Urban Cotton

Urban Cotton is een platform voor creatief talent, ontstaan in de creatieve en rauwe hotspot Amsterdam Noord. Met de designs van Urban Cotton verwelkom je een creatieve en innovatieve sfeer in ieder vertrek. Of je er nou leeft, slaapt, eet, ontspant, feest, of werkt.

Alle werken zijn ontworpen door creatief talent uit het netwerk van Urban Cotton. '' Doordat wij de creatieven de artistieke vrijheid geven, zijn wij in staat om het unieke verhaal achter ieder kunstwerk vast te leggen. Zo is elk design als het ware een handtekening van de ontwerper. Het bijdragen aan creatief talent is onze missie. Dit doen wij door de kunstenaars een podium te bieden en door een vast percentage van de verkochte werken direct uit te keren aan de maker. ''

De collectie is divers en varieert in vorm van samenwerking met de artiest, maar ook in materiaalgebruik en oplage. 

Urban Cotton biedt een unieke collectie van 100% biologisch katoenen wandkleden. Breng je interieur tot leven en maak het écht persoonlijk met een van deze originele eyecatchers. Met een goede mix van uiteenlopende stijlen, is er een passend wandkleed voor ieder interieur. Van bohemian tot industrieel en van landelijk tot modern.

De kleden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen:
- 80 x 110 cm (S)
- 110 x 152 cm (M)
- 145 x 190 cm (L)

Tevens zijn er twee verschillende ophangsystemen te verkrijgen voor u wandkleed mooi op te hangen. 

Tot ziens in woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Uban Cotton Wanddecoratie
Groter in Wonen 933

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK