]

Moduleo

Als je overweegt om een pvc-vloer in huis te leggen, moet je even de moeite nemen om het assortiment van Moduleo te bekijken. Moduleo is een Belgisch merk dat zich volledig heeft toegelegd op het ontwerpen en maken van ‘de beste pvc-vloer’. In het Belgische Avelgem, waar de fabriek van Moduleo staat, houden ze het ontwerp, de productie én de logistiek stevig in handen. Moduleo legt de lat hoog, voor zichzelf en voor concurrenten, als het gaat over het ontwikkelen, het maken en het leveren van pvc-vloeren. Moduleo vloeren zijn water-, kras- en vlekbestendig, geluidsabsorberend, slipvast en gemakkelijk te reinigen. Nu we ons bij Groter in Wonen steeds meer toeleggen op het totaalplaatje in interieurs, mogen de pvc-vloeren van Moduleo zeker niet ontbreken in ons aanbod.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Moduleo

Product categorieën

Moduleo vloeren: realistisch design

Een pvc-vloer is natuurlijk in essentie een kunststof vloer. Veel mensen vinden het mooi als de vloer in woonkamer of slaapkamer een natuurlijke uitstraling heeft en daar is veel voor te zeggen. Een mooie houten of stenen vloer doet iets met de uitstraling van een ruimte in huis. De vloeren van Moduleo zijn wat design betreft amper van echt hout of steen te onderscheiden. In het productieproces wordt ernaar gestreefd om de kleinste details van het natuurlijke materiaal tot leven te laten komen. Door een uniek bewerkingsproces wordt het natuurlijke reliëf zicht- en voelbaar. De vloeren zijn leverbaar als dry-back, dat is de verlijmde variant, maar veel Moduleo vloeren zijn ook te monteren met een klikverbinding. Moduleo combineert het beste van twee werelden: je vloer heeft de look en feel van een natuurlijke vloer, maar draagt ook alle voordelen van een pvc-vloer in zich. Ideaal, toch?

Wat zijn die voordelen dan precies?

Een stenen vloer is, zonder vloerverwarming, ijskoud. Houten vloeren zijn qua temperatuur ook afhankelijk van andere factoren. De pvc-vloeren van Moduleo voelen altijd zacht en behaaglijk aan. Dankzij uitstekende isolerende eigenschappen blijft de temperatuur van de vloer in elk seizoen comfortabel. Alle planken en tegels van Moduleo zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming. Een groot voordeel van Moduleo pvc-vloeren is ook het akoestisch comfort. Vinyl is veerkrachtig en reduceert geluiden tot een minimum. Spelende kinderen, schrapende stoelpoten of harde schoenzolen hoeven dus niet tot geluidshinder te leiden. En deze vloeren zijn uniek. Bij natuurlijke materialen is altijd sprake van een unieke nerf of structuur. Een Moduleo pvc-vloer is net zo uniek; elk dessin is anders. De toplaag is voorzien van beschermende coating. Die voorkomt slijtage, beperkt krassen en vlekken en beschermt het dessin. Deze laag weert ook vuil en huisstofmijt.

Natuurlijk wil je, na het lezen van dit verhaal, meer weten over de pvc-vloeren van Moduleo. Je hebt groot gelijk. Eigenlijk zou je dan een afspraak moeten maken bij Groter in Wonen. In onze winkel in woninginrichting kunnen we je veel meer over deze unieke vloeren vertellen. Bovendien kun je het product met eigen ogen en handen ervaren. Als je er dan toch bent, kun je meteen ons assortiment in raam- en wanddecoratie en zonwering bekijken. Laat je lekker inspireren bij Groter in Wonen.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.