]

Coretec

Maak kennis met de bijzondere vloeren van COREtec. Sinds de oprichting in 2001 heeft COREtec het concept van pvc-vloeren naar een hoger niveau getild. De pvc-vloeren van COREtec onderscheiden zich onder andere door de onderlaag van kurk en de stevige, waterdichte kern die is afgewerkt met meerdere beschermende en slijtvaste lagen. De diverse fraaie hout- en steendessins zijn natuurgetrouw en dus nagenoeg niet van echt te onderscheiden. Deze vloeren zijn bovendien 100% waterdicht. En wat niet onbelangrijk is: kinderen en huisdieren kunnen er ongeremd op spelen en ravotten. De waterdichte kern, het sterke vinyl en de beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat de vloeren van COREtec er blijvend goed uitzien. Dit bijzondere merk vind je natuurlijk terug in het assortiment van Groter in Wonen. Kijk je mee?

bezoek onze winkel

Sfeerfoto COREtec

Product categorieën

De beste vloer onder je voeten

Jij bent op zoek naar een nieuwe vloer voor de woonkamer, de slaapkamer, de studeerkamer of misschien wel de mancave. Mogelijkheden zijn er genoeg. De populairste varianten zijn eigenlijk al jaren tegels, tapijt, parket en laminaat. En natuurlijk pvc-vloeren. Elk vloertype heeft plussen en minnen. Bij COREtec proberen ze zo veel mogelijk pluspunten in hun vloeren te verwerken en de minpuntjes te elimineren. Dat lijkt aardig gelukt. Het motto van de eigenzinnige bedenkers bij COREtec is dan ook niet voor niets dat ze ‘de allerbeste vloer’ willen ontwikkelen. De planken en tegels van COREtec kunnen in elke kamer in huis worden gelegd. En dankzij het geïntegreerde kliksysteem kunnen deze vloeren op elke ondergrond bevestigd worden, zonder lijm, spijkers of extra onderlaag. Schuren, polijsten, afdichten of vernissen is niet nodig. Is de ondervloer niet 100% egaal? Geen probleem, de kurklaag in de COREtec-vloer vangt die oneffenheden met gemak op.

Een prachtige stenen vloer! Toch?

De COREtec pvc-vloeren in hout- of steenlook zijn al bijzonder; dat geldt zeker ook voor de Ceratouch-lijn. Hier is absoluut sprake van een opmerkelijke innovatie in de wereld van keramische en stenen vloeren. Deze vloer combineert de sterkte en de uitstraling van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer. Het matte effect en de reliëfstructuur geven de CERATOUCH-tegels een natuurlijke look. waardoor de vloer amper te onderscheiden is van een echte stenen of keramische vloer. Pootafdrukken van stoelen zijn niet zichtbaar, krassen en vlekken maken geen schijn van kans. En uiteraard zijn ook de Ceratouch-producten geschikt voor plaatsing op vloerverwarming. COREtec biedt daarnaast een uitgebreid assortiment plinten, accessoires en afwerkingen voor elke kleur en stijl COREtec®-vloeren. Zo geef je jouw vloer de finishing touch die hem helemaal af maakt.

Je wist waarschijnlijk al dat je bij Groter in Wonen terecht kunt voor fantastisch mooie meubels en woonaccessoires voor woon- en slaapkamer. In onze woonwinkel van ruim 6000m² kun je je helemaal uitleven als het op wooninspiratie aankomt. Sinds 2021 hebben we een grote afdeling woninginrichting aan ons aanbod toegevoegd. Hier ga je naartoe voor de tofste wand- en raambekleding, zonwering voor binnen en vloerbedekking. Dus ook voor COREtec. Je vindt onze afdeling Woninginrichting aan de Stationsstraat in Gronsveld. Maak een afspraak, dan zien we je graag komen.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.