]

Urban Cotton

Laat je niet misleiden door de naam: het is niet alleen katoen wat de klok slaat bij Urban Cotton. Nu vormen de fraaie katoenen wandkleden van dit in Amsterdam gevestigde platform van artistieke talenten wel een heel belangrijk deel van de collectie; bij Urban Cotton komen óók waanzinnig mooie schilderijen, foto’s en zelfs tafelkleden en kussens vandaan. Hier wordt kunst gemaakt, dus elk stuk is een kunstwerk op zich en een verrijking voor je interieur. Kijk mee naar de gevarieerde designs die aan de breinen van de kunstenaars van Urban Cotton zijn ontsproten en laat je inspireren om van jouw interieur een nóg mooier plekje te maken.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Uban Cotton Wanddecoratie

Producten van Urban cotton

Artistieke wandkleden

Wandkleden van Urban Cotton zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en ze worden ontworpen door een gemêleerd gezelschap buitengewoon creatieve designers. Die gevarieerdheid zorgt ervoor dat er voor elke stijl en smaak een wandkleed in de collectie te vinden is. Abstract of realistisch, kleurrijk of zwart-wit, uitdagend of tot de verbeelding sprekend. Industrieel, modern, landelijk of natuurlijk; het aanbod is breed. De wandkleden kunnen tot 190 x 140 centimeter groot zijn. Daarmee kun je de sfeer en styling in een ruimte met een kleine ingreep een grote boost geven. Uiteraard zijn er ook wandkleden en panelen in kleinere formaten leverbaar. Bevestiging aan de wand kan op twee manieren; met de ‘hook’ of de ‘curve’ hangt elk wandkleed er perfect bij. Er zijn ook Limited Editions verkrijgbaar; met de doeken uit deze beperkte oplage haal je een bijna uniek wankleed in huis. Bekijk de schitterende collectie op je gemak en bepaal welk wankleed binnenkort jouw interieur siert.

Urban Cotton bij Groter in Wonen

Woonwinkel Groter in Wonen is een Premium Dealer van de fraaie producten van Urban Cotton. We kunnen je er dus onwijs veel over vertellen jij kunt ons er alles over vragen. Heb je je zinnen gezet op een wandkleed of paneel dat niet in onze 6000 vierkante meter grote woonafdeling te vinden is, dan zorgen we ervoor dat het er komt; de lijnen met Urban Cotton zijn kort. Er is heel veel moois en bijzonders te ontdekken in de diverse collecties. Laat alle designs en stijlen bezinken, stel je voor hoe zo’n wandkleed of paneel jouw interieur kan verrijken en maak je keuze. Heb je advies nodig? De interieurspecialisten van Groter in Wonen staan je graag bij. In onze stijlstudio’s kun je jezelf helemaal onderdompelen in de look en feel van een bepaald merk of een bepaalde stijl.

’Leef je uit’ is het motto van Groter in Wonen. In onze woonwinkel kun je je uitleven door inspiratie en ideeën op te doen om van je huis een écht thuis te maken. Daar willen wij heel graag aan bijdragen, want we weten hoe belangrijk die plek is waar je jezelf kunt zijn en waar jij je kunt uitleven. Het zijn vaak de kleine dingen die het doen om ‘groter’ te kunnen wonen. Wij helpen je graag om die grootse plek te creëren!

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.