Voor de beste pvc-vloer
ga je in gesprek met onze interieurexpert
Voor de perfecte raamdecoratie
bezoek je Groter in Wonen Gronsveld
Voor deefficiëntste zonwering
klop je aan bij de beste adviseurs
Variëren vanuit de juiste basis
Variëren vanuit de juiste basis

Aan mooie producten en frisse ideeën wat woninginrichting betreft is geen gebrek bij Groter in Wonen, zoals je ziet. Hier doe je alle inspiratie op voor de sfeervolste en mooiste gordijnen, lamellen, jaloezieën, vloerkleden, laminaat, pvc, verf, behang en zelfs zonwering. De combinatie van wat er op de vloer ligt, wat er tegen de wanden zit en wat er voor de ramen hangt, draagt namelijk voor een heel groot deel bij aan de sfeer in een woning. Met meubels en accessoires kun je schuiven en variëren, maar een vloer vervang je niet maandelijks. Al zijn er natuurlijk altijd mensen die zich uitleven en die elk half jaar nieuwe kleuren op de muren verven. Met de juiste basis in woninginrichting wordt variëren en combineren zo veel leuker… en makkelijker.

Variëren vanuit de juiste basis

Maak jouw interieurplaatje compleet

Groter in Wonen is ook ‘groot in woninginrichting’. Een ruimte in huis is immers niet af zonder sfeerverhogende raamdecoratie, weelderige vloeren en de juiste kleuren of materialen aan de muren. Bij Groter in Wonen weten we er alles van. Hier maak je van jouw interieur een plaatje, dat zomaar ‘weggelopen’ zou kunnen zijn uit een woonmagazine. Producten van gerenommeerde merken die staan voor kwaliteit, net als GiW, ervaren en vakkundige interieuradviseurs, inspirerende woonideeën en informatie en adviezen waar je iets aan hebt. Maak jouw interieurplaatje compleet!

LEES MEER

Onze woninginrichting merken

Logo Hooked on Walls
Logo De Ploeg
Logo Lifestyle by Global Paint

Kom je er zelf even niet uit...

Vraag een Interieuradviseur van GIW

Maak een afspraak met de Interieuradviseur

Vraag een Interieuradviseur van GIW
Maak een afspraak

Actie is Reactie


Bekijk al onze acties Bekijk al onze acties

WONINGINRICHTING: WE MAKEN HET PLAATJE COMPLEET!

Groter in Wonen is gevestigd aan de Galjoenweg in Maastricht, GiW Gronsveld, voorheen Gorissen Sfeervol Wonen, vind je op de vertrouwde plek aan de Stationsstraat in Gronsveld. Voor meubels en woonaccessoires voor woon- en slaapkamer is de sensationeel vernieuwde woonwinkel in Maastricht the place to be. Voor alle andere ruimtes in huis overigens ook… Onze adviseurs op het gebied van wonen en slapen staan te popelen om je te ondersteunen in jouw zoektocht naar een comfortabel bankstel, een fijne eethoek of een boxspring om van te dromen. Heb je iemand nodig die de complete look en feel van jouw interieur omtovert tot een plaatje dat in een woonmagazine of lifestyleprogramma niet zou misstaan? Onze interieurstylisten zijn op de hoogte van alle trends en laten hun ontwerptalenten graag los op jouw huis. En dankzij onze krachtenbundeling met Gorissen Sfeervol Wonen kunnen we het plaatje met onze ruime collectie gordijnen, karpetten, vloeren en zonwering nu completeren!

LEEF JE UIT! DAT DOEN WIJ OOK…

We doen er dus een flinke schep bovenop. De meubels, de accessoires en het ontwerp scoor je in Maastricht; in Gronsveld maken we je interieur af. Hier kun je terecht voor de stoffering van je woning, of woningstoffering, zoals dat in de wereld van meubels en interieurinrichting heet. Wij noemen het graag woninginrichting. We hebben het natuurlijk over gordijnen, shutters, zonwering, vloerbedekking, behang, wandtegels en meer. De vloeren, de muren, de ramen, de lichtstraat en de plafonds worden in een compleet en stijlvol interieur immers niet over het hoofd gezien. We bespreken de talloze mogelijkheden graag met je, zowel in Maastricht als in Gronsveld. De afstand tussen onze winkels is klein, de lijnen zijn nog veel korter. We zijn niet voor niets één grote woonfamilie.

Graag ontvangen wij jullie in Maastricht voor wonen en slapen en in Gronsveld voor vloeren, zonwering en raamdecoratie. Voorlopig nog op afspraak! Achter de schermen zijn we druk in de weer om de websites samen te voegen. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Klik dan op de link bovenaan de pagina. 

lees meer lees minder

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK