]

Good & Mojo

Er is een nieuw merk te ontdekken bij Groter in Wonen. En wat voor merk… Maak kennis met Good & Mojo, leverancier van unieke lampen. Elke lamp in de collectie van Good & Mojo is vervaardigd uit duurzame materialen. De Mojoz, zoals de mensen achter dit mooie merk zichzelf noemen, willen goed doen door duurzame producten te leveren en door mensen te helpen. Daar word je toch spontaan vrolijk van? Laat je inspireren door de bijzondere producten van Good & Mojo!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Good & Mojo

Producten van Good & Mojo

Duurzaam of niets

De werkelijk prachtige lampen van Good & Mojo worden gemaakt uit en vervaardigd met kurk, gerecycled glas, autobanden, biologisch linnen, bamboe en jute. De natuurlijke materialen zijn zorgvuldig geselecteerd: het winnen ervan gebeurt duurzaam en brengt geen schade toe aan het ecosysteem waarin ze voorkomen. Materialen die niet biologisch afbreekbaar zijn, zoals het rubber in autobanden, worden hergebruikt. De lampen worden verpakt in gerecycled karton. Voor elke verkochte lamp wordt bovendien een boom geplant. De mensen achter Good & Mojo zijn er, net als steeds meer mensen, van overtuigd dat het koopgedrag van de mens moet veranderen en dat we onze ecologische voetafdruk moeten verkleinen. Met die missie in gedachten zijn de lampen van dit merk in de markt gezet. Een mooi streven!

Koop licht, geef licht!

De meeste Good & Mojo lampen worden met de hand gemaakt. Dat gebeurt bijvoorbeeld in kleine, lokale gemeenschappen in Vietnam. Het op traditionele wijze weven van één lamp vergt ongeveer drie tot zes uur handwerk. Good & Mojo ziet erop toe dat de families eerlijke prijzen krijgen voor hun diensten en is begaan met het welzijn van deze mensen. Daarnaast steunt Good & Mojo de WakaWaka Foundation. Deze stichting zamelt geld in om zo op zonne-energie werkende producten te verschaffen aan families die in gebieden of landen wonen waar stroom door welke omstandigheden dan ook niet (altijd) voorhanden is. Toegang tot licht en stroom betekent ook toegang tot onderwijs en communicatiemiddelen. Daarmee dragen Good & Mojo en WakaWaka bij aan een betere toekomst voor deze families. Inmiddels werden 6500 gezinnen geholpen en 35000 bomen geplant.

Ongeëvenaard mooie lampen

 

Aan de intentie om bij te dragen aan een betere wereld, schort het dus absoluut niet bij Good & Mojo. En weten dat jij daar ook een beetje aan bijdraagt door jezelf (of iemand anders) te trakteren op een formidabele lamp van dit merk, moet toch een goed gevoel geven. Maar laten we vooral ook niet vergeten dat de lampen van Good & Mojo uniek en buitengewoon mooi zijn. Wandlampen, hanglampen, tafellampen of staande lampen, de collectie is een schatkist. De namen ervan voeren je in gedachten al naar de oorden waar de lampen vandaan kunnen komen. Maar ook aan de fraaie ontwerpen is af te leiden waar deze lichtgevende kunstwerken gemaakt zijn. Neem nu de schitterende bamboe wandlamp Bali. Of bewonder de juten hanglampen die luisteren naar de naam Iguazu, genoemd naar de beroemde watervallen in Zuid-Amerika. Eigenlijk is elke lamp in de collectie een pronkstuk voor je interieur.

Ontdek de unieke collectie van Good & Mojo bij een unieke woonwinkel: Groter in Wonen. Je zult niet alleen versteld staan van Good & Mojo… Laat je inspireren!

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.