]

ztahl

ZTaHL, gevestigd in het Brabantse Uden, is een producent van stalen design meubelen. De collecties worden in eigen huis bedacht en gemaakt. Met de hand, volgens eigenzinnig design. ZTaHL wordt gemaakt door Dijkos, een bedrijf dat zijn oorsprong vindt in de metaalbewerking. De kennis en ervaring met het bewerken van metaal worden nu ingezet om bijzondere roestvrijstalen design meubels te maken. ZTaHL begon met het maken van grote, opvallende lampen, tegenwoordig bestaat de collectie uit verlichting, outdoor en tafels. Bij Groter in Wonen ben je aan het juiste adres om de lampen van ZTaHL by Dijkos zelf te ontdekken.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Ztahl

Producten van Ztahl

Lampen van staal

De lampen van ZTaHL by Dijkos worden vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal. Rvs is sterk, onderhoudsvrij en behoudt zijn kwaliteit. Nieuwe ideeën worden vertaald naar concrete producten, met staal als hoofdingrediënt. Uiteraard worden de producten van ZTaHL door de beste vakmensen met de hand gemaakt. Ontwerpen, lassen en afwerken; alles gebeurt in eigen huis. Bij ZTaHL zijn ze dus volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw lamp. De makers gaan daarbij zo ver dat ze de kwaliteit van hun producten niet alleen maar ‘goed’, maar zelfs ‘onverzettelijk’ noemen. Zo’n uitspraak doe je niet als je niet overtuigd bent van jezelf…

Van Padova tot Tivoli

De lampen in de collectie ZTaHL by Dijkos dragen Italiaanse namen. De Tortona bijvoorbeeld, een robuuste en stoere hanglamp. Zie jij Tortona al schitteren boven je eettafel? Deze lamp is 150 centimeter lang, 30 centimeter breed en is gemaakt van zwart staal. De vierkante profielen zijn gelast met koper, wat een bijzondere afwerking aan de Tortona geeft. Met de juiste lampen maak je van de Tortona een pronkstuk in je interieur. Veelzijdig en modern is ook lamp Rimini, die leverbaar is als vloerlamp (in diverse uitvoeringen), als hanglamp en als tafellamp. Deze lamp is verkrijgbaar in rvs en in zwart metaal. Als hanglamp kun je de Rimini krijgen in een versie met 3, 4 of 5 lampen. Zo past de lamp bij elk formaat tafel. De staande lamp heeft een speelse uitstraling dankzij de lampenbollen die op verschillende hoogtes hangen.

Kunst aan tafel

Met de lamp Padova haal je eigenlijk een kunstwerk in huis. De fraai gebogen rvs ‘linten’ maken van de Padova een sierlijke verschijning. Het is eigenlijk alleen al een kunst hoe de makers deze lamp gefabriceerd krijgen. Je blijft ernaar kijken. Padova kan jouw interieur verrijken als staande lamp, als hanglamp en als wandlamp. Of wat te denken van lamp Lecce? Een strakke lamp die wel iets wegheeft van een wigwam. In industriële interieurs komt de Lecce helemaal tot leven. In ZTaHL lamp Tivoli zit muziek, dat zie je zo. De vijf horizontale lijnen doen denken aan een notenbalk en de drie lampen zouden met gemak voor muzieknoten door kunnen gaan. De boogvorm geeft de lamp een zeer elegante uitstraling.

Je ziet, er is heel veel moois te vinden in de collectie lampen van ZTaHL. En dat moois kun je zelf komen bekijken bij Groter in Wonen in Maastricht. Wil je inspiratie opdoen voor je huis, dan is een bezoekje aan de leukste woonwinkel het beste wat je kunt doen.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.