]
met onze INSECTENWERING geef je muggen geen kans
met onze INSECTENWERING geef je muggen geen kans
met onze  INSECTENWERING geef je muggen geen kans

Insectenwering

Met het stijgen van de temperatuur neemt de kans op insecten in huis toe. Mieren, bromvliegen, muggen, wespen en andere vliegende en kruipende beestjes verschaffen zich op hete zomeravonden ongewild toegang tot onze woningen. Lig je net lekker te soezen, dartelt er een zoemende mug rond je hoofd. Of er zit zo’n engerd met acht poten in een hoekje van het plafond naar je te staren. Niet iedereen wordt daar onrustig van, maar veel mensen zouden zich prettiger voelen zonder dat ongewenste bezoek. Gelukkig zijn er oplossingen voorhanden. Heel effectieve en fraaie oplossingen in de vorm van insectenwering, in de volksmond ook wel ‘horren’ genoemd. Bij Groter in Wonen Gronsveld vind je voor elk raam een insecten werende oplossing; daar kan geen mug doorheen prikken.

Tip van Groter in Wonen

Kies voor een oprolbaar hor als je het beddengoed wilt luchten. 

Pluspunten van Insectenwering

  • Koel en comfortabel slapen
  • Geen vervelend gezoem rond je hoofd
  • Houdt irriterende pollen buitenshuis
Pluspunten van Insectenwering

Inspiratievol

Zeker meten, zeker weten
Meetservice
Vakkundig inmeten van raamdecoratie

Onze merken Insectenwering

Vraag eens een willekeurige voorbijganger naar het eerste merk in raamdecoratie dat in hem of haar opkomt. De kans dat het antwoord ‘Luxaflex’ is, is levensgroot. En dat is ook niet verwonderlijk, want Luxaflex is een hele bekende grote naam in de wereld van raamdecoratie en interieurinrichting. Luxaflex raamdecoratie heeft een...

Meer over dit merk

Toppoint is gespecialiseerd in de productie en verkoop van raamdecoratie. Dagelijks zetten ruim 400 betrokken medewerkers zich in voor dit bedrijf. Actuele interieurtrends en vormgeving zijn hét uitgangspunt voor de producten van Toppoint. Een frisse heldere blik draagt bij aan producten die een frisse, heldere lichtinval...

Meer over dit merk

Luxaflex - Impressie
Toppoint - Impressie

Horren op maat voor elk raam

Voor elk raam en elke deur is een passende oplossing leverbaar. Kies je voor een hor dat ingeklemd moet worden of mag jouw insectenwering oprolbaar zijn? De moderne kliksystemen zorgen ervoor dat de horren stevig op hun plek blijven, in elk type kozijn en worden uiteraard perfect op maat gemaakt. Een oprolbaar hor is handig als je ’s ochtends het dekbed of de lakens even wilt luchten. Je schuift het hor precies ver genoeg open en kunt dekbed of lakens er perfect tussen klemmen. Deze optie is praktisch voor mensen die niet steeds het hor uit de sponning wil nemen. Ook op het gebied gaas is er veel mogelijk. Een hor kan van basisgaas worden voorzien, dat perfect doet waar het voor gemaakt is; insecten buiten houden. Je kunt ook kiezen voor het materiaal Transpartec©, dat kleinere mazen heeft dan gewoon gaas, maar tóch meer frisse lucht doorlaat. Bovendien spoelt dit hoogstandje op horrengebied zichzelf bij een regenbui zelf schoon. Mensen die last hebben van hooikoorts adviseren we speciaal pollengaas. Dit gaas wordt vooral toegepast bij slaapkamerramen of bij buitendeuren waar je in het voorjaar en in de zomer veel gebruik van maakt.

Gerenommeerde merken in insectenwering

Horren in deuren zijn in een scharnierende of schuivende variant leverbaar. De plissé- en de rolvariant zijn populair, vooral omdat ze een makkelijke doorgang verschaffen. Net als bij raamvarianten kun je ook voor de deuren kiezen uit verschillende typen gaas, ook qua kleur. Je kunt kiezen uit zwart of zilver gaas. De zilveren variant zie je minder goed zitten, wat een voor de hand liggend nadeel met zich meebrengt. Wie niet goed oplet, loopt er sneller doorheen. Het zilveren gaas heeft wél een luxueuze uitstraling én het valt minder op. Het zwarte gaas is duidelijk zichtbaar en tegelijkertijd iets rustiger voor de ogen. De profielen zijn in vele verschillende kleuren te verkrijgen. Kwaliteitsgaas gaat bij ‘normaal’ gebruik makkelijk 10 tot 15 jaar mee. Bij Groter in Wonen vind je grote, gerenommeerde merken in insectenwering in het assortiment: Luxaflex, Toppoint en Keje. Bij deze fabrikanten is voor elk materiaal ramen of deuren een perfect passende oplossing te vinden. Of je nu aluminium, kunststof, metalen of houten kozijnen in huis hebt, alles is mogelijk en passend te maken.

Bezorg jezelf een insecten- en pollenvrije woning, dan geniet je nog meer van het voorjaar en de zomer. Breng een bezoek aan onze winkel voor woninginrichting, laat je adviseren door onze experts en profiteer van onze jarenlange ervaring in insectenwering, raamdecoratie én woninginrichting. Wij kunnen vliegensvlug leveren!

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.