]

Best Wool

Een merk in vloerbedekking en vloerkleden met zo’n naam moet zachte producten in het assortiment voeren. Dat kan bijna niet anders. Bij Best Wool Carpets ontwerpen en maken ze al sinds 1982 de mooiste en comfortabelste vloerkleden en tapijten. Het zijn stuk voor stuk bijzondere natuurproducten, gemaakt van hoogwaardige materialen en vervaardigd met passie. Best Wool Carpets is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van wollen tapijten. Wol voegt warmte, comfort en sfeer toe aan je interieur en laat dat nu net de elementen zijn die we ieder (t)huis toewensen. Bij Groter in Wonen kijken we graag met je naar het totaalplaatje en een mooie vloerbekleding hoort daar absoluut bij. Kijk je mee naar de bijzondere producten van Best Wool?

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Best Wool Carpets

Warme collecties vloerbedekking

Verandering van spijs doet eten. Natuurlijk kun je twintig jaar op hetzelfde bankstel blijven zitten, maar we kunnen ons goed voorstellen dat je je interieur om de zoveel tijd een boost wilt geven. Of een make-over, zoals dat in de wereld van wonen en interieurs zo mooi heet. Bij zo’n make-over kun je heel rigoureus te werk gaan, maar ook met subtiele aanpassingen kun je een nieuwe look and feel creëren. Je hoeft dus niet een hele verdieping in huis van nieuwe vloerbekleding te voorzien; met vloerbedekking in een slaapkamer of een in het oog springend karpet kom je ook al een heel eind. In de collecties van Best Wool ga je zeker slagen om de perfecte vloerbedekking voor jouw woning te vinden. Neem nu de collectie Pure, die een gezellige en warme sfeer garandeert. De rustieke beige- en grijstinten en het Nieuw-Zeelandse wol dragen daar zeker aan bij. Hou je van wit, dan moet de Royal-collectie eens bekijken. Dit is de ultieme luxe vloerbedekking van Best Wool. Ze is leverbaar in twaalf exclusieve wittinten.

Ongekende mogelijkheden in maatwerk

Groter in Wonen is een inspirerende woonwinkel. Best Wool Carpets willen de ontwerpers en makers ook inspireren en stimuleren. Daar zitten dus zeker raakvlakken. Het juiste tapijt kan de sfeer in een kamer versterken en verbeteren. Zowel Groter in Wonen als Best Wool staat er dus altijd open voor om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Als dat om maatwerk vraagt, dan leveren we dat gewoon. Het assortiment van Best Wool biedt oneindig veel mogelijkheden en we maken graag jouw specifieke wensen waar.

Vloerkleden van Best Wool

Vloerkleden zijn eigenlijk nooit weggeweest uit ‘onze’ interieurs. Dat is ook helemaal niet gek, want ze voegen sfeer, warmte en kleur toe aan een ruimte. Elke vloer fleurt op van een mooi vloerkleed en zo’n karpet draagt bovendien bij aan de akoestiek in een ruimte. De vloerkleden uit de Best Wool Rugs collectie zijn allemaal op maat te maken. Het is zelfs mogelijk om van ieder bestaand Best Wool tapijt een vloerkleed te maken. Hoe tof is dat? Laat je aangenaam verrassen door de prachtige collecties tapijt en vloerkleden bij woonwinkel Groter in Wonen. Wij voorzien je graag van interieuradvies, ook in onze winkel voor woninginrichting in Gronsveld.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.