]

Loft 79

Hoogstaande kwaliteit in combinatie met een luxueuze uitstraling voor een eerlijke prijs; dan hebben we het bij Groter in Wonen over de gordijnstoffen van Loft 79. Dat is een Nederlands merk dat een jarenlange traditie kent als het gaat over het produceren van ‘degelijke gordijnstoffen’. De genoemde fundamentele bouwstenen dragen nog steeds bij aan het huidige succes van het merk. Loft 79 heeft een ruime keuze aan verrassende gordijnstoffen met schitterende dessins, ontworpen door vooraanstaande designers. Hun handtekening heeft geresulteerd in een mondiale collectie die in geen enkel interieur misstaat. De producten van Loft 79 maken van elk interieur een sfeervol geheel. Bij woonwinkel Groter in Wonen worden we altijd geïnspireerd door een merk als Loft 79. We zien namelijk welke fantastische interieurs erdoor kunnen ontstaan. We staan je dan ook graag bij om ook zo’n droominterieur te creëren.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Loft 79

Product categorieën

Inspirerende collectie gordijnstoffen

Het belang van mooie, stijlvolle gordijnen mag niet worden onderschat. Ze beschermen je namelijk niet alleen tegen inkijk en felle zonnestralen, ze zorgen ook voor sfeer en warmte in huis. Dat geldt zeker voor de gordijnstoffen van Loft 79. De collectie is geïnspireerd op het bruisende leven van de moderne consument. Een stijlvolle uitstraling, een eigentijds design en fijne materialen maken de collectie van Loft 79 bijzonder begeerlijk. Wat is er dan voor moois in die collectie te vinden? Loft 79 biedt onder andere vouwgordijnen, overgordijnen, vitrage en cordon (een vederlicht koordgordijn). De collectie is onder te verdelen in drie thema’s. Het thema Basic, waarbij de eenvoud een statement wordt. Daarnaast het thema Modern, met een eigentijds karakter en als laatste het thema Landelijk, waar robuuste, rijke vormgeving centraler staat. Exclusiviteit staat binnen deze drie thema’s bovenaan, maar dan wel met no nonsens materialen.

Kwaliteit staat voorop bij Loft 79

Alle stoffen worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Dat komt de kwaliteit alleen maar ten goede. Producten van Loft79 zijn kleurecht, zo goed als krimpvrij en over het algemeen prima zelf te wassen. Loft 79 heeft open gordijnenstoffen (vitrage, transparants en inbetweens) in het assortiment, maar ook gesloten gordijnen. Dat kunnen linnen of velours gordijnstoffen zijn of verduisterende stoffen. Daarnaast bevat de collectie hoogwaardige uni gordijnstoffen. Eén van de ambitieuze uitgangspunten van Loft79 is de essentie van architectuur te vertalen naar luxe gordijnen. Elementen uit de architectuur worden vertaald naar ‘verstilde’ details in de stoffen. Details die zich uitstekend lenen om als uniek dessin verwerkt te worden in luxe gordijnen. Iconische gebouwen van over de hele wereld blijken een waardevolle bron van inspiratie voor de designers van Loft 79.

Laat de pracht van de gordijnstoffen van Loft 79 rustig op je inwerken. Stel je een van die fraaie stoffen eens voor in je woonkamer of in een slaapkamer. Zie je al voor je wat dit voor invloed heeft op de sfeer? Als je advies of meer informatie nodig hebt, staan de gordijnenexperts van Groter in Wonen je graag te woord. In onze winkel voor woninginrichting in Gronsveld zijn de kennis, de ervaring en de producten aanwezig. Ook voor vloerbedekking, behang en zonwering ben je hier op het juiste adres. Zien we je snel in het mooie Gronsveld?

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.