]

mondiart

MondiArt, geïnspireerd door de wereld, gemaakt in Nederland. Wat dertig jaar geleden begon met de verkoop van schilderijen, is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van wanddecoratie in Nederland. Tegenwoordig opereert MondiArt vanuit een 1500m² grote showroom en werkplaats in Eindhoven. Canvas, spiegels, AluArt, GlassArt, wandtextiel, kussens en zo veel meer decoratieve en vooral bijzondere accessoires voor aan de muur zijn te vinden in de collecties van MondiArt. Met de kunstwerken en decoratieve producten van MondiArt maak je je interieur helemaal af.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Mondi Art

Producten van Mondi Art

Geïnspireerd door de wereld

Het team van MondiArt bestaat uit ambachtslieden die deze juweeltjes voor aan de muur met zorg en liefde ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Het grootste deel van die productie vindt ook in eigen huis plaats. En zoals een deel van de slogan al zegt, is de collectie ‘inspired by the world’. Inspiratie genoeg, dus: natuur, mensen, muziek, sport, techniek of kunst. Bijna alles om ons heen kan een inspiratiebron zijn voor de creatieve breinen bij MondiArt. We weten zeker dat voor elke interieurstijl en dus voor elk interieur iets moois te vinden is.

Bij Groter in Wonen kun je veel van de artikelen van MondiArt zelf bekijken. En wat niet in onze woonwinkel aanwezig is, kunnen we uiteraard spoedig leveren. Onze woonmensen kunnen je bovendien adviseren en helpen; als je er écht niet uit komt, staan we voor je klaar. Dat geldt overigens ook voor de koffie. Want die maakt een bezoek aan de mooiste woonwinkel van het zuiden helemaal compleet.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.