]

HKLiving

Hetsen en Klaver: dat zijn de achternamen van de oprichters van het Nederlandse interieurmerk HKLiving. De eerste letters van die namen zien we terug in de merknaam. HK zou net zo makkelijk voor Hele Knappe meubels kunnen staan, want dat is hier wel het geval. Eigentijds, gedurfd en vooral origineel. In de ontwerpen herken je ongetwijfeld traditionele stijlkenmerken, maar toch hebben alle meubels die de ateliers van HKLiving verlaten hebben iets eigens. Dat kan in de kleur of het ontwerp zitten, maar ook in de gebruikte materialen. De herkenbaarheid aan de ene kant en de unieke HKLiving twist aan de andere, maken dat de meubels en accessoires je altijd weer verbazen en nooit gaan vervelen. Dat vinden wij nou inspirerend. Bekijk de bijzondere collectie en overtuig jezelf.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto HKLiving

Producten van HKLiving

Authentieke woonstijl

Het assortiment dat de naam HKLiving draagt is zeer divers en uitgebreid. De collecties bestaan uit meubels, lampen, woonaccessoires en zelfs keukengerei. Met de producten van HKLiving kun je een interieur creëren dat authentiek, comfortabel en vooral helemaal ‘jou’ is. Altijd braaf het fietspad volgen is keurig zoals het hoort, maar de gebaande paden af en toe verlaten kan ook heel tof zijn. Dat is een beetje het gevoel dat een HKLiving-interieur wil oproepen. In de categorie meubels tref je een hele bijzondere verzameling stoelen, tafels, kasten en banken aan. Als we dan focussen op die stoelen, zien we fauteuils, loungestoeltjes, krukken, eetkamerstoelen en zelfs hangstoelen. Wie blij wordt van rotan zit bij HKLiving goed. Rotan roept al snel een vintage sfeer op; in veel huiskamers waren rotan meubels zo’n 50 jaar geleden niet weg te denken. En nu zijn ze opnieuw aan een ware opmars bezig. Materialen met een natuurlijke uitstraling blijven ons blijkbaar bekoren. Ook metaal wordt in de stoelontwerpen van HKLiving toegepast. Dankzij de open structuur en de ranke ontwerpen zijn deze metalen zitmeubels even fraai als elegant.

Sublieme sofa’s, hippe hanglampen

Bekijk ook eens de voluptueuze sofa’s van HKLiving en stel je voor dat je hier ’s avonds in mag wegzinken. De zachte stoffen, de warme kleuren en de bevallige vormen maken deze banken tot heel aantrekkelijke objecten. Voeg daarbij de uitgebreide mogelijkheden om te combineren, dankzij het modulaire ontwerp, en je ziet je droombank al helemaal voor je. Je hoeft overigens niet met die modules in de weer te gaan; HKLiving levert ook complete sofa’s, zodat je meteen kunt neerploffen. Heerlijk relaxen! Hebben we je trouwens al voorgesteld aan de collectie lampen van HK Living? Ook die willen gezien worden. Staande lampen, hanglampen en tafellampen. En met het oog op de broodnodige variatie ook lampenkappen in toffe designs. Ook hier zijn ontwerpen van weleer voorzien van een uniek HKLiving-jasje. Je herkent er invloeden van over de hele wereld in. Om je interieur te verfijnen heeft HKLiving bovendien hele mooie accessoires voor je huis in petto, zoals kussens, vazen, kommetjes, beelden en schilderijen. Stuk voor stuk pareltjes voor je interieur.

Enthousiasmerende meubels

We lopen over van enthousiasme voor de producten van HKLiving en dat fijne gevoel willen we natuurlijk graag met je delen. Dat lukt het beste in onze woonwinkel. We wijden je graag in de wereld van HKLiving in. En in al die andere mooie merken in Wonen en Slapen. Wil je deskundig advies krijgen hoe je van jouw interieur een droominterieur kunt maken? Doe dan een beroep op een van onze interieurontwerpers. Want ook voor een interieuradvies in Limburg ben je bij Groter in Wonen op de juiste plek. 

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.