Holland Haag bestaat al sinds 1920. Meneer Visser richtte met zijn zonen een woningtextiel groothandel op in Den Haag: Handelsvereeniging ‘Holland’. Toen de familie Visser in 1933 een filiaal opende in de binnenstad van Amsterdam, mocht zij de naam ‘Holland’ niet gebruiken, omdat er daar al een onderneming bestond met diezelfde naam. De Vissers veranderden de naam daarom in Holland Haag, verwijzend naar het hoofdkantoor in Den Haag.

Specialist in gordijnstoffen
In de jaren erna breidde Holland Haag uit met meerdere filialen in Nederland. Decennialang opereerde Holland Haag succesvol in de verkoop van vele soorten woningtextiel. In 2005 besloot de directie vanwege een veranderende markt zich geheel op gordijnstoffen te gaan richten. Tot op de dag van vandaag doen we dat. Sinds 2018 vanuit ons nieuwe, gemoderniseerde pand in Waddinxveen, waar kantoor en fabriek onder één dak zitten en wij elke dag samenwerken om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Het familiaire gevoel is blijven bestaan. Zo ervaar je bij ons nog altijd de persoonlijke aanpak en de betrokkenheid. Dit zit in onze genen en daardoor lopen we graag net even wat harder om voor onze klanten het verschil te maken.

Waar voor je geld. Dat is wat wij onze klanten bieden. Daarom stellen we onze hoogwaardige collecties met veel energie, zorg en aandacht samen. Wij willen dat onze klanten gegarandeerd een kwaliteitsproduct in huis halen dat inspireert en bijdraagt aan een warme, exclusieve sfeer. 

bezoek onze winkel

Groter in Wonen 1053

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK