Kayori

 

Kayori beddengoed

Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. De producten worden ontworpen met respect voor de planeet - er wordt gebruikgemaakt van natuurlijke vezels, materialen worden met zorg ingekocht en de verwerking is minimaal - zodat katoen ook echt aanvoelt als katoen, linnen aanvoelt als linnen en kasjmier aanvoelt als kasjmier. Geïnspireerd door textiel in al haar eenvoud, creëert Kayori unieke, eigentijdse ontwerpen die passen bij een bewuste levensstijl. Dit bedtextiel is rustiek en toch elegant, aanzienlijk en zacht - met de meest pure vezels en hoogwaardige constructie voor textuur en handgevoel waar je jaren plezier van zult hebben.

Het proces

Kayori zorgt ervoor dat alles wat het Kayori-label draagt, wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en de winkel tot bij je thuis. Daarbij worden richtlijnen gevolgd zoals die zijn vastgesteld door het Fair Trade international programm, Global Organic Textile Standard (GOTS) en het Business Social Compliance Initiative (BSCI) om te garanderen dat de producten aan deze doelen voldoen. Verantwoorde productie is niet de enige bepalende factor. Via de verticaal geïntegreerde supply chain en het ongelooflijke ontwerpteam is Kayori in staat een ongeëvenaarde balans tussen prijs, stijl en vooral kwaliteit te bieden. De missie van Kayori is het om bewuste consumptie aantrekkelijk en voor iedereen toegankelijk te maken. 

Standaarden & keurmerken

Voor Kayori is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten die de mens in het dagelijks leven gebruikt op een niet verantwoorde manier vervaardigd. De mensen van Kayori zijn zeer betrokken bij het totale productieproces zodat klanten de producten met een gerust gevoel kunnen gebruiken. Zo weet je als klant van Kayori zeker dat jouw aankoop op een verantwoorde, duurzame manier is vervaardigd zonder gebruik van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving. Hierdoor heeft jouw aankoop direct impact.
Om dit te kunnen waarborgen houdt Kayori zich aan certificeringen. De keurmerken geven aan dat het materiaal en het productieproces onderworpen zijn aan de eisen van toonaangevende instanties en dat er strikte controles op plaatsvinden. Kayori staat voor transparantie en openheid, vandaar dat de productieketen nauwlettend in de gaten wordt gehouden en klanten zo goed mogelijk worden geïnformeerd. 

Tot ziens in woon- en slaapwinkel in Maastricht!
 

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Kayori Dekbedovertrek

Producten van Kayori

Groter in Wonen 986

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK