Kayori

Beddengoed... we slapen erop, eronder, ertussen, ermee. We brengen bovendien (gemiddeld) best veel tijd per etmaal door in bed. Dan slaap je natuurlijk liefst op een boxspring of bed van goede kwaliteit. Maar ook de kwaliteit van je beddengoed is van belang; dat draagt zeker bij aan een betere nachtrust. En we weten allemaal wel wat die rust waard is. Dat besef is er bij de makers van beddengoedmerk Kayori ook. In de producten van Kayori is katoen écht katoen en voelt linnen aan zoals linnen moet aanvoelen. Bij het ontwerp en de productie wordt rekening gehouden met de footprint die die processen achterlaten op onze planeet. Materialen worden met beleid en met respect voor de natuur ingekocht en verwerkt. We mogen genieten van de mooie wereld om ons heen; als we dat doen met duurzame, eerlijke producten krijgt dat genieten een extra dimensie. De dekbedovertrekken, lakens, kussenslopen en moltons van Kayori zijn gemaakt om elke dag opnieuw bewust van te genieten. 

Écht mooie producten

De producten van Kayori zijn dus zeker niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook 'mooi' geproduceerd. Alles wat het label van Kayori draagt, wordt geproduceerd onder humane en veilige omstandigheden en volgens de strengste milieunormen. Er wordt continu gezocht naar een eerlijke balans tussen prijs, stijl en kwaliteit. Bewust en duurzaam consumeren moet volgens Kayori voor iedereen toegankelijk zijn en in die gedachtegang kunnen we ons bij Groter in Wonen absoluut vinden. Op onze unieke en vooral inspirerende slapen-afdeling kun je de bijzondere  dekbedovertrekken en lakens van Kayori zelf ontdekken. De dekbedovertrekken zijn in diverse fijne stoffen verkijgbaar; katoen en linnen hebben we al genoemd, maar ook zijden, flanellen en bamboe overtrekken behoren tot de mogelijkheden. Voor elk formaat bed is een geschikt dekbedovertrek in de collecties van Kayori te vinden, van 1-persoons tot lits-jumeaux XL. Dessins zijn altijd rustiek en in veel kleuren leverbaar; óók in jouw favoriete kleur. 

Kayori slaapcomfort

De hoeslakens en moltons van Kayori voelen zalig zacht aan. Ze zijn gemaakt om jou in bed het comfort te bieden dat jij verdient. Dankzij het elastiek rondom is de pasvorm altijd optimaal en ligt het laken of de molton altijd strak. Voor 2-persoonsbedden met een afzonderlijk verstelbaar hoofdgedeelte heeft Kayori praktische splittoppers in het assortiment. Zo kunnen je partner en jij het bed afzonderlijk verstellen, zonder dat het laken wordt opgerekt. Voor bedden waarbij ook het voetengedeelte verstelbaar is, is zelfs een dubbele split leverbaar. Molton, topper en hoeslaken beschermen elk op hun manier het matras, zodat een goede hygiëne gewaarborgd is. Daarnaast zorgen deze 'tussenlagen' voor nóg meer slaapcomfort. 

Ben je benieuwd naar het bijzondere beddengoed dat het Kayori-label draagt? Dan nodigen we je uit om het comfort, de kwaliteit en de schoonheid ervan zelf te komen beleven. Woonwinkelen kan namelijk een echte belevenis zijn, mits je naar de juiste woonwinkel gaat. Die woonwinkel heet Groter in Wonen. Bijzonder inspirerend!

Tot ziens in woon- en slaapwinkel in Maastricht!
 

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Kayori Dekbedovertrek

Producten van Kayori

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK