]

Toppoint

Toppoint is gespecialiseerd in de productie en verkoop van raamdecoratie. Dagelijks zetten ruim 400 betrokken medewerkers zich in voor dit bedrijf. Actuele interieurtrends en vormgeving zijn hét uitgangspunt voor de producten van Toppoint. Een frisse heldere blik draagt bij aan producten die een frisse, heldere lichtinval bewerkstelligen. Deze heldere focus is noodzakelijk om, onder alle omstandigheden, tot de best mogelijke raamoplossingen te komen. Het is de missie van Toppoint om licht op maat te leveren; functioneel, innovatief en vooral oogstrelend mooi. De producten van Toppoint verfraaien nu nog de etalage in onze winkels voor wonen, slapen en woninginrichting, maar binnenkort schitteren ze misschien aan de ramen in jouw huis. Lees meer en raak geïnspireerd.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Toppoint

Product categorieën

Oogstrelende raamdecoratie, functionele perfectie

Toppoint streeft ernaar om onder alle omstandigheden tot de best mogelijke raamoplossingen te komen. Een missie die we bij Groter in Wonen alleen maar kunnen onderschrijven en toejuichen. We adviseren je dan ook graag bij je zoektocht naar de perfecte raamdecoratie. Samen komen we ongetwijfeld tot een oogstrelende resultaat. En wat die functionele perfectie betreft: jouw gordijnen, horren, jaloezieën of lamellen moeten voor, op of tegen elk raam in alle situaties doen waar ze voor gemaakt zijn. De zon weren, de warmte buiten of binnen houden, insecten de toegang belemmeren, geluiden van buiten weren, de ruimte verduisteren. Wat je ook van je raamdecoratie verwacht, een product van Toppoint zal aan die verwachtingen voldoen. Toppoint geeft niet voor niets zeven jaar garantie. Deze garantie geldt zowel voor materiaalfouten als voor fabricagefouten. Wanneer je raamdecoratie defect of beschadigd is, komt de uitstekende service van Toppoint én Groter in Wonen om de hoek. Een fraai staaltje van functionele perfectie.

Deel je woonwensen met ons

Jouw woning en jouw woonwensen vragen om een specifieke oplossing voor raamdecoratie. Dat kan voor elke kamer in huis een andere oplossing zijn. In de slaapkamer wil je ’s nachts waarschijnlijk weinig omgevingsgeluiden en veel duisternis. In de woonkamer mag het licht overdag welig tieren, maar voorbijgangers hoeven niet per se te zien wat je luncht. Hoeveel ramen zijn er in huis, hoe groot zijn ze en in welke richting bieden ze uitzicht? Is er ergens een lichtstraat in je woning? Mag de raamdecoratie elektrisch bedienbaar zijn? Moeten de lamellen vochtbestendig zijn? Er zijn best wat vragen te beantwoorden om tot een juiste keuze in raamdecoratie te komen. Onze woonmensen staan voor je klaar om wensen en mogelijkheden naast elkaar te zetten. En dan komt natuurlijk smaak en schoonheid om de hoek. Want die raamdecoratie mag ook mooi zijn, toch? Misschien weet je precies wat je wilt, misschien kun je nog wel wat advies gebruiken. De interieurstylisten van Groter in Wonen staan je met al hun ervaring, kennis en inspiratie bij. Een geruststellende gedacht, lijkt ons.

In het assortiment van Toppoint is heel veel moois en functioneels te vinden. Er is echt voor elk raam een passende raamdecoratie: jaloezieën, shades, rolgordijnen, paneelgordijnen, plissés, lamellen of vouwgordijnen. Je ramen kunnen zich verheugen. Maak snel een afspraak bij Groter in Wonen, dan kunnen we het uitgebreid hebben over de ideale Toppoint raamdecoratie voor jouw woning.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.