]

Interfloor

Wie kiest voor een vloer van Interfloor, kiest voor kwaliteit. Dit bedrijf kan bouwen op bijna twee eeuwen aan ervaring en kennis in vloerbedekking; dan mag je ook kwaliteit verwachten. Interfloor levert een ruim assortiment tapijt en vinyl voor in huis en staat garant voor een vloer waar je jarenlang zorgeloos van kunt genieten. In onze winkel in wooninrichting laten we je graag kennismaken met de mooie vloerproducten van dit topmerk. Interfloor levert overigens ook tapijt en vinyl voor bedrijfsmatig gebruik. Dus als je nog een projectvloer nodig hebt, weet je waar je moet zijn. Bekijk de voordelen van een vloer van Interfloor bij Groter in Wonen.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Interfloor

Product categorieën

Kwaliteitsvloeren van Interfloor

Een vloer van Interfloor kun je met een gerust hart zeer intensief gebruiken. De producent stelt hoge eisen aan zijn vloeren. Een horde spelende kinderen, een meute honden, konijnen of katten, een wekelijks feestje met vrienden of een regelmatige verschuiving van meubels: een vloer van interfloor kan het allemaal aan. De nieuwste technieken en materialen worden toegepast om de vloerbedekkingen van Interfloor tegen intensief dagelijks gebruik te beschermen. Criteria als brandwerendheid, slijtagevastheid, kleurechtheid en onderhoudsgemak staan hoog op de checklist bij de ontwerpers en makers bij Interfloor. Daarnaast zorgen ze er natuurlijk voor dat tapijt en vinyl ook esthetisch een aanwinst is voor je huis of je bedrijf.

Valt er nog iets te kiezen?

Zeker valt er iets te kiezen bij Interfloor. Dankzij de handige productfinder vind je snel en makkelijk jouw ideale vloerbedekking. Maak je keuze uit tapijt of vinyl en bepaal vervolgens de gewenste toepassing, sfeer, stijl of kleur. Zo kom je altijd terecht bij de vloerbedekking die bij jou past. Stel je hele specifieke eisen aan je vloerbedekking, zoals bekleding van een trap of intensief gebruik met zwenkwielen dan kun je ook daarop snel filteren. Je staat overigens niet alleen in het maken van die keuzes: bij onze winkel voor wooninrichting hebben we jarenlang ervaring met de producten van Interfloor. We kunnen je dus uitgebreid informeren en adviseren. Dat geldt trouwens niet alleen voor de bekleding van vloeren; ook voor wanden en ramen hebben we bij Groter in Wonen heel veel moois in huis.

Interfloor levert stijlvolle, eigentijdse vloeren voor elke ruimte. Breng een bezoek aan onze winkel voor wooninrichting in Gronsveld en ontdek de schoonheid en de kracht van een vloer van Interfloor. Heb je jouw keuze gemaakt, dan zien we je daarna graag bij Groter in Wonen. Die mooie vloer smacht immers naar een toffe tafel, super-de-luxe stoelen of een bijzondere bank. Kom naar Groter in Wonen en laat je inspireren!

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.