]

Ambiant

De ambities van vloerenmerk Ambiant liegen er niet om: de beste en mooiste vloeren leveren tegen de scherpste prijs. Dat is niet niks. Bij Groter in Wonen weten we inmiddels wat Ambiant te bieden heeft en dat is niet mis. De collectie vloeren van Ambiant bestaat uit laminaat, tapijt, vinyl en pvc. Voor elk interieur, voor elk type woning en voor elke stijl is bij Ambiant een vloer in de diverse collecties te vinden. Of, zoals de vloerenspecialist uit Genemuiden het zelf verwoordt: Ambiant heeft de vloer waarbij jij je thuis voelt. Daar kunnen we bij Groter in Wonen iets mee, vandaar dat de fraaie vloerproducten van Ambiant in het assortiment van onze woonwinkel te vinden zijn. Met een vloer van Ambiant leg je een prachtige basis voor een compleet interieur.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Ambiant Vloeren

Product categorieën

Kies jouw Ambiant vloer

Je hebt genoeg keuze bij Ambiant. Welk type vloer gaat jouw interieur verrijken? Wordt het laminaat, dat eenvoudig te leggen en te onderhouden en bovendien bijzonder betaalbaar is? Deze laminaatvloeren zijn overigens niet alleen in een houtkleur of -nerf leverbaar; ook een fraaie tegel- of betonlook behoort tot de mogelijkheden. Gaat je voorkeur uit naar tapijt? Dan kom je bij Ambiant ook aan je trekken. Zo’n tapijt is natuurlijk heerlijk zacht en comfortabel. Daarbij zijn die tapijten in talloze kleuren en dessins verkrijgbaar. Dat tapijt stof aantrekt en lastig schoon te houden is een misvatting. De Ambiant-tapijten van tegenwoordig kunnen net bijdragen aan een gezonder binnenklimaat en de moderne garens zijn zo gemaakt dat ze eenvoudig te reinigen zijn. Daar kijk je van op, nietwaar?

Volg de trends met Ambiant

Bij Groter in Wonen zijn we natuurlijk op de hoogte van alle trends van dit moment. Bij Ambiant volgen ze de ontwikkelingen op het gebied van woninginrichting ook op de voet. Dat levert schitterende vloeren op. Vinyl is bijvoorbeeld aan een ware revival bezig. Het materiaal heeft een lange levensduur en is daardoor zeer duurzaam, het is makkelijk in onderhoud en in nagenoeg alle ruimtes in huis toepasbaar. Ambiant vinyl vloeren bestaan uit prachtige hout-, tegel- en fantasydecors. Dit vinyl is bovendien geluiddempend en zacht en het voelt minder koud aan dan laminaat of tegels. Ook pvc-vloeren zijn aan een opmars bezig. Deze vloeren kunnen zo’n beetje alles aan; een groot gezin, de wildste feestjes of jouw maandelijkse interieur-restyling. Een pvc-vloer van Ambiant is een investering in de toekomst; pvc is namelijk zeer duurzaam. Daarnaast is het slijtvast, geluiddempend en makkelijk te onderhouden. Tel daarbij op de vele mogelijkheden in kleuren en dessins en misschien is een Ambiant pvc-vloer wel jouw ideale keuze.

Neem de tijd om je online te verdiepen in de vele mogelijkheden die Ambiant vloeren bieden. Een volgende logische stap kan het maken van een afspraak bij Groter in Wonen zijn. We hebben namelijk niet alleen meubels en woonaccessoires voor wonen en slapen in ons assortiment, maar zijn ook gespecialiseerd in woninginrichting. Vloeren, raam- en wanddecoratie en zonwering: bij Groter in Wonen maak je je interieur helemaal af. In een huis waarin jij je thuis voelt, woon je nu eenmaal ‘groter’. Toe aan een interieurmake-over? Maak dan een afspraak met een van onze interieurstylisten voor een fris stijladvies.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.