Voor een verbluffend mooie pvc-vloer
ga je in gesprek met onze interieuradviseur
Voor de perfecte raamdecoratie
bezoek je Groter in Wonen Gronsveld
Voor deefficiëntste zonwering
klop je aan bij de beste adviseurs
Variëren vanuit de juiste basis
Variëren vanuit de juiste basis

Aan mooie producten en frisse ideeën geen gebrek bij Groter in Wonen, zoals je ziet.  Wij lopen altijd over van de wooninspiratie. Dat geldt zeker voor onze afdeling Woninginrichting. Hier doe je ideeën op voor de mooiste gordijnen, stoere lamellen en jaloezieën, warme vloerkleden, luxe laminaat, trendy pvc-vloeren en zelfs insectenwering. Ook de vloer- en wandbekleding en de raamdecoratie dragen namelijk voor een groot deel bij aan de sfeer in jouw huis. Met meubels en accessoires kun je variëren en combineren, maar de vloer of de gordijnen vervang je waarschijnlijk niet zo vaak. Al zijn er natuurlijk altijd mensen die zich uitleven door de muren elk half jaartje van nieuwe, frisse kleuren te voorzien. Leef je lekker uit, zouden we zeggen. Hoe dan ook, met de juiste basis in woninginrichting wordt variëren en combineren nóg leuker… én makkelijker.

Variëren vanuit de juiste basis

Maak jouw interieurplaatje compleet

Groter in Wonen is ook ‘Groot in Woninginrichting’. Een ruimte in huis is immers niet af zonder sfeerverhogende raamdecoratie, weelderige vloeren en de juiste kleuren of materialen aan de muren. Bij Groter in Wonen weten we er alles van. Hier maak je van jouw interieur een plaatje dat zomaar ‘weggelopen’ kan zijn uit een woonmagazine. Producten van gerenommeerde merken die staan voor kwaliteit, ervaren en vakkundige interieuradviseurs, inspirerende woonideeën en adviezen waar je echt iets mee kunt. Wanneer maak jij jouw interieurplaatje compleet?

LEES MEER

Onze woninginrichting merken

Orac Logo
Cleanwalk logo
Logo Hooked on Walls
james interieur logo
Japth logo
Logo De Ploeg
Copro Logo
Logo Lifestyle by Global Paint
logo Büsche
interstil logo

Kan jouw interieur wel een make-over gebruiken?

Vraag een interieuradviseurs van GIW

Spar met een van onze interieuradviseurs

Vraag een interieuradviseurs van GIW
Maak een afspraak

Actie is Reactie


Bekijk al onze acties Bekijk al onze acties

WONINGINRICHTING: WE MAKEN HET PLAATJE COMPLEET!

Groter in Wonen is gevestigd aan de Galjoenweg in Maastricht, GiW Gronsveld, voorheen Gorissen Sfeervol Wonen, vind je op de vertrouwde plek aan de Stationsstraat in Gronsveld. Voor meubels en woonaccessoires voor woon- en slaapkamer is de sensationeel vernieuwde woonwinkel in Maastricht the place to be. Voor alle andere ruimtes in huis overigens ook… Onze adviseurs op het gebied van wonen en slapen staan te popelen om je te ondersteunen in jouw zoektocht naar een comfortabel bankstel, een fijne eethoek of een boxspring om van te dromen. Heb je iemand nodig die de complete look en feel van jouw interieur omtovert tot een plaatje dat in een woonmagazine of lifestyleprogramma niet zou misstaan? Onze interieurstylisten zijn op de hoogte van alle trends en laten hun ontwerptalenten graag los op jouw huis. En dankzij onze krachtenbundeling met Gorissen Sfeervol Wonen kunnen we het plaatje met onze ruime collectie gordijnen, karpetten, vloeren en zonwering nu completeren!

LEEF JE UIT! DAT DOEN WIJ OOK…

We doen er dus een flinke schep bovenop. De meubels, de accessoires en het ontwerp scoor je in Maastricht; in Gronsveld maken we je interieur af. Hier kun je terecht voor de stoffering van je woning, of woningstoffering, zoals dat in de wereld van meubels en interieurinrichting heet. Wij noemen het graag woninginrichting. We hebben het natuurlijk over gordijnen, shutters, zonwering, vloerbedekking, behang, wandtegels en meer. De vloeren, de muren, de ramen, de lichtstraat en de plafonds worden in een compleet en stijlvol interieur immers niet over het hoofd gezien. We bespreken de talloze mogelijkheden graag met je, zowel in Maastricht als in Gronsveld. De afstand tussen onze winkels is klein, de lijnen zijn nog veel korter. We zijn niet voor niets één grote woonfamilie.

Graag ontvangen wij jullie in Maastricht voor wonen en slapen en in Gronsveld voor vloeren, zonwering en raamdecoratie. Voorlopig nog op afspraak! Achter de schermen zijn we druk in de weer om de websites samen te voegen. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Klik dan op de link bovenaan de pagina. 

lees meer lees minder

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK