]

Forbo

Forbo is uw vloer in huis. Dat lijkt op een slogan van een bekend schoonmaakmerk dat rijmt op ‘orbo’, maar we hebben het hier toch echt over vloeren. Forbo is een wereldmerk op het gebied van vloeren voor de consumenten- en de projectenmarkt. Met 14 fabrieken en 38 verkoopkantoren zijn er weinig plekken op de wereld waar je geen Forbovloer kunt vinden. Wie kiest voor een vloer van Forbo, kiest voor duurzaamheid en kwaliteit van Nederlandse bodem. Met bekende merken als Novilon, Allura, Marmoleum en Coral biedt Forbo Flooring de mooiste vloeren voor jouw huis. In de afdeling Woninginrichting van Groter in Wonen zijn de vloeren van Forbo ruim vertegenwoordigd. Lees verder voor meer informatie.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Forbo

Product categorieën

Ervaring in marmoleum vloeren

Het begon voor Forbo in 1928 allemaal met linoleum, een materiaal dat al decennialang in de vloerindustrie wordt toegepast. Forbo heeft dus al meer dan 90 jaar aan kennis en ervaring opgebouwd in linoleum (ook wel marmoleum genoemd) vloeren. Marmoleum bestaat voor bijna 100% uit natuurlijke materialen. Dat maakt het tot een zeer duurzaam product. Marmoluem is bovendien ijzersterk, zeer slijtvast, geluiddempend en antistatisch. Dat zijn een heleboel voordelen op een rij. Uniek zijn de Marmoleum Click-vloeren van Forbo. Marmoleum Click is een laminaat van marmoleum op panelen van HDF en kurk. De vloer bestaat dus uit natuurlijke grondstoffen en bij het productieproces staat duurzaamheid voorop. Marmoleum Click is bovendien veilig voor de gezondheid. Deze vloeren bevatten geen kunststoffen. Door de antistatische eigenschappen van de bestanddelen in Marmoleum Click kan stof eenvoudig verwijderd worden. Dat maakt deze vloeren uitermate hygiënisch en dat is weer prettig voor de gezondheid.

Wordt het Novilon?

Je kent Forbo misschien ook van de naam Novilon; dat is de tak van de vinylvloeren. Hout- of betonlook, tegels of stroken, visgraat of terrazzo; alles is mogelijk met Novilon. Ook vinylvloeren zijn makkelijk te onderhouden. Vuil heeft nauwelijks vat op de Novilon vloer en strepen zijn makkelijk te verwijderen. Even vegen of stofzuigen en je vloer is weer als nieuw. De stevige toplaag Diamonseal beschermt de vloer tegen slijtage en krassen. Wil je een keer water bij de wijn doen en ben je te scheutig? Ook als je een vloeistof morst is er niets aan de hand, tenzij je met zwavelzuur aan de slag gaat, natuurlijk. Je kunt op deze vloer overigens altijd een spurt inzetten naar een emmer en een dweil; elke Novilon vloer is voorzien van Aquagrip, een laag die het risico van uitglijden drastisch beperkt.

Of kies jij voor PVC?

Ook pvc-vloeren zijn in het assortiment van Forbo te vinden; Allura, heet die pvc-lijn. De Allura collectie bestaat uit 25 verschillende dessins in hout en in steen. De looks van deze pvc-vloeren zijn waanzinnig natuurgetrouw; je moet moeite doen om ze van echt te onderscheiden. Pvc heeft een uitstekende isolerende werking, zodat je Allura-vloer altijd warm en comfortabel aanvoelt. En dankzij de flextechnologie blijft een Allura altijd strak in vorm.

Voor welke vloer van Forbo je ook gaat, je weet dat je topkwaliteit in huis haalt. In onze winkel voor woninginrichting vertellen we je graag meer over de vloeren van Forbo. En als die vloer er eenmaal ligt, kun je je helemaal uitleven in onze woonwinkel. Daar vind je alles voor wonen en slapen. Ruim 6000m², prachtige stijlstudio’s, alles voor een completer en mooier interieur. Tot snel!

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.