]
Totaalontzorging in Woonaccessoires

Wij zetten de puntjes op de i

Aan woonaccessoires geen gebrek in onze winkels! Of je nou op zoek bent naar woondecoratie om je woning net wat gezelliger te maken, een vloerkleed om warmte toe te voegen aan je interieur, of misschien wel zoekt naar leuke sfeerverlichting om jouw interieur letterlijk in de spotlight te zetten. Je vindt het allemaal onder één dak in onze woonwinkel.

Onze Merken

Logo Streng Licht
Tonone logo
Logo Cinderella
Logo Hooked on Walls
Logo Dock Four
Logo Kayori
Logo Bodilson
Logo It's About RoMi
Logo COCO Maison
Logo Ztahl
Logo Millenerpoort
Logo Mondi Art
Logo Damai
Logo Secto Design
Logo Hollands Licht
Dutz logo
Logo Luceplan
Logo Think Paper
Logo Haans Lifestyle
Logo Urban Cotton
Logo Brinker Carpets
Wandkraft Logo
Logo Vibia

Durf te variëren met accessoires

Door te spelen met accessoires roep je in huis met minimale ingrepen een heel andere sfeer op. Accessoires kunnen elke interieurstijl versterken, of die stijl nu retro, landelijk, modern of industrieel is. Voeg kussens, spiegels, kandelaars of plaids aan je mooie meubels toe en laat je verrassen door het resultaat. Durf daarbij lekker buiten de gebaande paden te denken. Zet een schilderij eens neer in plaats van het op te hangen of leg twee fraaie kussens op een dressoir in plaats van op de bank. Overweeg om bepaalde accessoires in groepjes bij elkaar te zetten. Je zult zien dat ze al snel een geheel vormen. Door drie stijlvolle kandelaars of trendy vazen in verschillende hoogtes bij elkaar te plaatsen, creëer je in een handomdraai een speels effect.

Jouw interieur verdient kleur

Hebben we je al verteld over onze passie voor kleuren? De uitspraak ‘Geef kleur aan je interieur’ klinkt misschien cliché, maar is o zo waar. Onze stijladviseurs schotelen je graag een passend kleurenpallet voor. Je zult merken dat ze kiezen voor een basiskleur die dan in verschillende tinten in je woon- of slaapkamer terugkomt. Als meubels, kleuren en accessoires goed op elkaar afgestemd zijn, kan jouw droominterieur eigenlijk niet meer stuk. We hebben het al vaker gezegd en we blijven het herhalen: Als de basis in je interieur goed is, kun je met accessoires eindeloos variëren.

Laat je overtuigen door de kracht van woonaccessoires. Laat je vooral verrassen door ons uitgebreide en gevarieerde aanbod. Wij zijn immers niet zomaar een woonwinkel; wij zijn Groter in Wonen!

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.