]

Holland Haag

Holland Haag mag gerust een inspirerende leverancier van raamdecoratie genoemd worden. Holland Haag is een ambitieus familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar garant staat voor bijzonder woningtextiel. Een specialist in raamdecoratie die al vier generaties eigentijdse en fraaie raamproducten levert. In het assortiment van Holland Haag vind je gordijnen op maat, jaloezieën, plissés, vouwgordijnen en rolgordijnen. Holland Haag opereert vanuit meerdere filialen in Nederland. In 2005 richtte Holland Haag zich geheel op gordijnstoffen en dat doet het bedrijf nog steeds. Sinds 2018 zijn hoofdkantoor en fabriek ondergebracht in een nieuw pand in Waddinxveen. Van hieruit worden de mooiste gordijnstoffen gedistribueerd, óók naar het mooie Maastricht. Naar woonwinkel Groter in Wonen om precies te zijn.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Holland Haag

Product categorieën

Ruime collectie bij Holland Haag

De collectie van Holland Haag is eigentijds en biedt voor ieder wat wils. Van hippe, jonge en prijsvriendelijke woonwensen tot kamerhoge gordijnstoffen met een luxueuze uitstraling. Mooie gordijnen leveren een belangrijke bijdrage aan de sfeer in een ruimte. Zowel in open als gesloten toestand (en alle standen daartussenin) maken gordijnen deel uit van je interieur. Je kijkt er dagelijks tegenaan en waarschijnlijk heb je ze dagelijks in je handen. Kwaliteit is dus van belang, maar de look and feel zeker ook. Met gordijnen controleer je de lichtinval in huis, ze dempen het geluid en ze waarborgen je privacy. Redenen genoeg dus om aandacht te besteden aan de gordijnen die daar in jouw woning voor gaan zorgen. Bij Holland Haag is de ruime collectie ondergebracht onder de merken Catch, Cachet en Cosi.

Merken voor elke interieurstijl

De Catch collectie is fris, jong en toegankelijk. Subtiele tinten worden afgewisseld met sprankelende kleuren. Eigentijdse gordijnstoffen van goede kwaliteit, daar zit de Catch. Je vindt in de collectie van Catch overigens niet alleen zachte gordijnstoffen, maar ook harde raamdecoratie. Dan moet je denken aan aluminium en houten jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en plisségordijnen. Dan is er de collectie genaamd Cachet. Dit zijn stijlvolle, exclusieve stoffen die gekenmerkt worden door het gebruik van geraffineerde dessins, prachtige kleuren en bijzondere garens. Met Cachet haal je haute-couture in huis. Luxurious Living is de omschrijving die ze bij Holland haag hanteren en daar sluiten we ons bij Groter in Wonen helemaal bij aan. Het derde merk in de Holland Haag productlijn is Cosi. De naam zegt het al: het wordt echt gezellig in huis. Cosi gordijnen zijn kleurrijk, vrolijk en speels. Zachte materialen en botanische patronen; deze collectie is overduidelijk geïnspireerd op de natuur.

Maak kennis met Holland Haag

We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar de gordijnproducten van Holland Haag. Om die nieuwsgierigheid te stillen, kun je het beste naar onze woonwinkel komen. Daar kun je de gordijnstoffen en harde raamdecoratie van Holland Haag zelf bekijken. Voor vloeren, zonwering, wandbekleding en raamdecoratie ga je naar onze winkel voor woninginrichting in Gronsveld. Voor meubels en woonaccessoires voor wonen en slapen moet je in onze woonwinkel in Maastricht zijn. Zien we je snel? Winkelbezoek mag immers weer…

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.