]

Cosi

Wie een beetje heeft opgelet tijdens de lessen Engels op de middelbare school, weet dat ‘cosy’ staat voor ‘gezellig’. Welnu, in de collecties van Holland Haag, de specialist in gordijnstoffen, vind je het merk Cosi. Dat schrijf je weliswaar net iets anders; de uitstraling van deze kleurrijke gordijncollectie is er niet minder vrolijk om. De ontwerpers hebben zich onder andere laten inspireren door de natuur. Zo haal je het moois van buiten via de gordijnen naar binnen. De zachte materialen, de botanische patronen en de vrolijke tinten fleuren je interieur helemaal op. En jou misschien ook, als je daar open voor staat. Geef je interieur (en je humeur) een boost met de gordijnen van Cosi.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Cosi By Holland Haag

maak er iets moois van met Cosi

De Cosi-collectie wordt gekenmerkt door diverse eigentijdse stoffen met veel kleuren en dessins. Combineer die materialen en kleuren tot een fabelachtig geheel in jouw interieur. Dat is namelijk de plek bij uitstek waar jij je thuis kunt voelen. De uitstraling van muren, vloeren en ramen draagt, samen met de meubels en woonaccessoires, bij aan dat thuisgevoel. Kies je voor kamerhoge gordijnen in een waveplooi? Ga je voor lichtdoorlatend of verduisterend? En mag er een opvallend dessin in jouw ideale gordijnen verwerkt zijn of hou je het bij een uni-stof? Er zijn best wat keuzes te maken. Het kan een geruststellende gedachte zijn dat je er niet alleen (of met zijn tweeën) voor staat. Bij Groter in Wonen stellen we onze kennis over en ervaring met gordijnen graag tot je beschikking. Natuurlijk doe je er verstandig aan om de materialen en dessins uit de Cosi-collectie met eigen ogen te komen bekijken. En met eigen handen te voelen. Dat zegt iets meer dan een foto op een scherm. We verwelkomen je dan ook graag in onze winkel voor woninginrichting in Gronsveld.

Slimme gordijnen, bestaan die?

Jazeker! Holland Haag introduceert (in exclusieve samenwerking met Innovation in Motion) het slimme gordijn met Slide. Een innovatief systeem waarmee je jouw gordijnen vanaf nu overal kunt bedienen. Dat doe je via de Slide by IIM-app. Ook als je niet thuis bent kun je dankzij dit systeem de gordijnen openen en sluiten. Slide kan worden toegepast op jouw huidige gordijnrails en is eenvoudig te monteren, zonder gereedschap. Dankzij de Holiday Mode kun je je gordijnen op willekeurige tijden laten bewegen, zodat het lijkt alsof je gewoon thuis bent, zelfs als je op vakantie bent. Nog een voordeel: met Slide hoef je je gordijnen niet meer aan te raken. Zo blijven ze langer mooi en schoon. De IIM-app is zowel beschikbaar voor iOS als voor Android. Slim toch? Welke gordijnen uit de collecties van Holland Haag je ook verkiest, je haalt gegarandeerd iets moois en iets bijzonders in huis. Cachet, Cosi of Catch: met deze gordijnen voeg je sfeer aan je huis toe.

Heb je vragen over de collecties van Holland Haag? Of wil je die stofjes en ontwerpen wel een nader bekijken? Schroom dan niet om een bezoek te brengen aan onze vernieuwde winkel voor woninginrichting: Groter in Wonen Gronsveld. Hier vind je alles voor een schitterende wooninrichting. Een inspirerend plekje, daar in het mooie Gronsveld.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.