]

Catch

Catch is trendy, Catch is jong, Catch is… catchy. Catch heeft alles in huis om je interieur fraai en fris te maken. De collectie bestaat uit, hou je vast, zachte gordijnen, rolgordijnen, houten en aluminium jaloezieën, enkele en dubbele plisségordijnen én vouwgordijnen. Met zo veel keuze moet de ideale raamdecoratie voor jouw interieur bij Catch te vinden zijn. Trendy stoffen, frisse ontwerpen, Catch is helemaal van deze tijd. Tel daarbij op dat de kwaliteit uitstekend is en de producten heel erg betaalbaar en langer nadenken of dubben is eigenlijk niet meer nodig. Catch heeft je aandacht gevangen en laat je niet snel meer los. Ontdek meer over dit trendy merk.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Catch By Holland Haag

Product categorieën

Kies voor Catch!

Catch is een merk van Holland Haag, een hele bekende naam in de wereld van raamdecoratie. Bij Groter in Wonen vervullen we graag ieders woonwensen. Vandaar dat je veel verschillende merken en producten in ons assortiment aantreft. Catch richt zich misschien op een jonger publiek, maar dat hoeft onze oudere bezoekers zeker niet af te schrikken. Je bent immers zo oud als je je voelt. In je interieur moet je kiezen voor wat je mooi vindt en wat bij jou past. In hokjes of in bepaalde afgebakende stijlen denken is niet meer van deze tijd. Kies voor iets waar je je happy bij voelt; de rest is eigenlijk bijzaak. In de collectie van Catch kom je subtiele kiezeltinten, fijne naturelkleuren en zachte pastelkleuren tegen, maar ook sprankelende accentkleuren. Die elementen kunnen ieder mens aanspreken, van jong tot oud. De veelzijdigheid aan kleuren en ontwerpen, in combinatie met de degelijke materialen, maken van Catch een merk dat zich in elk interieur kan thuis voelen. Ook in dat van jou…

Maak de match bij Groter in Wonen!

De jaloezieën, rol,- vouw,- en plisségordijnen van Catch laten zich natuurlijk perfect combineren met de gordijnstoffen van dat merk. Zo kun je kleuren, dessins en structuren mooi op elkaar afstemmen. Maar je mag uiteraard ook de combi zoeken met andere merken, kleuren of stijlen. Heb je daar advies bij nodig? Dan kun je altijd een beroep doen op de interieurkenners van Groter in Wonen. We hebben veel ervaring, maar vooral heel veel inspiratie om van jouw interieur een droomplek te maken. In onze vernieuwde winkel voor woninginrichting in Gronsveld vind je de mooiste raamdecoratie, de meest veelzijdige vloeren en alles om je muren een machtige make-over te geven. Bij Groter in Wonen Maastricht staan, liggen en hangen schitterende meubels voor woon- en slaapkamer én toffe woonaccessoires op je te wachten. Onze deskundige woonmensen vertellen je er graag meer over.

Barst je zelf al van de inspiratie en de ideeën? Stel dan alvast je eigen moodboard samen. Hier sla je alles wat je mooi vindt makkelijk op. Wie vervolgens met dat moodboard naar Groter in Wonen komt, komt goed beslagen ten ijs. In onze woonwinkel in Maastricht tref je dan diverse stijlstudio’s aan; compleet ingerichte interieurs waarbij je meteen kunt ervaren of een look & feel bij jou past. Raakt je inspiratie onverhoopt op? Geen paniek, onze stijladviseurs zullen je inspiratiebron graag opladen. Daarom zien we jou graag. Bij Groter in Wonen Gronsveld of Maastricht.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.