DutZ

Durf uitgesproken te zijn, dat is wat de naam DutZ betekent. Er is geen twijfel mogelijk: uitgesproken zijn de mond-geblazen vazen, schalen, potten, windlichten, kandelaars, kaarsenglazen en drinkglazen uit de collectie van DutZ zeker. Glasblazen is een ambacht, een echt vak. De glasblazers in de fabrieken waar de producten van DutZ vandaan komen, verstaan hun vak. Karakter, ambacht en design, dát stralen de prachtige maaksels van DutZ uit. Voor zulke fraaie glazen objecten moet in elk huis een plekje te vinden zijn. In een vitrinekast, op een dressoir, op het terras; ze staan overal goed. En ze dragen vooral bij aan de sfeer in huis. Het zijn de kleine dingen die het doen. In dit geval de glazen dingen. Lees vooral meer over de bijzondere producten van DutZ.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Dutz

DutZ, een merk met karakter

Bijzondere producten, maar DutZ is dan ook een bijzonder merk. De makers hebben er bewust voor gekozen om de productie in de glasfabrieken in Oost-Europa te houden. Zo draagt DutZ een steentje bij aan het behouden van de traditie van het glasblazen in die landen. DutZ heeft een hele eigen stijl ontwikkeld; de producten zijn onmiskenbaar DutZ; bekijk de collecties maar eens. Collecties? Jazeker, het zijn er meer. Je kunt je keuze baseren op de kleur van het glas. We kunnen ons voorstellen dat je eenheid wilt creëren. Dat kan bijvoorbeeld door glazen voorwerpen in één bepaalde kleur te kiezen die op hun beurt weer matchen met de kussens, het tapijt of de schilderijen aan de muur. Je mag natuurlijk ook lekker los gaan en alle bijzonder fraaie kleuren te combineren. Jij moet je happy voelen in je eigen huis. Ga je voor de rust van Serenity, in rustiek wit en warm grijs? Val je voor de betoverende tinten groen en blauw van Ocean & Forests? Of mag het chique en exclusief zijn en kies jij voor kleuren als Golden Yellow en Warm Orange uit de Golden Chique collectie? Andere kleurcollecties zijn Smokey Black en Roses & Fruits.

DutZ bij Groter in Wonen

Misschien weet jij al precies welke glazen objecten jij nodig hebt voor in en om het huis. Je hebt online al de perfecte windlichten of vazen van DutZ gevonden. Dan kom je naar woonwinkel Groter in Wonen en dan gaan we ervoor zorgen dat die windlichten of vazen binnenkort bij jou thuis staan te schitteren. We zijn niet voor niets officieel dealer van DutZ. De collectie van DutZ bestaat overigens niet alleen uit glazen ‘sierproducten’, ook lampen en sidetables maken deel uit van het assortiment. Denk daarbij aan hanglampen, vloerlampen, glazen lampenkappen. Ook hiervoor geldt: met de hand gevormd, met de mond geblazen. Vakmanschap dus. En jij haalt een uniek object in huis. de lijnen tussen DutZ en Groter in Wonen zijn kort; we kunnen dus snel leveren. De mensen achter DutZ zetten zich in voor een duurzame productie en logistiek. Zo zijn de meeste verpakkingsmaterialen biologisch afbreekbaar. Ook wordt er uitvoerig getest of gekleurd afvalglas van de fabriek vermalen en opnieuw toegepast kan worden. Ook dat kunnen we waarderen aan DutZ.

DutZ vind je op diverse plekken in onze vernieuwde woonwinkel. In een van onze stijlstudio’s bijvoorbeeld. Hier kun je producten van DutZ meteen op hun best zien. Bedenk dan dat ze er bij jou thuis net zo mooi bij kunnen staan. Heb je stijladvies of hulp nodig? Onze woonadviseurs en interieurspecialisten staan voor je klaar. Laat je inspireren!

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE