]

Dock Four

Er zijn talloze manieren om kale, saaie wanden in huis te ‘pimpen’. Een schilderij, een fris kleurtje, een fotocollage. Nóg mooier wordt het met de ‘stylepads’ van Dock Four. Deze wandpanelen zijn zowel decoratief als functioneel. Dankzij de vele mogelijkheden in wanddecoratie kun je eindeloos variëren en volledig je eigen touch aan je muren geven. Ze zijn zo veelzijdig dat ze zich in elke interieurstijl thuis voelen en montage is supereenvoudig. De wandpanelen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, zoals hout, stof en metaal. Wat kleuren betreft kun je helemaal losgaan; de keuze is zo ruim dat jouw favoriete kleur er ongetwijfeld tussen zit. Ook qua formaat ben je niet gebonden; de stylepads zijn zowel vierkantig als rechthoekig in verschillende afmetingen leverbaar. Zijn jouw muren klaar voor een Dock Four make-over?

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Dock Four

Producten van Dock Four

Decoratie voor je muren

Je kunt kiezen voor functionele of decoratieve wandpanelen bij Dock Four. Of combineer Stylepads met Functionals en creëer zo de ideale wanden in je huis. Stylepads zijn er in vier formaten: van 60 bij 60 of 120 bij 120 centimeter in het vierkant, maar ook met de genoemde maten in rechthoekige panelen. Door verschillende formaten te gebruiken, ontstaat er een fraai mozaïek van panelen. Je kunt er zelfs een hele wand mee aankleden. Variatie breng je ook aan door te spelen met verschillende materialen, zoals metaal, hout stof of vinyl. Daarna leef je je helemaal uit met de talloze kleuren waarin de Stylepads uitgevoerd kunnen worden. Dock Four heeft 8 fraaie Colorworlds in haar collectie, waaronder Blueberry Blues, Brownies en Blush. Maar ook je favoriete vakantiefoto of luchtschildering kan op de Stylepads worden weergegeven. Planten, bloemen, stillevens, gezaagde houtblokken of citaten; de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Met de online configurator stel je makkelijk je perfecte Stylepads samen.

Functioneel én fraai

In sommige ruimtes in huis heb je niet alleen behoefte aan louter mooie panelen. Je moet immers ook ergens je sleutels, je to-dolijstje, je boeken of je post-its kwijt. Daar komen de Dock Four Functionals in beeld. Met deze panelen benut je de muren optimaal en ze zien er ook nog eens prachtig uit. Een enkel paneel of een combinatie van verschillende Functionals geven de wanden een extra functie en zorgen voor een unieke look. Uiteraard kun je helemaal losgaan door de Functionals met de Stylepads te combineren. Fijne bijkomstigheid van die muurpanelen: ze werken geluiddempend. In een kamer waar veel galm ‘hangt’, zorgen de Dock Four wandpanelen voor demping. Uiteraard heb je ook bij de Functionals ruime keuze uit verschillenden mooie materialen en kleuren. Het handige bevestigingssysteem draagt bij aan een perfecte en eenvoudige montage. Bovendien kun je de panelen dankzij dit systeem altijd van plek veranderen, zodat je kamer er nooit hetzelfde uitziet.

Dock Four bij Groter in Wonen

Woonwinkel Groter in Wonen is een officieel verkooppunt van Dock Four. Dat betekent niet alleen dat je de producten van dit bijzondere merk in al hun fraaiheid en functionaliteit bij ons kunt bewonderen, maar ook dat we je er een heleboel over kunnen vertellen. Misschien heb je advies nodig bij het samenstellen van de wanden in huis. Ook dan staan de woonmensen van Groter in Wonen voor je klaar. We nodigen je graag uit om Dock Four en zó veel meer moois zelf te komen bekijken in onze vernieuwde woonwinkel.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.