]

It’s about romi

It's about RoMi is een verlichtingsmerk van Nederlandse bodem. Dit bijzondere designlabel ontwerpt sinds 1993 eigentijdse en stijlvolle lampen voor ieder interieur. Het woord ‘RoMi’ in de naam staat voor de inspirerende woorden ‘Realistic Open Minded Individuals’. Het woord ‘Individuals’ kan slaan op de grondleggers van dit eigenzinnige lampenmerk, maar evengoed op de mensen die de stijl en de bijzondere ontwerpen van It’s about RoMi op waarde weten te schatten. ‘Open Minded’ betekent dat eigenlijk alles mogelijk is. Bij It’s about RoMi wordt met toewijding en vooral veel plezier, hard gewerkt aan fantastische lampen.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto It's About RoMi

Producten van It's About RoMi

Hart en ziel

De verlichting van It's about RoMi is onder andere uniek te noemen vanwege de combinatie van ‘urban life’ met de natuur. Stadse invloeden worden gecombineerd met duurzame, natuurlijke materialen. Puur, gedurfd en zonder poespas. Deze collectie wordt gekenmerkt door ontwerpen waar met hart en ziel aan is gewerkt langs de grachten van onze hoofdstad. Combineer de fraaie verlichting van It’s about RoMi met jouw meubelstijl en de juiste accessoires en jouw interieur zal écht ‘shinen’.

Hanglampen, wandlampen, vloerlampen of tafellampen; bij It’s about RoMi is elke lamp het bewonderen waard. Bij de mooiste woonwinkel van Maastricht en omstreken, Groter in Wonen, kun je de producten van dit merk met eigen ogen bekijken. Kom langs en inspireer onze woonmensen om jou alles te vertellen over de fraaie producten van deze topper op het gebied van verlichting. Maar laat je ook vooral inspireren door het uitgebreide en prachtige assortiment van Groter in Wonen.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.