]

Claudi Cushions

Je hebt eindelijk je droombank of relaxfauteuil gevonden. Misschien ben je wel geslaagd bij Groter in Wonen; die kans is levensgroot bij de tofste woonwinkel van Maastricht. Maar de kers op de taart ontbreekt wellicht nog op je favoriete zitmeubel. Of kersen… Je kunt de styling van je sofa of stoel, maar ook je slaapkamer of relaxhoek, helemaal compleet maken met de fraaie kussens van Claudi Cushions. Met de kussens van Claudi kun je eindeloos variëren, waardoor jouw interieur dankzij enkele subtiele wijzigingen een hele andere look krijgt. Leef je uit met de verschillende formaten en vooral de talloze kleuren en dessins die in de collecties van Claudi Cushions te ontdekken zijn. Bekijk deze kekke kussens bij Groter in Wonen. Het zijn namelijk óók die kleine dingen die het doen, bij Groter in Wonen.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Claudi

Kekke kussens

Je interieur zegt iets over jou. Over je stijl en over je smaak, over de kleuren en ontwerpen die jou aanspreken. Gelukkig zijn er veel verschillende stijlen, zodat de zoektocht naar meubels en woonaccessoires die bij jou passen geen kruistocht hoeft te worden. Landelijk, strak & modern, industrieel, romantisch, Scandinavisch, oosters, urban of bohémien; bij iedere smaak is wel een stijl te vinden. Jouw stijl is misschien heel uitgesproken, maar een fusion van verschillende stijlen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Niets moet, alles mag, want het is jouw interieur. De kussens van Claudi Cushions zijn zo veelzijdig dat ze in elke stijl, in elk interieur op hun plek liggen. Maak je keuze uit een van de vele kleuren en bepaal vervolgens welke afmetingen en ontwerpen het beste bij jou passen.

Claudi Cushions bij Groter in Wonen

Claudi Cushions is een nieuwe ster aan het firmament bij woonwinkel Groter in Wonen. Onze interieurspecialisten en stijldeskundigen zijn helemaal weg van de veelzijdigheid en de kwaliteit van deze sierkussens. Claudi is een Nederlands merk dat onze designharten gestolen heeft. Twee keer per jaar wordt een nieuwe collectie gelanceerd, waar de laatste trends natuurlijk in zijn meegenomen. De gebruikte stoffen zijn van de fijnste kwaliteit en de afwerking is uiteraard van hoog niveau. Met een Nederlands merk waarbij vakmanschap, oog voor detail, het leveren van kwaliteit én schoonheid hoog op de prioriteitenlijst staan, gaan we graag in zee. Heb je advies nodig? Dan staan onze stijladviseurs voor je klaar. In onze stijlstudio’s kun je bovendien heel veel inspiratie opdoen.

Kussens om te zoenen

De kussens van Claudi zijn werkelijk om te zoenen. Om dat te kunnen doen, moet je ze wel eerst in handen hebben. Dat kan gelukkig bij woonwinkel Groter in Wonen. Shoppen voor je interieur krijgt hier een hele nieuwe dimensie. Bij Groter in Wonen streven we naar een totaalbeleving; alles klopt, de sfeer is welhaast tastbaar. Als je écht inspiratie wilt opdoen voor je interieur, mag je onze woonwinkel niet links laten liggen. Je hebt ons online al gevonden: super! De volgende stap is een bezoek brengen aan de woonwinkel. Hier kun je je hart voor de inrichting van je woning helemaal ophalen. We hebben een bijzondere wonen-afdeling voor je in petto en op onze slapen-afdeling krijg je geen kans om in slaap te vallen. Leef je uit!

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.