]

A House of Happiness

Een huis vol blijdschap, dat wil toch iedereen? Dat kan komen door de vrolijke mensen die er rondlopen, maar ook door de gordijnen van A House of Happiness. Dát vinden wij nou eens een leuke naam voor een gordijnenmerk! In onze winkel voor woninginrichting kun je deze bijzondere  raamproducten om echt blij van te worden zelf ontdekken. Overgordijnen, vitrage, inbetweens of vouwgordijnen, voor elke raampartij is er een passend gordijn in de collectie van a House of Happiness te vinden. Fleur je woning op met de vrolijk makende gordijnen van dit Nederlandse merk. Dit zijn de sfeermakers waar elk interieur op zit te wachten!

 

bezoek onze winkel

Sfeerfoto A House Of Happiness

Product categorieën

Duurzaamheid als uitgangspunt

Bij A House of Happiness zijn ze dol op kwaliteit, maatwerk en functionaliteit. Die drie aspecten vind je in elk product dat de fabriek verlaat terug. Maar A House of Happiness streeft ook duurzaamheid na. Zo wordt gerecycled polyester dat afkomstig is van petflessen in de gordijnen verwerkt. Daar zie, ruik of voel je uiteraard niets van aan de gordijnen. Toch geeft het een goed gevoel om te beseffen dat dit doorgaans lastig afbreekbare materiaal een tweede leven krijgt en dus niet op een afvalhoop (of erger) belandt. De katoenen velours gordijnen worden vervaardigd van hoogwaardig katoen dat voorzien is van het Better Initiative Cotton Label. Dat is ecologisch gekweekt, is vrij van pesticiden en de boeren die het katoen verbouwen krijgen een eerlijke vergoeding voor hun product. Duurzaam werken is een uitgangspunt bij A House of Happiness. Zo proberen de ontwerpers en makers bij te dragen aan een betere wereld voor iedereen.

De mooiste gordijnen voor elke interieurstijl

Bij Groter in Wonen in Gronsveld kun je de rijke collectie en de uitgebreide mogelijkheden van A House of Happiness zelf beoordelen. Onze vakmensen staan je graag bij in je zoektocht naar de mooiste gordijnen. Voor iedere interieurstijl is een passend gordijn te creëren. Dankzij de ruime keuze in gordijnsoorten, stofkleuren, plooien, rails en roedes is er heel veel mogelijk. Of je interieur nu klassiek of modern, minimalistisch of uitbundig is, met de juiste gordijnen voeg je een karrenvracht ‘happiness’ toe. Uiteraard voorzien we je van advies op maat; onze ervaren woninginrichters denken met je mee en luisteren goed naar jouw wensen. Heb je jouw keuze gemaakt, dan komen we de boel nauwkeurig opmeten, zodat de gordijnen in de perfecte afmetingen vervaardigd kunnen worden. En dan kunnen onze vakmensen je aanwinsten netjes monteren. En dan kun jij nóg meer genieten van jouw House of Happines.

Voor de overgordijnen, vitrage, vouwgordijnen en inbetweens van A House of Happiness moet je dus bij dé winkel voor woninginrichting in Gronsveld zijn. Maar ook voor vloeren, jaloezieën, behang, horren en zo veel meer fraaie producten voor een completer en mooier interieur ben je bij Groter in Wonen Gronsveld aan het juiste adres. Laat je inspireren door ons assortiment, onze expertise en ons enthousiasme. We weten zeker dat je huis er nóg mooier door wordt.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.