]
Ga in gesprek met onze interieuradviseur
Bezoek Groter in Wonen Gronsveld
Klop aan bij de beste adviseurs
Variëren vanuit de juiste basis

Aan mooie producten en frisse ideeën geen gebrek bij Groter in Wonen, zoals je ziet.  Wij lopen altijd over van de wooninspiratie. Dat geldt zeker voor onze afdeling Woninginrichting. Hier vind je de mooiste gordijnen, stoere lamellen en jaloezieën, warme vloerkleden, luxe laminaat, trendy pvc-vloeren en zelfs insectenwering. Ook vloer- en wandbekleding en raamdecoratie dragen namelijk voor een groot deel bij aan de sfeer in jouw huis. Met de juiste basis in woninginrichting wordt variëren en combineren nóg leuker… én makkelijker. Leef je lekker uit!

Meer over raamdecoratie
Meer over vloeren

Onze woninginrichting merken

Orac Logo
Logo Hooked on Walls
Copro Logo
Logo Millenerpoort
Cleanwalk logo
A House Of Happiness logo
interstil logo
Logo De Ploeg
james interieur logo
logo Büsche
Desso Logo

Kan jouw interieur wel een make-over gebruiken?

Vraag een interieuradviseurs van GIW

Spar met een van onze interieuradviseurs

Vraag een interieuradviseurs van GIW
Maak een afspraak

WONINGINRICHTING: WE MAKEN HET PLAATJE COMPLEET!

Groter in Wonen is gevestigd aan de Galjoenweg in Maastricht, GiW Gronsveld, voorheen Gorissen Sfeervol Wonen, vind je op de vertrouwde plek aan de Stationsstraat in Gronsveld. Voor meubels en woonaccessoires voor woon- en slaapkamer is de sensationeel vernieuwde woonwinkel in Maastricht the place to be. Voor alle andere ruimtes in huis overigens ook… Onze adviseurs op het gebied van wonen en slapen staan te popelen om je te ondersteunen in jouw zoektocht naar een comfortabel bankstel, een fijne eethoek of een boxspring om van te dromen. Heb je iemand nodig die de complete look en feel van jouw interieur omtovert tot een plaatje dat in een woonmagazine of lifestyleprogramma niet zou misstaan? Onze interieuradviseurs in Limburg zijn op de hoogte van alle trends en laten hun ontwerptalenten graag los op jouw huis. En dankzij onze krachtenbundeling met Gorissen Sfeervol Wonen kunnen we het plaatje met onze ruime collectie gordijnen, karpetten, vloeren en zonwering nu completeren!

LEEF JE UIT! DAT DOEN WIJ OOK…

We doen er dus een flinke schep bovenop. De meubels, de accessoires en het ontwerp scoor je in Maastricht; in Gronsveld maken we je interieur af. Hier kun je terecht voor de stoffering van je woning, of woningstoffering, zoals dat in de wereld van meubels en interieurinrichting heet. Wij noemen het graag woninginrichting. We hebben het natuurlijk over gordijnen, shutters, zonwering, vloerbedekking, behang, wandtegels en meer. De vloeren, de muren, de ramen, de lichtstraat en de plafonds worden in een compleet en stijlvol interieur immers niet over het hoofd gezien. We bespreken de talloze mogelijkheden graag met je, zowel in Maastricht als in Gronsveld. De afstand tussen onze winkels is klein, de lijnen zijn nog veel korter. We zijn niet voor niets één grote woonfamilie.

Graag ontvangen wij jullie in Maastricht voor wonen en slapen en in Gronsveld voor vloeren, zonwering en raamdecoratie. Voorlopig nog op afspraak! Achter de schermen zijn we druk in de weer om de websites samen te voegen. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Klik dan op de link bovenaan de pagina. 

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.