Voor een compleet interieur
lopen onze stijladviseurs écht warm
Voor depuntjes op de i
ontdek je onze stylingservice
Voor de
Voor jouw droominterieur
Smaakmakers + sfeerversterkers
Smaakmakers + sfeerversterkers

Een spannend interieur creëren is niet alleen een kwestie van het neerzetten van mooie meubels. Kleuren, structuren, contrasten, doorzichten, verschillende materialen: het zijn allemaal aspecten die een ruimte in huis kunnen maken of breken. Maar vooral ook door persoonlijke accessoires toe te voegen maak je van je huis een thuis. Enkele opvallende items kunnen een kamer al omtoveren tot een sprankelende, energieke ruimte. Maak het tot een plek die laat zien wie jij bent en waar jij blij van wordt. Accessoires zijn de smaakmakers én sfeerversterkers bij uitstek. Door het aanbrengen van de juiste tinten en fijne accessoires transformeer je jouw woon- of slaapkamer in de leefruimte die jij verdient. Voldoet je huidige interieur niet helemaal aan je verwachtingen en kan jouw stekje wel wat sfeer gebruiken? Laat dan één van onze stylistes een stijladvies op maat uitbrengen: het resultaat is gegarandeerd verrassend. Leef je uit!

Smaakmakers + sfeerversterkers

Woonaccessoires maken het verschil!

Het complete plaatje! Daar worden we pas echt blij van bij Groter in Wonen. En hoe kun je jouw interieurplaatje nu completer maken dan met de mooiste woonaccessoires? Style je interieur helemaal af met de accessoires die bij jou en je interieurstijl passen. Is de keuze té reuze of kun je wel wat stylingadvies gebruiken? Schakel dan gewoon de hulp in van een van onze stijladviseurs. Bekijk al onze woonaccessoires op je gemak online of bezoek onze waanzinnig mooie woonwinkel. Heb jij de kracht van woonaccessoires al ervaren?

LEES MEER

Actie is Reactie

Bekijk al onze acties
Kenmerkend van Groter in Wonen

In the Picture: Bodilson

Bodilson

Onze woonaccessoires merken

Logo Brinker Carpets
Logo Damai
Logo Secto Design
Logo Kayori
Logo Rogon
Logo Dutchbone
Logo Haans Lifestyle
Logo Mondi Art
Logo COCO Maison
Logo Tolhuijs
Logo Dock Four
Logo It's About RoMi
Logo Lifestyle by Global Paint
Logo Zuiver
Logo Fatboy
Logo Bodilson
Logo Cinderella
Logo Hooked on Walls
Logo Ztahl
Logo Urban Cotton
Logo Think Paper

voor een droominterieur

Vraag een styliste van GIW

vraag je advies aan onze styliste

Vraag een styliste van GIW
Maak een afspraak

Vraag een stijladvies aan!

Een interieur wordt pas echt persoonlijk als het is afgestemd op jouw smaak, je leefstijl en je interesses. Pas dan komt een interieur tot leven. Er mag gezien worden wie er in een huis woont, toch? Maar niet iedereen heeft verstand van stylen en dat hoeft ook helemaal niet. We hebben bij Groter in Wonen namelijk een vakkundig stylingteam in huis. Ons team komt met een wagen vol stylingproducten en een vracht aan wooninspiratie naar je toe en maakt het plaatje bij jou thuis compleet. De producten die jij mooi vindt laten ze achter en daar krijg je de rekening van. De rest nemen ze mee terug. Verrassend, simpel en zorgeloos. Ook als je geen interieur of meubels bij Groter in Wonen hebt gekocht, is er de mogelijkheid om ons stylingteam in te vliegen. Op de pagina Interieurstyling op locatie vind je de tarieven, de mogelijkheden en de voorwaarden.

Vraag een stijladvies aan!

Durf te variëren met accessoires

Door te spelen met accessoires roep je in huis met minimale ingrepen een heel andere sfeer op. Accessoires kunnen elke interieurstijl versterken, of die stijl nu retro, landelijk, modern of industrieel is. Voeg kussens, spiegels, kandelaars of plaids aan je mooie meubels toe en laat je verrassen door het resultaat. Durf daarbij lekker buiten de gebaande paden te denken. Zet een schilderij eens neer in plaats van het op te hangen of leg twee fraaie kussens op een dressoir in plaats van op de bank. Overweeg om bepaalde accessoires in groepjes bij elkaar te zetten. Je zult zien dat ze al snel een geheel vormen. Door drie stijlvolle kandelaars of trendy vazen in verschillende hoogtes bij elkaar te plaatsen, creëer je in een handomdraai een speels effect.

Jouw interieur verdient kleur

Hebben we je al verteld over onze passie voor kleuren? De uitspraak ‘Geef kleur aan je interieur’ klinkt misschien cliché, maar is o zo waar. Onze stijladviseurs schotelen je graag een passend kleurenpallet voor. Je zult merken dat ze kiezen voor een basiskleur die dan in verschillende tinten in je woon- of slaapkamer terugkomt. Als meubels, kleuren en accessoires goed op elkaar afgestemd zijn, kan jouw droominterieur eigenlijk niet meer stuk. We hebben het al vaker gezegd en we blijven het herhalen: Als de basis in je interieur goed is, kun je met accessoires eindeloos variëren.

Laat je overtuigen door de kracht van woonaccessoires. Laat je vooral verrassen door ons uitgebreide en gevarieerde aanbod. Wij zijn immers niet zomaar een woonwinkel; wij zijn Groter in Wonen!

lees meer lees minder

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK