediend kan worden. De techniek staat immers voor niets. Het is toch zalig om de eerste zonnestralen in het weekend vanuit je comfortabele bed tot je te nemen? Of doordeweeks gewekt te worden door het zonlicht in plaats van door die vervelende wekker? Elektronisch bedienbare gordijnrails kunnen middels een accusysteem of via het stroomnet van kracht worden voorzien. Als je bij Groter in Wonen kiest voor een systeem op netspanning wordt dat geïnstalleerd door een erkend elektricien. Zo weet je zeker dat het systeem veilig en vakkundig aangesloten is.

Als je toe bent aan nieuwe gordijnen, overweeg dan ook een nieuw railsysteem. De techniek en de ontwerpen hebben in de loop der jaren een enorme vlucht gemaakt. Belangrijk is dat je terdege geïnformeerd en geadviseerd wordt. Daarvoor ben je bij Groter in Wonen Gronsveld, met meer dan 40 jaar ervaring in woninginrichting, aan een heel betrouwbaar en betrokken adres. Wanneer mogen we jou begroeten in onze wonderschone woonwinkel?

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.