]

Secto

Tuula Jusélius (oprichter van Secto) en Seppo Koho (designer) ontmoetten elkaar voor de eerste keer in 1995. Al snel bleek dat ze gezamenlijke interesses hadden: voor noordelijke houtsoorten, voor Scandinavisch meubelontwerp en voor professionele houtbewerking. Dat waren redenen genoeg voor beide mannen om samen te gaan werken aan het ontwerpen en maken van innovatieve houten meubels. Die houten meubels waren een doorslaand succes. Al snel kwam er vraag naar andere producten met een vergelijkbaar design. Dat resulteerde in de beroemde Secto Design 4200 hanglamp.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Secto Design

Producten van Secto Design

Houten designverlichting

Tegenwoordig draait de collectie van Secto om de bijzonder vormgegeven en daardoor zo herkenbare houten lampen. Al die lampen zijn kunststukjes op zich. Of het nu een hanglamp, een tafellamp, een vloerlamp of een plafondlamp van Secto is: je blijft ernaar kijken. Het hout is op kunstige, eigenlijk zelfs kunstzinnige wijze bewerkt en vormgegeven. Dat is al fraai om te zien als de lamp niet brandt. Kun je je voorstellen wat je ziet als je ’s avonds in het donker het lichtknopje omzet? Dat design en de bouwkwaliteit worden internationaal gewaardeerd. Niet voor niets wordt 94% van de productie geëxporteerd. De kleine werkplaats waar het allemaal mee begon is uitgegroeid tot een fabriek waar meer dan 20 werknemers werken.

Bij Groter in Wonen zijn we er dus best wel trots op dat wij de fraaie lampen van Secto Design in ons assortiment hebben opgenomen. De inrichting van je huis mag natuurlijk praktisch en functioneel zijn. Als je interieur daarnaast ook nog heel mooi mag zijn, passen deze lichtgevende kunstwerken perfect bij jou.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.