]

brinker carpets

Brinker Carpets, een Nederlands vloerkledenmerk, staat al jaren garant voor kwalitatief hoogstaande en trendy karpetten. Je vindt de vloerkleden van Brinker Carpets bij de betere woonwinkels, dus ook bij Groter in Wonen in Maastricht. Alle karpetten van Brinker worden door echte ambachtslieden met de hand gemaakt en dat zie je en voel je. Alleen de allerbeste garens worden gebruikt om deze prachtige vloerkleden te vervaardigen. Reden te meer dus om de karpetten van Brinker eens beter te bekijken.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Brinker Carpets

Producten van Brinker Carpets

Drie thema’s bij Brinker

De collectie van Brinker Carpets is ondergebracht in drie thema’s: Feel Good, Festival en Idea. Feel Good bestaat uit een collectie van ruim 50 vloerkleden die op hun beurt leverbaar zijn in meer dan 200 kleuren. De diversiteit aan stoffen en kleuren is enorm en de kwaliteit is absoluut top. Met een Brinker karpet krijgt een ruimte in huis meteen een hele andere uitstraling. Leg vloerkleed Salsa, een karpet uit de Feel Good-serie, in je woonkamer en ervaar het verschil. Dit vloerkleed is leverbaar in drie afmetingen (ook rond) en in maar liefst negen verschillende kleuren. Salsa is gemaakt van zuiver wol en wordt met de hand geweven in India.

Vintage patchwork of een gebreid tapijt?

Hou je van een vintage uitstraling en ben je een voorstander van duurzaam (her)gebruik van materialen? Bekijk dan vloerkleed Vintage maar eens grondig. Gemaakt van katoen en wol, vervaardigd in Turkije en samengesteld uit delen van gebruikte andere vloerkleden. Een mozaïek van gerecyclede vloerkleden dus. De Vintage is leverbaar in 22 verschillende fraaie kleuren en zeven rechthoekige afmetingen. Wil je de Vintage liever rond in huis hebben? Geen probleem, ook dat is mogelijk. Heb je wel eens iets gebreid? Dan weet je dat je er prachtige patronen mee kunt creëren. Vloerkleed Nantoux lijkt wel gebreid, zo fraai is het patroon geweven. Gemaakt in India, van viscose en wol. Nantoux is lekker dik en zacht; een genot voor je voeten. Verkrijgbaar in drie formaten en in een lichte en een donkere kleurvariant.

Trendy Collection

Ook de Trendy Collectie heeft prachtige vloerkleden voor je in petto. In deze collectie vind je een grote diversiteit aan bijzondere dessins, kleuren en motieven. Karpet Lowla, een prachtig, bijna mysterieus tapijt. Vliegen doet de Lowla nog net niet, maar het zou zo maar kunnen. Het wordt in ieder geval in India vervaardigd en is leverbaar in zes waanzinnige kleurstellingen. Vlieg je mee? De liefhebber van een hoogpolig tapijt gaat voor Peace. Dit zalige vloerkleed is heerlijk zacht en te bestellen in de kleuren Anthracite Black, Ivory Grey en Ivory Mix. Dit vloerkleed, waar je voeten (en jij hopelijk ook) helemaal ‘zen’ van worden, is vervaardigd uit polyester. Peace, man!

Idea Collectie: jouw idee

Vind je tussen de uitgebreide collecties Feel Good en Trendy nóg niet het karpet dat aan jouw wensen voldoet? Dan kun je met Idea je eigen vloerkleed samenstellen. Exclusief voor jou. Hoe mooi is dat? Welke Brinker je ook kiest, je weet dat kwaliteit en ontwerp top zijn en volgens de laatste trends.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.