]

VTWonen

We kennen VTWonen natuurlijk van het lifestyleprogramma op televisie. Maar VTWonen heeft ook een uitgebreide collectie unieke producten die ‘wonen’ absoluut veraangenamen. Het begon ooit begon met een eigen verflijn, maar de range van VTWonen is nu uitgegroeid tot een enorme collectie met de mooiste blikvangers voor binnen en buiten. De verflijn is er nog steeds, maar die wordt nu vergezeld door behang, kindermeubels, banken, accessoires, lampen en vloeren. Dat is niet niks. Je kunt zelfs met VTWonen in bad. Je kunt je op tv blijven vergapen aan de fraaie producten van VTWonen, maar je kunt ze ook in het echt bewonderen en aanschaffen. Als het over de vloeren gaat doe je dat natuurlijk bij de winkel in Woninginrichting van Groter in Wonen. En die vind je in Gronsveld.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto VT Wonen

Product categorieën

Met VTWonen de vloer op!

In het vloerenassortiment van VTWonen valt heel veel fraais te ontdekken. De nieuwste aanwinst in de VTWonen vloerencollectie is pvc. Voor elke stijl of smaak is een bijpassend dessin te vinden. Kies bijvoorbeeld voor stoere, vierkante tegels met een beton dessin of een klassieke houten vloer die dankzij moderne scantechnieken verbluffend echt lijkt. Laat de vloer leggen in een Hongaarse punt of een visgraatmotief. Of kies voor extra brede planken, die een ruimte nog groter laten lijken. Pvc-vloeren zijn onverwoestbaar, vlak, vormvast en daardoor uitermate geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Pvc is makkelijk in onderhoud op de koop toe. Wat wil een mens nog meer?

Laminaat, parket of… tapijt van VTWonen

Laminaat, wie is er niet groot mee geworden? Kliklaminaat van VTWonen is oersterk en eenvoudig te leggen. De vloeren hebben een natuurgetrouwe houtstructuur en zijn voorzien van een geluiddempende onderlaag. Uiteraard kun je kiezen uit diverse unieke dessins die stuk voor stuk niet van echt te onderscheiden zijn. Maar misschien ga je wel voor het echte werk. VTWonen heeft ook prachtige houten vloeren in de collectie. Van licht naar donker, maar allemaal warm en sfeervol. Ga jij voor rechttoe-rechtaan of flaneer je liever over een visgraatmotief? Is zo’n houten vloer je eigenlijk nog te hard? Geen probleem, er is altijd een alternatief. In de vloerencollectie van VTWonen vind je namelijk ook een fraaie collectie tapijt. Jawel, tapijt is terug van weggeweest. Geef je interieur een extra warme uitstraling met kamerbreed tapijt. VTWonen tapijt is comfortabel en behaaglijk, slijtvast, geluiddempend, warmte-isolerend, dus energiebesparend en veilig, want om uit te glijden op tapijt moet je echt je best doen.

Prachtig praktisch!

Valt jouw keuze op een even prachtige als praktische kunststof vloer? Dan is Novilon jouw vloer. Novilon vloeren van VTWonen zijn ontworpen en gemaakt in Nederland, extreem duurzaam, geluiddempend en heerlijk comfortabel, water-, kras- en slijtvast én eenvoudig in onderhoud. Hoeveel voordelen wil je in één en dezelfde vloer verenigd zien? Oh ja, Novilon is geschikt voor vloerwarming én de vloeren zijn verkrijgbaar in 16 kleuren. Gaat je voorkeur uit naar een vloer van natuurlijke materialen met alle voordelen van een kunststof vloer? Dan kom je bij marmoleum uit. VTWonen marmoleum is duurzaam, volledig CO2-neutraal geproduceerd, het kan tegen heel veel stootjes en gaat tot wel 30 jaar mee. Marmoleum is bovendien gemakkelijk schoon te maken, het voelt comfortabel aan je voeten en het is geluiddempend. VTWonen marmoleum is verkrijgbaar in 18 warme en stoere kleuren.

 

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.